Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o geldı bunu aldım dıonda fotolar hanıYatağımızda geldiiiii
ben hızla ilerlemeye başladım:81::81:
yalnız bu bel ağrısı
bu gidişle hepinizden önce doğurcam bn :78:
kızlar bugün aktara gittik eşimle lohusa şerbeti yapıcak kayınvalidem onun için gerekli malzemeleri aldık lohusa şekeri,çubuk tarçın ve karanfil internetten aldım tarifi umarım güzel olur siz yapıcakmısınız ....
selam kislar yine ben girene kadar kimse kalmamis bizde bugun doktora gittik alttan muayene etti parmagini azcik soktuu aaa kafasi buraya kadar inmis dedi dogumun artik heran olabilir dedi kanalda iyice ilerlemis o yuzden yuzunu hic goremedik gelisimide cok guzel dedi bidahaki randevuyu haftaya cumaya verdi bu arada ben dun gece kabus gibi bi gece gecirdim xok kotuydu cok agrim vardi kasilmalar vardi onuda soyledim bebek kafasini kanala dun sokmustur ondandir dedi iste boyle
selam kislar yine ben girene kadar kimse kalmamis bizde bugun doktora gittik alttan muayene etti parmagini azcik soktuu aaa kafasi buraya kadar inmis dedi dogumun artik heran olabilir dedi kanalda iyice ilerlemis o yuzden yuzunu hic goremedik gelisimide cok guzel dedi bidahaki randevuyu haftaya cumaya verdi bu arada ben dun gece kabus gibi bi gece gecirdim xok kotuydu cok agrim vardi kasilmalar vardi onuda soyledim bebek kafasini kanala dun sokmustur ondandir dedi iste boyle
o geldı bunu aldım dıonda fotolar hanı
bızde yapıcaaass
maşallah kaan a..kızlarrrr bugün doktora gittikk.. Bebiş 2750 gr olmuşş doktor dediki bu tombiş olmuşşş normal doğum olmayabılır sezeryan olabılır ve ben
1 kilo almışım 3 hafta içinde bunun 750 gr mını da bebiş almış..250 gr. Da bana kalmış toplamda 16 kilo almış bulunuyorum.
20 temmuzda tekrar randevumuz var. çatı muayenesi yapacak. çatının durumuna ve bebişin durumuna göre normalmı sezeryanmı bellı olcak
eger sezeyansa benım bebiş 9 ağustosta değil temmuzun son hasftası alırım dedi. daha çantasını hazırlamadım.
ayrıca NTS ye bağladılar bebişlin kalp atışlarını duydum. Bebiş ters dönmüştü doğum pozisyonundaydı yani..
Doktor sezeryan da olabılır kendını normal doguma şartlama dedi canım sıkıldııııııııı..
Birde ifadeleri ekleyemiyorum neden böyle oldu gülücük oynama falan işaretliyorum eklenmiyor..
Geçmişe bakıcam şimdi gelirim birazdan gerçi kocişde gelicek sofra hazırlancak...
ayyy ben çorap giyemiyorum ayolll ne ojesiiBen bugün ayağıma oje süremedim
Aslında sürdüm de, sadece ayak tırnaklarıma değil
Allah senin de bebişinde yardımcısı olsun canım sağlıkla al kucağına inş..sağol canım ya 10 gün kaldı heyecan bastı valla ayak şişmelerim var,çarşamba günü doktora gittiğimde bebiş 3,250 gr olmuş dedi, 10 günde 3,5 kg olur heralde.Zaten 200-300 gr doğduğunda veriyormuş umarım erken gelmez de doktor amcası 11 Temmuz'da planlı br şekilde bebeğimi kucağıma verir.Dualarınız o gün benim için olsun
anammm ben de perşembe gecesi kıvrandım durdum. eşime dedim doğurcam galiba.. zaten başı aşağıdaydı ya benimki de acele ederse en iyisi ben bu hfta bi daha dr a gideyimselam kislar yine ben girene kadar kimse kalmamis bizde bugun doktora gittik alttan muayene etti parmagini azcik soktuu aaa kafasi buraya kadar inmis dedi dogumun artik heran olabilir dedi kanalda iyice ilerlemis o yuzden yuzunu hic goremedik gelisimide cok guzel dedi bidahaki randevuyu haftaya cumaya verdi bu arada ben dun gece kabus gibi bi gece gecirdim xok kotuydu cok agrim vardi kasilmalar vardi onuda soyledim bebek kafasini kanala dun sokmustur ondandir dedi iste boyle
Günaydıııınnn gripli bi sabhla uyndım yne umarım çabuk geçer
noldu yne herkes bi sus pus olmuş :95:
3 haftada 750 gr almış 1 ayımız var 1 kılo alsa 3,800 olur ozmnda normal dogurursun :86::86:
her ıkısınede sartlama kendını son gun goruces ne olcagını ..su nts yı cok merak edıorum ben :26:
Vayy dombiliye bak
Maşallah Kaancıka
20 temmuz geç değil mi yaa:44:
bizim de öyle canım eşimle yok çünkü hep o beni çekiyoobizde bugun batmana gezmeye gitces...
çantalarımızı bagaja atıcas nolur nolmaz!!!
bu arada bebem büyüdü ve yer çekimine karşı koyamıyor galiba...
sola yatıyorum bebem solumda topak olmuş... sağa yatıyorum sağımda toplanmış-
dağılana kadar-ben yataktan kalkana kadar 5 dk geçiyor:)
bebem kıpır kıpır ve beni bağırtıyor. babamızda her defa noldu diyor:)
bi şikayetim yok. çok şükür bugünde kıpradı ege m diyorum...:)
dün diz yada dirseğini dayadı. babasına gösterdim. tık tık yaptım
babamız kızdı!!! ya kafasıysa vurma çocuğa dedi!!! :)
ama dün kapı eşiğinden geçerken göbeği hesaplayamayan babamız oğluna güzel bi vuruş yaptı
tabiiii sonraki 5 dk oğlundan özür dilemekle geçti:)
kızlar sanki 9ayda az foto çekilmişim!!! makinayı şarj ediyorum...
kocamla bi tane fotomuz var... birileri bizi çeksin yaaaaa
masallahselam kislar yine ben girene kadar kimse kalmamis bizde bugun doktora gittik alttan muayene etti parmagini azcik soktuu aaa kafasi buraya kadar inmis dedi dogumun artik heran olabilir dedi kanalda iyice ilerlemis o yuzden yuzunu hic goremedik gelisimide cok guzel dedi bidahaki randevuyu haftaya cumaya verdi bu arada ben dun gece kabus gibi bi gece gecirdim xok kotuydu cok agrim vardi kasilmalar vardi onuda soyledim bebek kafasini kanala dun sokmustur ondandir dedi iste boyle
sen kacıncı haftadasın sımdı :44:yazdıklarını okuyunca benide heyecan bastı zaman yaklaştıkca sitres oluyo insan ama benim bebişin gelmeye niyeti yok sanırım dün dr gittk bizde ama gelişimi 12 gün geriden gidiyor buda dogumu 12 gün sonrasına atıyor neden böle oldu anlamadım başlarda gelişimi gayet iyiydi ama.allah saglıklı sıhatli hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin inşallh hepimize
bugun gıttım yıne nts demedıler banaay inşallah canım hayırlısı bakalım
Nts de gup gup 10 dk bebegın kalp sesını duyuyon bğuk boğuk :))
kızlar bu arda şeymadan haberi olan var mı??
bu sabah farkettim ''kızım artık evinde'' yazmış
doğum mu yaptı acaba??
simdi geldık dr dan ..
super pozlar verdı oğlum annesı pek keyıfsız 3 gundur keyflensın dıye yaptı kesın hıc kapamadı yuzunu
sonunda progestanı bıraktık sadece elevıt devam...
2,400 gr olmus erkegım benım 15 gunde 400 gr almıs kavunla karpuzla cocuk buyuttum
ama dr dıdıkı bu sekılde almaya devam ederse kiii artık daha hızlı alıcak sezeryan olucak ben hep zayıf zayıf derken tosun gelıcek sasırdım kaldım
ama resmen aşık oldum yaa masallah cok guzeeel olmus
veeeee beklenen oldu..15 gun sonra catı muayenemız
tırsmam gerekıomu dıdım oooo senın oldugun muayenelerın yanında hıc bısı dııl bu hıssetmessın bıle dıdı
en bastan berı yurumıceksın dıyen drum catı muayenesınden sonra yurumeye baslıcaksın dıdı hahaayytt 8 ay yat sonra yuru yok olmaza ole sey yurudukce sancılar gırıo
boyu 43 cm cıvarı cıktı ..sakın yenıdogan cıcılerını 50 cm lıklerden alma en kucuk 56 dan basla dıdı ..hastane cıkısımız 50 bızım bı buyugundende alıcam ..
kendileriyle en son 3 ay önce konuşma hakkı kazanabilmiştim o gün bugündür yok ortada