• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ii geceler kıslar...

biz bugun hastaneye gittik. işitme testi yaptırdık.
sarılık kontrolu yaptırdık...

göbeğimiz daha düşmedi.

yiyos uyuyosss pisliyoz...

benimde yarın kontrolum var:)

Günaydınnnnn....Bakalım bugün kimden güzel haber alıcaz?

Ay sabah sabah karnımın şeklini görseydiniz..Gözlerime inanamadım..Kızım ne yapıyo içerde diye çok merak ettim doğrusu ... :91:

günaydınlarr..
pazartesi sezeryan için gün alcam.. çok heyecanlıyımmmmmmm..bebeğime kavuşmak için son günlerim haftaya kucağımda inşallahhh:52::52::52::52:

Günaydın kızlar siyatik ağrım feci halde zorluyor beni özellikle geceleri işkence çekiyorum ve belim kopuyormuş gibi oluyor. Benim gibi bu ağrıyı çeken var mı? Masajla sıcak suda artık pek etki etmiyor :43:

Son düzenleme:
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin canımmm
ben de çarşamba kavuşcam inş. oğluma
amin canım , Allah cümlemize özürsüz kusursuz , sağlıklı , hayırlı , efendi evlatlar nasip etsin inşallah..
Kim bilir belki de aynı gün kavuşcaz bebişlerimize :69::52:..Anneler çoğalıyo ne güzeell:49::52:

Ya ben çok garip bi şekilde acayip huzurlu yatıyorum.Tuvalete bile kalkmıyorum sabaha kadar.Gaviscon umu içersem
midem de yanmıyo (maşallah diyin) Anlamadım,kızım da memnun herhalde içerde :)) sıcağa da vantilatörle çözüm
buldum. Ama sıkıntıma çare bulamadım .. Çalışan insana ne zormuş evde oturmak..Şimdi evi silip,tozunu alıp halılarımı
sericem..Yarın misafirim var..

Ya ben çok garip bi şekilde acayip huzurlu yatıyorum.Tuvalete bile kalkmıyorum sabaha kadar.Gaviscon umu içersem
midem de yanmıyo (maşallah diyin) Anlamadım,kızım da memnun herhalde içerde :)) sıcağa da vantilatörle çözüm
buldum. Ama sıkıntıma çare bulamadım .. Çalışan insana ne zormuş evde oturmak..Şimdi evi silip,tozunu alıp halılarımı
sericem..Yarın misafirim var..

Maşallah ne güzel.. ben doğru dürüst uyuyamıyorum .. dönüp duruyorum yatakta sabaha kadar .. sıcakta bir yandan bastırıyo..:95:sabah da uyuyamadığım için çok kötü başağrısıyla uyanıyorumm..:97:

Allah yardımcımız olsun şu son günlerimizde..Şimdi annemde Kuran okuycaz, hepimiz için dua edicez...Hadi görüşürüz
Kuran dan sonra..

Off ben de pek sıkkınım :84::84:
Dön dön dön bi hal oldum tüm gece :37:
dun gece benımde kabustu yaaa :50:

buarada bana gore bugun dogurman lasım sekerım:37:
günaydınlarr..
pazartesi sezeryan için gün alcam.. çok heyecanlıyımmmmmmm..bebeğime kavuşmak için son günlerim haftaya kucağımda inşallahhh:52::52::52::52:
hadı hayırlısı bakalım hepıımız mutlu sona yaklastık artık :69:
Günaydın kızlar siyatik ağrım feci halde zorluyor beni özellikle geceleri işkence çekiyorum ve belim kopuyormuş gibi oluyor. Benim gibi bu ağrıyı çeken var mı? Masajla sıcak suda artık pek etki etmiyor :43:

ya benımde sol bacagımbole kasıgıma dogru olan yerı bı agrıyorkı sorma kasılıyo yatakta cok sıkıntı donemıyorum fılan budamı sıyatık bılıyorum az kaldı dısımı sıkıyorum sadece:50:

az once dr umu aradım ..onumuzdekı salı aksam 9 da kontrole cagırmıstı....

ben caktım dıdım korkmıyım sımdıden dıye sen solemıyosun o gece yatırcan dımı dıdım :37:

sonumuz sezeryan senın daha once sancın agrın suyun olmazsa beklemenın anlamı yok carsamba alırız dedı 3 agustos :52::52::52:

koceme solemedım henuz sehırdısında yıne malum, cok helecan yaptım :52::52::52::52:

Allahım 3 agustosta ben anne olcam galıbaaaaaaa :119:

Allah yardımcımız olsun şu son günlerimizde..Şimdi annemde Kuran okuycaz, hepimiz için dua edicez...Hadi görüşürüz
Kuran dan sonra..

Bize de edin dua cuma saatlerinde kabul olur inşallah. Bende de henüz tık yok gece bekledim suyum gelir mi ki diye ama gelen giden yok şimdilik:53: Yarın kayınvalidelerde gelecekler ev tam curcuna olacak. Zaten sıcaktan ben oda oda geziyorum bakalım gezecek oda olmayınca yarın akşam napcam:59: Şehir dışına evlenmemek lazımmış yawww her iki ailede başka şehirlerde olunca böyle zamanlarda herkeste gelmek isteyince zor oluyor vallahi.İdare edeceğiz artık biraz daha. Ramazanda geliyor işlerden iyice zorlaşıyor:53:

Back