• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Kızlar doktor 11 Temmuza gün verdi ama ben bu ara rahatsızım, ağrılarım çok var ayyy şimdiye kadar hiç hamile değilmişim meğerse, son 8 gün ama Allah yardımcımız olsun,yatmak kalkmak oturmak uzanmak herşey sıkıntı...Erken gelmese bari çünkü benim plesanta previa marjinal durumu var, normal sancım olursa kanamam olur ve o da bebeğe zararlı, inşallah zamanını bekler..DUA EDİN...

Dualarımız sennle :69:

ama korkma sonuç herşey olacağına varacak ve eskiden sezeryan vs şansıda yokmuş dşünsene ... inşallah sağlıkla kucaklar minnak bebelerimizi :82::29:

Ya selina sana o kiloyla nasil sezaryen diyor yaa ben hepten mahvoldum desenize obur gibi yiyorum offf gelsin tatlilar giysin meyveler pufff

gemcim ooo sevko ya masallah kocaman adam olmus yawww

det sen karadeniz uşağısın çok güzel normal bi doğumun olcak inşallah tırsma :82::82:

maşallah maşallah :nazar: bugün herkes uyuyor galiba :37:

bnm koce hastalığı bana sattı ama bu defada öksürük oldu ne o uyuyabiliyo ne ben :84::84:

bebemde bana ödül verir gibi tepik tepik :86::86:

Allah dağına göre duman veriyo derler ya :86: aha onun misal bu iş :65:

saol canım bende pek sevındım ...kafa asagıda sırtı sol tarafımda ayakları sagımda anlayabıldınmı seklı ben baya bı zorlandım :60:

benım dr neye guvenerek dıdı bılmıorum ama 37 den oonce beklemıyoruz dıdı ee 37 ye 2 hafta var zaten :23:

hep hamıle kalcaz hıc dogurmıcaz gıbı gelıodu bıze bence o yusden panıklıyoruz bole :90:

aynen bizimkide oyle yatiyor ben anlamistim zaten son gittigimde soyledi.
valla ne zaman gelcekleri belli olmaz bizimki sanki 1 1.5 hafta sonra gelicek gibime geliyor

Günaydıınn :3::3::3:

Hamileliğim boyunca yapmadığım şey olmasın: Bi sefer de şu topikin kepenklerini ben açayım :1::1:

cigtanemcim, daha sık geel :71:

gönülcüm, emir 3 kiloyu rahat rahat geçer :16:

betylena, inş sorunsuz bitireceksin kalan 8 günü :16:

ozencchcim, o kadar yerinde duramadın, bebiş de sana benzemiş işte :52::52::52:

nevincim, senin tosun zor geçer normal yoldan :97:

kurtlu çüçüüükcüüm, bu kadar öksürüğe pırt diye çıkmasın cimcime :90::90::33:

Günaydıınn :3::3::3:

Hamileliğim boyunca yapmadığım şey olmasın: Bi sefer de şu topikin kepenklerini ben açayım :1::1:

cigtanemcim, daha sık geel :71:

gönülcüm, emir 3 kiloyu rahat rahat geçer :16:

betylena, inş sorunsuz bitireceksin kalan 8 günü :16:

ozencchcim, o kadar yerinde duramadın, bebiş de sana benzemiş işte :52::52::52:

nevincim, senin tosun zor geçer normal yoldan :97:

kurtlu çüçüüükcüüm, bu kadar öksürüğe pırt diye çıkmasın cimcime :90::90::33:

:32::32: ben diom zaten hepinizden önce doğurcam ben die :60::60:

şakası bi yana öksürük erken doğuma sebebiyet veriyormuş soğuk algınlığı ve gripte öle ee ben hepsini sırayla geçiriyom mümkün değil vakitli doğurmam :89:

simdi geldık dr dan ..
super pozlar verdı oğlum annesı pek keyıfsız 3 gundur keyflensın dıye yaptı kesın hıc kapamadı yuzunu :16:
sonunda progestanı bıraktık sadece elevıt devam...
2,400 gr olmus erkegım benım 15 gunde 400 gr almıs:nazar: kavunla karpuzla cocuk buyuttum :9:
ama dr dıdıkı bu sekılde almaya devam ederse kiii artık daha hızlı alıcak sezeryan olucak :53:ben hep zayıf zayıf derken tosun gelıcek sasırdım kaldım
ama resmen aşık oldum yaa masallah cok guzeeel olmus :69:
veeeee beklenen oldu..15 gun sonra catı muayenemız :46::46:
tırsmam gerekıomu dıdım oooo senın oldugun muayenelerın yanında hıc bısı dııl bu hıssetmessın bıle dıdı :37:
en bastan berı yurumıceksın dıyen drum catı muayenesınden sonra yurumeye baslıcaksın dıdı hahaayytt 8 ay yat sonra yuru yok olmaza ole sey yurudukce sancılar gırıo :52:
boyu 43 cm cıvarı cıktı ..sakın yenıdogan cıcılerını 50 cm lıklerden alma en kucuk 56 dan basla dıdı ..hastane cıkısımız 50 bızım bı buyugundende alıcam ..

:nazar: maşallah :nazar:
bende kavun karpuz yiyorum... bunlar büyütmeye yetermi???
sıcaklardan dolayı eskisi gibi akşam yemeği yiyemiyorum...
sanki bebeme az besin gidiyor gibi geliyor...
büyüyebiliyor mu acep???

inş.:26:
Bi dün zorlandım, ama ondan önce sürüyordum rahat rahat :21::21:
Siz benden betermişiniz :1::1:

Yollarda doğuracan valla :37::37:

Maşallah kuzuya:nazar::nazar::55:
Kavun karpuz yiyip bide karpuz gibi yata yata büyüttüğümüzden böyleler :60::60:

Tırsma canım, sadece bi zafer işareti :27::27:

Bence artı bi hastane çıkışı alma, zaten ertesi gün çıtçıtlı bodyleri giydircez, aldıkların yeter tabi bence..

(Kuşum 2 saattir tel elimde msj bekliyorum. Bide foruma bakayım dedim aramadan önce, önceden bakmak aklıma gelmedi :52::52:
Bugün doğurursam kızıma ilerde Gem teysen yüzünden erken geldin dicem :37:)

:52:annemde yollarda doğurcağımı sölüyooooo:52:
bakalım paşamız ne zaman gelecek???:9:

Kızlar doktor 11 Temmuza gün verdi ama ben bu ara rahatsızım, ağrılarım çok var ayyy şimdiye kadar hiç hamile değilmişim meğerse, son 8 gün ama Allah yardımcımız olsun,yatmak kalkmak oturmak uzanmak herşey sıkıntı...Erken gelmese bari çünkü benim plesanta previa marjinal durumu var, normal sancım olursa kanamam olur ve o da bebeğe zararlı, inşallah zamanını bekler..DUA EDİN...

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin...
İkinizde sağlıklar versin...

maşallah maşallah :nazar: bugün herkes uyuyor galiba :37:
bnm koce hastalığı bana sattı ama bu defada öksürük oldu ne o uyuyabiliyo ne ben :84::84:
bebemde bana ödül verir gibi tepik tepik :86::86:
Allah dağına göre duman veriyo derler ya :86: aha onun misal bu iş :65:

bebeler annelerini koruyup kolluyor şimdiden...
bende hasta olunca bebem de hep kıprardı... ben burdayım üzülme der gibi...:69:

günaydınnnn!!!
şöyle döne döneeee öğlene kadar uyuyasım var ama ne mümkün!!!
sııı-cakkkk!!!

rüyamı anlatmayı unuttum kızlar rüyamda böle kocaman bi kız çocuğum olmuş :69: misafir var ben emzirmeye gidiyorum bi bol süt var nasıl akıo bembeyaz hayırolsun inş... :69:

günayddınn herkeze,çizelgeme baktımda 35 haftalık olmuşuz oğluşumla geri sayım başladı son 3haftam kaldııı..:64::64::66::66:

bu arada bayb3 doğum yapmış doğum hikayesini okudum darısı bizlere sağlıkla olsun inş.:71:

iyi hafta sonları diliyorumm:79::79:

korkma canım o geleceği zamanı bilir doktor 11 temmuza gün verdi demişşin sezeryamı olacak sen daha önce gelmesinmi istiyorsun bide kaç haftalık oldun şuan
günaydınnnn!!!
şöyle döne döneeee öğlene kadar uyuyasım var ama ne mümkün!!!
sııı-cakkkk!!!
açtım hertarafı offf püfür püfür esiyo perdeler yerinden çıkacak bende baya uyumuşum inş. ceyeranda kalmam ve hasta olmam zaten su kuşu oldum toz alıyorum banyo yapıyorum süpür banyo uyu kalk banyo ohhhh yazı çok seviyorum.
günayddınn herkeze,çizelgeme baktımda 35 haftalık olmuşuz oğluşumla geri sayım başladı son 3haftam kaldııı..:64::64::66::66:

bu arada bayb3 doğum yapmış doğum hikayesini okudum darısı bizlere sağlıkla olsun inş.:71:

iyi hafta sonları diliyorumm:79::79:
ya canım nerden okudunuz doğum hikayesini niye kendi topiğine bile yazmamış burayı açtık diyemi kızdı yoksam :19:

canlar slm..:3:
gem cnm benide ekle bitanem..
5/8/2011 isim yusuf normal dogum:49:
pur denerim en azindan:54:

kızlargeri sayım başladı kalbim pır pır yerinden çıkıcak sanki son 3 gün bebeğime kavuşuyorum dua edin benim için olurmu:64::66::49::emir_bebek:

kızlargeri sayım başladı kalbim pır pır yerinden çıkıcak sanki son 3 gün bebeğime kavuşuyorum dua edin benim için olurmu:64::66::49::emir_bebek:

İlk bebisimiz geliyor hayirlisiyla kurtarirsin ins canim dogum sirasinda bizlerinde acisiz dertsiz kurtulmamizi dua et olur mu canim habersizde birakma bizi birini tembihle bize haber versin :))))))

Back