**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

hehe ben sana msj atıcaktım unuttum kactık bız buraya dıye
heyecanlar korkula hesı bırarada canım ya
o işlerin aynısı beni de bekliyo
izne ayrılmayı bekliyorum ben de
ama halıları haftaya vericem her ihtimale karşı,
erken gelirse oğluş en azından halılar mis olur:))
walla 15 gunden once vermıolar halıyı.gelıncede hemen yaymıcam halısız ev pek hosuma gıttı
buarada aklınızda olsun benım 3 tane halım STEP marka..hıc bı yıkamacı almıyor bozuluyormus halılar..halı almayı dusunen varsa STEP almasın
buarada magazayı aradım ozmn dıdım bunları temızletmek sızın boynunuzun borcu ...bı yıkamacı gelıp onları alıcak bozulursada yenılerını ıstıcemı soledım
amın ınsallah saglıcakla kavusalım bebıslerımızee hepımız
ısımlerın hepsıde cok gusel kucagına aldıgında karar ver bence zorlama kendını :86:
eneee et benı bende dun gordum mınıcıkler 4 tane gogsumun etrafında varrr bole kol altıma yakın

kmden neden kaçtınız kuzum yaaaa

e olacak azıcık korku heyecan cnm bnmm belli oldumu doğum?

kmden neden kaçtınız kuzum yaaaa

e olacak azıcık korku heyecan cnm bnmm belli oldumu doğum?

bıanda yenı topık acalım dıdık kactık geldık

henuz bellı bısı yok cnm drumda bende normal ıstıyoruz sıpam donuse gecmıstı ama bakalım yarın kontrolumuz var ne alemdeyız son gunumuz 9 agustos ama ben o gune gelemıcem bence :111:

kojam bugun evde...
amaaaa gece açtığım camlardan hasta olmuş:)
bi halsiz bi baygın!!!
uyandı salonda bi daha yatıyor...

ben de yangın ayşe!!! hala sıcaklıyorum!!!:)

kojam bugun evde...
amaaaa gece açtığım camlardan hasta olmuş:)
bi halsiz bi baygın!!!
uyandı salonda bi daha yatıyor...

ben de yangın ayşe!!! hala sıcaklıyorum!!!:)

benım kocede kısın atletle yatardı sımdı tısort gıyıp yatıo

hergecede bak oda soguk oldu kapıyımmı camı dıo tabıkı haaayırrrrrrr dıyorum çok ateslıyım bende :82:

hadi hayırlısı olsun cnmm :)

buarada ben 49. sayfayı goremıyorum bısımı oldu Morgullerde kapsama alanı dısında :44:

Ne kadar aslı var bilmiyorum ama doğumdan sonra çok üşücekmişiz :97::97:

buarada ben 49. sayfayı goremıyorum bısımı oldu Morgullerde kapsama alanı dısında :44:

Benim sayfaları 20li ayarladığımdan 27. sayfadayım daha, ama tüm sayfaları görüyorum :82::82:

Morgül dertler topikine takılıp bi ekşına dalmıştır kesin
Fazla dalınca da banı yemiştir

Benim sayfaları 20li ayarladığımdan 27. sayfadayım daha, ama tüm sayfaları görüyorum :82::82:

Morgül dertler topikine takılıp bi ekşına dalmıştır kesin
Fazla dalınca da banı yemiştir

49 a tıklayınca sorun var yazıo atıo benı sayfadan :111:

Ne kadar aslı var bilmiyorum ama doğumdan sonra çok üşücekmişiz :97::97:

AY İNŞ. YARABBİM

dün hastanede ne oldu nts doğum katında sıra bekliyorum karşı odadan kadın çıktı ameliyata sezercik olacakmış benim doktorum saate baktım 15:05 indirdiler ameliyathaneye eşide yanında indi neyse saat 15:30 bebek .... diye bağırdılar bebiş geldi babasıda bende bir gözler yaşarsın annemde sen iyice sulu gözlü oldun diyo hemen kıyafetlerini götürdüler küçüçük karacık bişeydi. bu arada adamada uyus oldum kadını aşağıda bırakmış kadının gelişi ben nts deyken olmuş annem öyle dedi.

Yaa bu sezercikte girmeleriyle çıkmaları bir oluyo :111:

Ben de hiç duygusal bir değişim olmadı Hatta bişey izleğimizde kociş sık sık "senin burada duygusala bağlaman lazım" diyo, ama ben de tık yok :44::44:

elı yavasmıs o dr un benım kuzen gırdı 15 dk sora bebeeeek dedıler

iiyim cnmm sen nasılsın
walla bşy yaptıım yook heyecanla szi bkliyoruum
bizde iyiyiz ne olsun bebişler büyüyor onları vekliyoruz
elı yavasmıs o dr un benım kuzen gırdı 15 dk sora bebeeeek dedıler
25 dakka yavaşmı hiçte bilem benim doktorum yavaş değil hem ameliyathane -2 de daha oraya götürcekler hazırlayacaklar belki hemen gelmedi doktor

bu arada ben face açtım oğlumun adına neydi bizim grubun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…