2010 Kasım Bebeklerinin Cicileri

biju gule gule kullanin hepsini, iyi gunlerde...
kizlar bakiyorum da herkes emzik almis, bi ben almadim galiba bilmiyorumkismile
 

sağol canım tavsiyen için de eltimin kızı iki bebeği için de en çok onlardan memnun olduğunu söyledi ve de sürekli kullanıyor. acaba senin ürünlerinde mi bir sorun vardı ki?
 
bijocum çook tatlı hepsi maviş maviş... güle güle giysin oğlun :)

biju gule gule kullanin hepsini, iyi gunlerde...
kizlar bakiyorum da herkes emzik almis, bi ben almadim galiba bilmiyorumkismile
teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan
emzik kullanıcam ben alırsa eğer o yüzden aldım ama kauçuk öneriyorlar en azından ilk 3 ay aklında olsun..
 
linden bijo cicileriniz çok güselll ...

düşünmemlazım emzik bende almadım. almayı düşünmüyorum pek... çok zorda kalırsam sonra alırım.
bide onu bıraktırması dert :))
 



teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan
emzik kullanıcam ben alırsa eğer o yüzden aldım ama kauçuk öneriyorlar en azından ilk 3 ay aklında olsun..

ben de diş çıkarana kadar silikon sonra kauçuk diye biliyordum :S
kauçuk doğal bir madde ve daha sağlıklı tabi, silikon kimyasal yolla üretilen ve bu yüzden daha pahalı bir ürün ama ilk aylarda kokusuz olduğu için anne memesi-emzik-biberon geçişinde sıkıntısız bir ürün. tabi her ikisinde de marka seçimi önemli yoksa bebeğin tükürüğüyle birleşinde N-nitrosamin diye bir kanserojen madde oluşuyor.
neden ilk 3 ay kauçuk demişler? merak ettim şimdi...


yarencim çok sağol canım, hepimizinki sağlıkla giysin inşallah :)
 
Linden çok pisliksin.. görürsün sen ben de oğluma FB li bez alcam ki sıçsın içine hıhhhhhh....
Bu arada 3 ay fln değil, bebek diş çıkartana kadar kauçuk emzik önerilmiyo, diş çıkartana kdr silikon, .ıkartmaya başlayınca kauçuk emzik kullnılıyo, ıstersenz cocuk doktorunuza bı sorun. Gercı benım dısımda kımse cocuk doktoru bulmadı heralde henuz tek manyak benım :))
 
sağol canım tavsiyen için de eltimin kızı iki bebeği için de en çok onlardan memnun olduğunu söyledi ve de sürekli kullanıyor. acaba senin ürünlerinde mi bir sorun vardı ki?

vallhi cnm üşenmesem bozulmuş halini çekip gönderirim aynısı hatta civilim den aldım bende gülücük baby yazıyor sadece patiksizleri benimkiler ben sadece lastiğinden bahsettim yalnız
 
Kızlar öncelikle odasının son haline karar verdik, duvar rafını da astık, ana kucağının olduğu yere bulabilirsem bir emzirme koltuğu alıcam, onun dışında bebeğimin odası budur yani :)



Alt değiştirme matları, bakım ürünleri, kulak çöpü...



Baktım bu Atta Çantası mıdır nedir çok ucuz bi tane de bundan alaym dedim, ama nivea kullanmayaı düşünmüyorum aslında, kendi hastane çatama koyucam bunu ben kullanırım doğumdan sonra :))



Bazı şeyleri çoktan paketinden çıkarttık tabi elektronik hastası olduğumuz için :) Burun aspiratörü, tırnak bakım seti, saç bakım seti, oda termometresi, ve koltuk altı ateş ölçeri. Kulaktan ölçeni kardeşiminkini alıcaz dıye tekrar almayalım madem dedik :)



Islak mendilleri, yan yatma yastığı, biberonu..



Bunlar bebeğin değil de beniö cicilerim sayılır :) Emzirme sütyenleri, göğüs petleri, meme ucu kremi, süt yapıcı bitki çayı, süt pompası, süt saklama torbaları...



Bebek bakım çantası, biberon çantası, bebefon, göğüs kalkanı...



Ev tip ana kucağı..



Küveti arkadaşım alcam dediği için siparişini verdik kendisine eve gelmesini beklioruz

Görmeyen vardıysa diye bu da kapı süsü :)

 
Son düzenleme:
prop güle güle kullansın Demir Bebek bunları. geceliklerini de ekleseydin :))
 
saol cnm..gecelikler yıkandı ütü bekliyo :) ama zaten giymeyınce anlasılmaz modelı fln dantelı mantelı gorunmez askıdan :)
 
evet canım kocam da onları gördükten snr yeni haberlerımızı 3. sayfadan takip edersiniz artık
 
Güle güle kullansın kızımın arkadaşı :))))bebek telsizini de almışsın ben de araştırıyorum onu şidmi hangisinden alsam diye
 
aso talip misin oğluma yoksa opuyorumnanaktan alırım senin kızı bak :))
saol cnm..
weewell ıyı dıye dydum demıstım ya, bu oyle degıl ama senın ıstedıgın gıbı goruntululerın bı ozelıgı var kı valla yeme de yanında yat, alet sureklı calısmıo sadece ses algıladıgında calısmaya baslıo, yanı durup dururken radyasyon yaymıo bebek aglayınca ses cıkarınca calısıp susunca o da kapanıo otomatık, tabı 450 tl gıbı bı fıyatı vardı :)
bu da weewell digital, satıcının dedıgıne gore bu da az radyasyon yayarmıs dıgerlerıne gore, cızırtı fln yapmıo, kanal araman gerekmıo, otomatık arayıp buluyo, bız babasıyla denedık cok memnun kaldık:roflol:
 
ay düşünsene ilerde buluştuğumuzda fln bunlar birbirleirne aşık olurlarmışD: bebekler 2 yaşında fln birbirlerini dudaktan öpmeye başlıyolar yaa ayy düşünemiyorum çocukluk aşkı d.D:
ben de weewell hakkında iyi şeyler okudum ama ben de görüntülüden vazgeçtim ya hiç gerek yok ona yarım milyar vermeye.bi zahmet kıçımı kaldırıp gider bakarım bi tane buldum netten weewellin o da. üstünde figürler oluşuyomuş bebek ağladığında gülücük uyuduğunda uyku modu fln filan o da çok radyasyon yaymıyomuş. 100 gibi bişiydi fiyatı 129dan düşmüş. herhalde o olur benim de.ama görüntülüden kesinlikle vazgeçtim
 
bızımkı ondan ıste asocum gulunce gulucuk cıkartıo, aglayınca aglama resmı, sessızken uyuyo resmı fln cıkıo.. ama bız gayet de 185 tl ye aldık ya :S bu digital ama radyo frekansını dıgıtal otomatık ayarlıo, senın dedıgın elle ayarlanan mı acaba, bu kdr fıyat farkı cıkması ımkansız cunku demi :S
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…