**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

yawww sıcak!!! ben cam açıp uyumak istiyorum kociş üşüyor...
bunca zamana sonra yatak mı ayırcas???
ahhh oğlum şimdiden aramıza girmeye başladın!!!

Ohh miss güle güle bekle şimdi Şevkoyu

Kociş battaniye örtcek sen pike :82::82:

Günaydın kızlar bugün açılışı ben yapıyorum galiba pur'u saymazsak kocişi işe gönderdim ben de cildiye doktoruna gideceğim az sonra. Vücudumda küçük küçük yağ damlacıkları oluşmaya başladı.Nokta şeklinde sanki içinde birşey varmış gibi kabartı şeklindeler. En son doktorumla görüştüğümüzde çok kaşınıyorum demiştim oda karaciğer yağlanıyor hamilelikten ötürü ondan dolayı deyip pomad verdi. Ama ben bir cildiyeye görüneyim istedim. Gelince haber veririm. Hadi kalkın yatma zamanı mı yawwww

günaydınnnn

kociş gripti bi haftadır korudum kendimi ama dün kaptım ağzım burnum akıo :2::2::2::2:

bi bu eksikti buda tmmdır

günaydın kızlaar yeni topiğiniz ahyırlı olsun walla bnde sizi arayıp duruyom waa

nasılsınız bakalım doğumlar yaklaşıyoooo günler yawaş yawaş belli oluyoo çok heyecanlıı
sağsalim kucaklarınıza alın işlhhh
heee doğumdan snrda ayrı bi topik açıp fotoları bekliyom ona göreeeee:)

hoşgeldinnn nazz günaydııınnn Alah inşallah sağlıcakla kucağımıza verirse artık resimleri burdan takip etces sen nasılsın napıosun :82:

hoşgeldinnn nazz günaydııınnn Alah inşallah sağlıcakla kucağımıza verirse artık resimleri burdan takip etces sen nasılsın napıosun :82:
çok şükür iiyim cnmm napiim deli gibi spor yapyom walla 6 kilo werdim daha da wericem
eylülde korunmamız bitiyoo allahın izniyle
bakalım hayırlısı artık

bizde de aynı sıkıntı var
ben yanıyorum kocem üşüyor
artık o kendini iyce bi sarıp sarmalıyor
bi de ben üşücem diye tüm gece beni örtmeye çalışıyormuş:))
ama o örtüyo, ben yine açıyomuşum kendimi:)

Midemin gurultusuna uyandım
Hemen bir gece tepsisi

ayyy!!! öle olunca çok kötü oluyor!!!
vücut alışıp hep gece acıkma alarmı veriyor...
ben geçiştirmeye çalışıyorum süt ile...
yoksa kilolar tavan yapcak

günaydın ... geçmiş olsun...
ii haberlerle gel bakalım!!!

msjından sonra kendi vucuduma baktım. sağ kolumda bi kabartı var
ama dünkü kızartmadan yağ sıçramış...

o işlerin aynısı beni de bekliyo
izne ayrılmayı bekliyorum ben de
ama halıları haftaya vericem her ihtimale karşı,
erken gelirse oğluş en azından halılar mis olur:))

ayy!!! hiç sorma benimkide pike ile beni kovalalıyor...
salonda uyusamda yatakta uyusamda üstümü örtmeye çalışıyor.
ben örtü bana değer değmez hayıırrrr diye uyanıyorum
zaten askılı badi ve sort ile yatıyorum
pikeyi sadece yan yatınca bacaklarım birbirine yapışmasın diye araya koyuyorum!!!

bide benim saç diplerim çok terliyor
sizde de var mı???

slm kızlar günaydın
ben zaman zaman gelip sizleri takip ediyorum benim tahmini doğum tarihim 17 ağustos normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı yeterki kızım sağ salim gelsin, herşeyimiz tamam ama bi ismi eksik
asya, azra, sude, damla ,yağmur isimleri arasında gidip geliyoruz
henüz doğum heyecanı başlamadı ama bazen aklıma geldikçe korkularım oluyor rabbim bir nefeste kurtulmayı nasip eder inşallh

Biz geldik doktordan. Hamilelikte küçük et benlerinin çoğalması normal dedi. Doğumdan sonra tekrar gel dedi. Sıcaktan mıdır nedir sürekli kaşınıyorum da onun için merhem verdi gerektiğinde sürersin dedi. Hamile olunca hiç birşey yapamıyorlar yawwww. Kışın boynum tutulmuştu kas gevşetici veremediler, grip olunca çok kötü olmadığım sürece antibiyotik yazmadılar

Sıcak problemi bizde de var. Sürekli cam açık yatıyoruz kocamı hasta bile ettim bu yüzden Şimdi de ben üstüm açık yatıyorum o iyice pikeye sarılıp yatıyor benim yerimi aldı pike Sarılmaya kalkamıyor bana ayyyy çok sıcak ya deyip söylenmeye başlıyorum hemen. İdare edeceğiz artık biraz daha.

bide benim saç diplerim çok terliyor
sizde de var mı???[/QUOTE]

Aynı dert bende de var. Benim saçlarım uzun kestireyim diyorum sonra kıyamıyorum vazgeçiyorum sürekli saçlarım ve yüzüm terliyor benimde.

Oyy oyy maşallah canım, çok güzelsiniz

Bu arada amma yukarda karnın

evettt
benimki hiç bukadar yukarı çıkmadı...

teşekkür ederim kızlar daha yukardaydı benim bu ara indi gibi geliyor

günaydınnnn

kociş gripti bi haftadır korudum kendimi ama dün kaptım ağzım burnum akıo :2::2::2::2:

bi bu eksikti buda tmmdır

Geçmiş olsun! Bu sıcakta da hiç çekilmez

Aynı dert bende de var. Benim saçlarım uzun kestireyim diyorum sonra kıyamıyorum vazgeçiyorum sürekli saçlarım ve yüzüm terliyor benimde.

Ben kestirdim valla, ohh dünya varmış

Nazcım

benim saç diplerim terlemiyo da en çok boynum falan terliyo
yalnız artık şunu keşfettim, yalnız uyuduğumda daha rahat uyuyorum
kocamla uyuyunca ınu rhatasız edicem diye tedirgin yatıyorum yatakta 4yastık olunca ona yer kalmıyo pek

offf yawww!!!
bilgisayarda bi problem var

google ısık hızıyla acılıyor ama face kk vb siteler 10 dk da acılıyor!!!
virüs taramasıda yaptım nolcek yaw!!!

tam eve geldim. net kurdu olcam dedim...
başıma gelene bak
formata versem 2 güne gelmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…