benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkkamın ınsallah saglıcakla kavusalım bebıslerımızee hepımız
ısımlerın hepsıde cok gusel kucagına aldıgında karar ver bence zorlama kendını :86:
Yaa bu sezercikte girmeleriyle çıkmaları bir oluyo :111:
Ben de hiç duygusal bir değişim olmadıHatta bişey izleğimizde kociş sık sık "senin burada duygusala bağlaman lazım" diyo, ama ben de tık yok :44::44:
pur'cum sen hiç yaşlanmazsın cnm eminim hiç birşeyi kafana takmıyosun çok rahat davranıyosun kayınvalidemde senin gibi kafasına tokadan başka birşey takmaz 53 yaşında ama 40 gösteriyo maşallah:)))))
benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkk
valla dr un yalancısıyım öyle demişti banabenim karnım her daim sert yaww
ama ağrım falan olmuyo
yok canım üşümüyorsun aksine bol bol terliyorsun ben gecede 3-4 kere fanila değiştirdiğimi biliyorum ilk doğumda ödemi atabilmek için acaip terliyordumNe kadar aslı var bilmiyorum ama doğumdan sonra çok üşücekmişiz :97::97:
canım bende de bebek 15-20 dk da odaya çıkmıştı ama benim çıkmam 1 saati geçmişti epidural olduğu için ayılma sıkıntım olmamıştıAY İNŞ. YARABBİM
dün hastanede ne oldu nts doğum katında sıra bekliyorum karşı odadan kadın çıktı ameliyata sezercik olacakmış benim doktorum saate baktım 15:05 indirdiler ameliyathaneye eşide yanında indi neyse saat 15:30 bebek .... diye bağırdılar bebiş geldi babasıda bende bir gözler yaşarsın annemde sen iyice sulu gözlü oldun diyo hemen kıyafetlerini götürdüler küçüçük karacık bişeydi. bu arada adamada uyus oldum kadını aşağıda bırakmış kadının gelişi ben nts deyken olmuş annem öyle dedi.
benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkk
yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi
Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326
huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:
sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum
bu sepet bnm kına sepetiEki Görüntüle 217329
kızlarrrr bugün doktora gittikk.. Bebiş 2750 gr olmuşş doktor dediki bu tombiş olmuşşş normal doğum olmayabılır sezeryan olabılır ve ben
1 kilo almışım 3 hafta içinde bunun 750 gr mını da bebiş almış..250 gr. Da bana kalmış toplamda 16 kilo almış bulunuyorum.
20 temmuzda tekrar randevumuz var. çatı muayenesi yapacak. çatının durumuna ve bebişin durumuna göre normalmı sezeryanmı bellı olcak
eger sezeyansa benım bebiş 9 ağustosta değil temmuzun son hasftası alırım dedi. daha çantasını hazırlamadım.
ayrıca NTS ye bağladılar bebişlin kalp atışlarını duydum. Bebiş ters dönmüştü doğum pozisyonundaydı yani..
Doktor sezeryan da olabılır kendını normal doguma şartlama dedi canım sıkıldııııııııı..
Birde ifadeleri ekleyemiyorum neden böyle oldu gülücük oynama falan işaretliyorum eklenmiyor..
Geçmişe bakıcam şimdi gelirim birazdan gerçi kocişde gelicek sofra hazırlancak...
çoçuuma aldıgım emzıklerın 2 tanesını mısafır bebekte denedık sıpa bırını bıle almıyor yaaa denenen 7ci emzık oldu bu :111:
okadr ozene bezene aldım emzıklerı benımkı emıcekmı bakalım
kızlarrrr bugün doktora gittikk.. Bebiş 2750 gr olmuşş doktor dediki bu tombiş olmuşşş normal doğum olmayabılır sezeryan olabılır ve ben
1 kilo almışım 3 hafta içinde bunun 750 gr mını da bebiş almış..250 gr. Da bana kalmış toplamda 16 kilo almış bulunuyorum.
20 temmuzda tekrar randevumuz var. çatı muayenesi yapacak. çatının durumuna ve bebişin durumuna göre normalmı sezeryanmı bellı olcak
eger sezeyansa benım bebiş 9 ağustosta değil temmuzun son hasftası alırım dedi. daha çantasını hazırlamadım.
ayrıca NTS ye bağladılar bebişlin kalp atışlarını duydum. Bebiş ters dönmüştü doğum pozisyonundaydı yani..
Doktor sezeryan da olabılır kendını normal doguma şartlama dedi canım sıkıldııııııııı..
Birde ifadeleri ekleyemiyorum neden böyle oldu gülücük oynama falan işaretliyorum eklenmiyor..
Geçmişe bakıcam şimdi gelirim birazdan gerçi kocişde gelicek sofra hazırlancak...
ne bilim doktor gel diyor gidiyorum işte
çok güzel olmuş bunlar canım yaa maşallah eline sağlık....
yaaa masallah o ne öyle kız yukarda top tutuon sanki benimki oturdu aşağıya canımı çıkarıyor
Ben bugün ayağıma oje süremedim
Aslında sürdüm de, sadece ayak tırnaklarıma değil
ben 8 aydır sürmüyorum, doğumdan sonra da süremem bir süre bebişe kokmasın özledim oje sürmeyi
10 gün kalmış heyecan dorukta,Allah sağlıkla kurtarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?