**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

amın ınsallah saglıcakla kavusalım bebıslerımızee hepımız
ısımlerın hepsıde cok gusel kucagına aldıgında karar ver bence zorlama kendını :86:
benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkk

pur'cum sen hiç yaşlanmazsın cnm eminim hiç birşeyi kafana takmıyosun çok rahat davranıyosun kayınvalidemde senin gibi kafasına tokadan başka birşey takmaz 53 yaşında ama 40 gösteriyo maşallah:)))))

pur'cum sen hiç yaşlanmazsın cnm eminim hiç birşeyi kafana takmıyosun çok rahat davranıyosun kayınvalidemde senin gibi kafasına tokadan başka birşey takmaz 53 yaşında ama 40 gösteriyo maşallah:)))))

Genelde öyle derler hep :86::86:

İnş dediğin gibi bi faydasını görürüm bu gamsızlığın

benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkk

Bu zamana kadar içinize sinmemiş bir isim, birini kırmamak adına koyacağın isim nasıl içine sinecek :111:
Bu işte kırgınlık mırgınlık olmamalı ama çevresel faktörlerinizi bilemem tabi.. Böyle bir tehlike görüyorsan B planı bir isminiz olsun

Merhaba güzel anneler ,herkes de ateş basmaları oluşmuş demek yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarımızın aynı olduğunu görüyorum. Gece bende uyuyamıyorum sıkıntıdan cam açık yatıyorum ,eşimde üzerime bişey örtmek için uykuya geçmemi bekliyor

Ayşegülcin şekerlerin ve sepetin çok güzel olmuş,
Başka şeker ya da bardak resmi ekleyen olmadı sanırım dimi:26: bugün iş yerinde son günüm benimde ,bebişime hazırlık yapmak için sabırsızlanıyorum

selam arkadaşlar bu gün itibari ile ben de doğum iznine ayrılıyorum ptesi dr kontrolüm var tekrar bakalım ne kadar fark etmiş oğluşum 2800 idi geçtiğimiz ptesi

benim karnım her daim sert yaww
ama ağrım falan olmuyo
valla dr un yalancısıyım öyle demişti bana

Ne kadar aslı var bilmiyorum ama doğumdan sonra çok üşücekmişiz :97::97:
yok canım üşümüyorsun aksine bol bol terliyorsun ben gecede 3-4 kere fanila değiştirdiğimi biliyorum ilk doğumda ödemi atabilmek için acaip terliyordum

canım bende de bebek 15-20 dk da odaya çıkmıştı ama benim çıkmam 1 saati geçmişti epidural olduğu için ayılma sıkıntım olmamıştı

bizimde nerdeyse son dakika da belli oldu sayılır doğduktan sonra çok daha zor olur karar vermeniz
arkadaşlar bugün son gün olduğu için sürekli gelen giden koşturmaca oldu bi cevabı yazamadım görüşmek üzere

dün son olarak sağlık ocağına kontrole gittim. Gelmişken testlerini yapalım dedi hemşire hanım. Bugün sonuçları aldım. Yağ değerleri resmen tavan yapmışlar. Bakalım doktorumuz ne diyecek. Demir haplarıyla birlikte hemoglobinimiz 13 çıkmış iyi galiba. Bakınca birşey anlamak zor zaten bu testlerden doktorumuz okusun bakalım ne diyecek bize. Haftaya cumaya gideceğiz belki nst ye de gönderebilir. Bende çoğunuz bahsettiği karnın alt kısmındaki ağrı falan yada kasılma yok. Arada çok çok nadir oda karnım anlık sertleşiyor. Ben 40. haftayı geçcem mi yoksam

yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi

ne bilim doktor gel diyor gidiyorum işte

çok güzel olmuş bunlar canım yaa maşallah eline sağlık....

yaaa masallah o ne öyle kız yukarda top tutuon sanki benimki oturdu aşağıya canımı çıkarıyor

çoçuuma aldıgım emzıklerın 2 tanesını mısafır bebekte denedık sıpa bırını bıle almıyor yaaa denenen 7ci emzık oldu bu :111:

okadr ozene bezene aldım emzıklerı benımkı emıcekmı bakalım

kızlarrrr bugün doktora gittikk.. Bebiş 2750 gr olmuşş doktor dediki bu tombiş olmuşşş normal doğum olmayabılır sezeryan olabılır ve ben
1 kilo almışım 3 hafta içinde bunun 750 gr mını da bebiş almış..250 gr. Da bana kalmış toplamda 16 kilo almış bulunuyorum.
20 temmuzda tekrar randevumuz var. çatı muayenesi yapacak. çatının durumuna ve bebişin durumuna göre normalmı sezeryanmı bellı olcak
eger sezeyansa benım bebiş 9 ağustosta değil temmuzun son hasftası alırım dedi. daha çantasını hazırlamadım.
ayrıca NTS ye bağladılar bebişlin kalp atışlarını duydum. Bebiş ters dönmüştü doğum pozisyonundaydı yani..
Doktor sezeryan da olabılır kendını normal doguma şartlama dedi canım sıkıldııııııııı..
Birde ifadeleri ekleyemiyorum neden böyle oldu gülücük oynama falan işaretliyorum eklenmiyor..
Geçmişe bakıcam şimdi gelirim birazdan gerçi kocişde gelicek sofra hazırlancak...

3 haftada 750 gr almış 1 ayımız var 1 kılo alsa 3,800 olur ozmnda normal dogurursun :86::86:

her ıkısınede sartlama kendını son gun goruces ne olcagını ..su nts yı cok merak edıorum ben :26:

Her çoçuk bir değil ki, Şevkonun alacağını misafir çoçuk almaz, onun aldıını Şevko almaz, deneme yanılma yapıcaz :82:

Vayy dombiliye bak

Maşallah Kaancıka

20 temmuz geç değil mi yaa:44:

Ben bugün ayağıma oje süremedim

Aslında sürdüm de, sadece ayak tırnaklarıma değil

Teşekkür ederim canım. benim kız yukarda rahat sanırım

maşallah cnm güzel kilo almış, normal yada sezeryan hayırlısı cnm çoğumuzun son ana kadar belli olmıycak bu gidişle

Ben bugün ayağıma oje süremedim

Aslında sürdüm de, sadece ayak tırnaklarıma değil

ben 8 aydır sürmüyorum, doğumdan sonra da süremem bir süre bebişe kokmasın özledim oje sürmeyi

10 gün kalmış heyecan dorukta,Allah sağlıkla kurtarsın canım

sağol canım ya 10 gün kaldı heyecan bastı valla ayak şişmelerim var,çarşamba günü doktora gittiğimde bebiş 3,250 gr olmuş dedi, 10 günde 3,5 kg olur heralde.Zaten 200-300 gr doğduğunda veriyormuş umarım erken gelmez de doktor amcası 11 Temmuz'da planlı br şekilde bebeğimi kucağıma verir.Dualarınız o gün benim için olsun

Yatağımızda geldiiiii

ben hızla ilerlemeye başladım:81::81:

yalnız bu bel ağrısı

bu gidişle hepinizden önce doğurcam bn :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…