hehe ben sana msj atıcaktım unuttum kactık bız buraya dıyegünaydın kızlaar yeni topiğiniz ahyırlı olsun walla bnde sizi arayıp duruyom waa
nasılsınız bakalım doğumlar yaklaşıyoooo günler yawaş yawaş belli oluyoo çok heyecanlıı
sağsalim kucaklarınıza alın işlhhh
heee doğumdan snrda ayrı bi topik açıp fotoları bekliyom ona göreeeee:)
walla 15 gunden once vermıolar halıyı.gelıncede hemen yaymıcam halısız ev pek hosuma gıttıo işlerin aynısı beni de bekliyo
izne ayrılmayı bekliyorum ben de
ama halıları haftaya vericem her ihtimale karşı,
erken gelirse oğluş en azından halılar mis olur:))
amın ınsallah saglıcakla kavusalım bebıslerımızee hepımızslm kızlar günaydın
ben zaman zaman gelip sizleri takip ediyorum benim tahmini doğum tarihim 17 ağustos normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı yeterki kızım sağ salim gelsin, herşeyimiz tamam ama bi ismi eksik
asya, azra, sude, damla ,yağmur isimleri arasında gidip geliyoruz
henüz doğum heyecanı başlamadı ama bazen aklıma geldikçe korkularım oluyor rabbim bir nefeste kurtulmayı nasip eder inşallh
eneee et benı bende dun gordum mınıcıkler 4 tane gogsumun etrafında varrr bole kol altıma yakınBiz geldik doktordan. Hamilelikte küçük et benlerinin çoğalması normal dedi. Doğumdan sonra tekrar gel dedi. Sıcaktan mıdır nedir sürekli kaşınıyorum da onun için merhem verdi gerektiğinde sürersin dedi. Hamile olunca hiç birşey yapamıyorlar yawwww. Kışın boynum tutulmuştu kas gevşetici veremediler, grip olunca çok kötü olmadığım sürece antibiyotik yazmadılar
Sıcak problemi bizde de var. Sürekli cam açık yatıyoruz kocamı hasta bile ettim bu yüzdenŞimdi de ben üstüm açık yatıyorum o iyice pikeye sarılıp yatıyor benim yerimi aldı pike Sarılmaya kalkamıyor bana ayyyy çok sıcak ya deyip söylenmeye başlıyorum hemen. İdare edeceğiz artık biraz daha.
kmden neden kaçtınız kuzum yaaaa
e olacak azıcık korku heyecan cnm bnmm belli oldumu doğum?
kojam bugun evde...
amaaaa gece açtığım camlardan hasta olmuş:)
bi halsiz bi baygın!!!
uyandı salonda bi daha yatıyor...
ben de yangın ayşe!!! hala sıcaklıyorum!!!:)
hadi hayırlısı olsun cnmm :)bıanda yenı topık acalım dıdık kactık geldık
henuz bellı bısı yok cnm drumda bende normal ıstıyoruz sıpam donuse gecmıstı ama bakalım yarın kontrolumuz var ne alemdeyız son gunumuz 9 agustos ama ben o gune gelemıcem bence :111:
buarada ben 49. sayfayı goremıyorum bısımı oldu Morgullerde kapsama alanı dısında :44:
Benim sayfaları 20li ayarladığımdan 27. sayfadayım daha, ama tüm sayfaları görüyorum :82::82:
Morgül dertler topikine takılıp bi ekşına dalmıştır kesin
Fazla dalınca da banı yemiştir
Ne kadar aslı var bilmiyorum ama doğumdan sonra çok üşücekmişiz :97::97:
iiyim cnmm sen nasılsınnaz güzelim nasılsın neler yapıyorsun
AY İNŞ. YARABBİM
dün hastanede ne oldu nts doğum katında sıra bekliyorum karşı odadan kadın çıktı ameliyata sezercik olacakmış benim doktorum saate baktım 15:05 indirdiler ameliyathaneye eşide yanında indi neyse saat 15:30 bebek .... diye bağırdılar bebiş geldi babasıda bende bir gözler yaşarsın annemde sen iyice sulu gözlü oldun diyo hemen kıyafetlerini götürdüler küçüçük karacık bişeydi. bu arada adamada uyus oldum kadını aşağıda bırakmış kadının gelişi ben nts deyken olmuş annem öyle dedi.
iiyim cnmm sen nasılsın
walla bşy yaptıım yook heyecanla szi bkliyoruum
AY İNŞ. YARABBİM
dün hastanede ne oldu nts doğum katında sıra bekliyorum karşı odadan kadın çıktı ameliyata sezercik olacakmış benim doktorum saate baktım 15:05 indirdiler ameliyathaneye eşide yanında indi neyse saat 15:30 bebek .... diye bağırdılar bebiş geldi babasıda bende bir gözler yaşarsın annemde sen iyice sulu gözlü oldun diyo hemen kıyafetlerini götürdüler küçüçük karacık bişeydi. bu arada adamada uyus oldum kadını aşağıda bırakmış kadının gelişi ben nts deyken olmuş annem öyle dedi.
bizde iyiyiz ne olsun bebişler büyüyor onları vekliyoruziiyim cnmm sen nasılsın
walla bşy yaptıım yook heyecanla szi bkliyoruum
25 dakka yavaşmı hiçte bilem benim doktorum yavaş değil hem ameliyathane -2 de daha oraya götürcekler hazırlayacaklar belki hemen gelmedi doktorelı yavasmıs o dr un benım kuzen gırdı 15 dk sora bebeeeek dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?