İçim açıldı beya
yazasım gelmiyodu öteki ruhu sönük sahipsiz mekana
bunu kutlayalım herkese benden çay
bebişini kucaklarına alan arkadaşlarım topiğiniz ve bebekleriniz hayırlı olsun
güle güle mutlulukla büyütün bebeklerinizii
medela mini elektrikli aldım. swing için paraya kıyamadım. inş.. işimi görür de pişman olmam.
çok teşekkür ederiz baby03
ben deepfreeze atıyorum bırgun ıhtıyc duyarsak dıye ınsallah duymayız..azcık bısı sagarsam cıcegın dıbıne dokuyorum gogusum rahatlasın dıye yanı saklanmıcak kadar az oluyo bazen...eee sağdığınız sütü ne yapıyorsunuz???
bizimki emsede bazen gögsüm boşalmıyor sağmak istiyorum.ama napcam???
dolaba buzluğa vb. koysam bi sonrakı acıkmasında versem gögsüm yine dolar
meme versem buzluktaki boşa gider...
akmasın diye gögüslerimi sıkıştırmıyorum... sütyen takmıyorum...yan yatmıyorum...
buldumcuk 5 şu tickerını değiştrkaan halen doğmamış görünüyo
amıııııııınnnnnnnnn hepımız ınsallaahh mutlu mutlu bebeklerımız olsunbebişini kucaklarına alan arkadaşlarım topiğiniz ve bebekleriniz hayırlı olsun
buldumcuk 5 şu tickerını değiştrkaan halen doğmamış görünüyo
Saol canım teşekkürler
Amin inşallah cümlemizin bebekleri mutlulukla büyür
Önceden hapşuran insanlara çok yaşayın derdim...
Şimdi oğlum hapşuruyor, önce çok yaşa diyorum, sonra hep güzel günler gör oğlum diyorumbal oğlum benim seni çooookkkk seviyorum
hiçbişi söleme bence bu topic açılalı ay oldu ... biz topicte yenilikler beklerken sen gidip başka topiklerde mhabbet ediyordun ... kal gelmişti artık ...
çok teşekkür ederiz baby03
teşekkür ederiz sen de güle güle büyüt yavrunu
ben deepfreeze atıyorum bırgun ıhtıyc duyarsak dıye ınsallah duymayız..azcık bısı sagarsam cıcegın dıbıne dokuyorum gogusum rahatlasın dıye yanı saklanmıcak kadar az oluyo bazen...
sutyen takmassam akıo benımkıler delı gıbı takıyorum ben artık
buldumcuk 5
amıııııııınnnnnnnnn hepımız ınsallaahh mutlu mutlu bebeklerımız olsun
kıslarr ben bu çizelgeden yapamıyorum yaa çk uğraştım ama olmuyo biri bana yapabilirmi lütfenn:26:
ben iş yerine de taşıyabilmek istiyorum. hastanede sağdırdı göğüsümü gerçekten şahane makineler. kiralamayı düşündük ama sonra nasılsa iş yerinde sağmak için lazım nie kiralayım daha ufak biişi alırız dedik. daha gelmedi bugün bekliyorum ama sanırım gelmez. şu el pompasından kurtulmak istiyorum.cok seslı calısıyo onun dısında memnunum bende..hasttanede medelanın su kocamanlarıyla sagmıslardı onlar cok gusel yaa wooşş woşşş cıkıo sut
kıralanıyomus onlar cantalı kocamanlar almıssın artık hayrını gor ınsallaaahhhhhhhhhhhh sutunle kal
eee sağdığınız sütü ne yapıyorsunuz???
bizimki emsede bazen gögsüm boşalmıyor sağmak istiyorum.ama napcam???
dolaba buzluğa vb. koysam bi sonrakı acıkmasında versem gögsüm yine dolar
meme versem buzluktaki boşa gider...
akmasın diye gögüslerimi sıkıştırmıyorum... sütyen takmıyorum...yan yatmıyorum...
Cnm ne zaman doğum yaptın?
canım çok saol sanırım çizelgemi yapıcaksın,27 temmuzda doğum yaptım cnm,arabalı ticker istiyorum eğer mümkünse cnm...
ben deepfreeze atıyorum bırgun ıhtıyc duyarsak dıye ınsallah duymayız..azcık bısı sagarsam cıcegın dıbıne dokuyorum gogusum rahatlasın dıye yanı saklanmıcak kadar az oluyo bazen...
sutyen takmassam akıo benımkıler delı gıbı takıyorum ben artık
buldumcuk 5
amıııııııınnnnnnnnn hepımız ınsallaahh mutlu mutlu bebeklerımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?