2010 Kasım Anneleri

ağustosta artık bebek istiyoruz die doktora gittiğimde bendende 4 tüp kan almışlardı
açlık şekerine hepatite felan bakıyolar
hamile kaldıktan sonrada tokluk şekerine felan bakarız demişti
tee ozamandan beride ben folikasit kullanıyorum içimde folik agacı çıkıcak artık :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde 2. kutum folik asit kullanalı. hamileykende kullanılıyor değilmi. belirli bi süre varmı.
ben şimdi doktora gidince alttanmı bakacak :kedi:

benimde 2. kutum folik asit kullanalı. hamileykende kullanılıyor değilmi. belirli bi süre varmı.

gebeliğin 3. ayına kadar kullanıcaksın dedi foliği

ben dün gittim doktora alttan bakmadı karından keseyi gördük haftaya yine karından kalp atışlarına bakarız dedi
ama burdakilerin çoğuna alttan bakılmış :kedi:

ağustosta artık bebek istiyoruz die doktora gittiğimde bendende 4 tüp kan almışlardı
açlık şekerine hepatite felan bakıyolar
hamile kaldıktan sonrada tokluk şekerine felan bakarız demişti
tee ozamandan beride ben folikasit kullanıyorum içimde folik agacı çıkıcak artık :sinifsinif:

4 tüp mü vay anasını sempatiksalakcinni
3 tüp aldılar anam ağladı benim bebek gibi ağlıcaktım :ecrin_bebek:
ee ne kadar kaldı folic asidin bitmesine iloş :uhm:
için dısın folic asid oldu be akannehir
ben gebe kalmadan 2 ay önce başladım bitene kadar kullancam 2 haftaya biter
daha da kullanma elevit içiyorum onun içinde folic asit var dedi
daha çok hap vericekmiş tohtorum :nazar:

vermezler benimde yok ama önlem amaçlı galiba alttan bakınca tüm psikolojim alt üst oluyo soru sormayıda unutuyorumm

ay sorma ya aynen bende öyle
evde soruları hazırlamıştım hep ne sorucağımı unutuyorum diye
bu seferde kağıdı çabntama koymayı unuttum :mymeka:

gebeliğin 3. ayına kadar kullanıcaksın dedi foliği

ben dün gittim doktora alttan bakmadı karından keseyi gördük haftaya yine karından kalp atışlarına bakarız dedi
ama burdakilerin çoğuna alttan bakılmış :kedi:

hadi ya öle mi dedi
folic asidden başka bişi kullanmıyon demi fisfisfis

çoğu na alttan baktı
iloşa üstten baktı :dilcikar:

çok uyhum vağğğ çoookk Çok üzgünüm çoook

selam kızlar bende aynı durumdayım doktora gıdınce bütün soracklarımı unutuyorum hepsı aklımdan çıkıyo bu sefer yazmaya karar verdım ama pek bişi aklıma gelmıyo sız neler soruyosunuz bakalım bırbırımıze yardımcı olalım

Benimde canım hemde nasıl :) Bulantıların başladı mı canım?

bulantılarım başlamadı ama yersem zorlarsam midem bulancak gibi oluyo eyvahedigeldismile
uyumak istiyom ya :gitme:

selam kızlar bende aynı durumdayım doktora gıdınce bütün soracklarımı unutuyorum hepsı aklımdan çıkıyo bu sefer yazmaya karar verdım ama pek bişi aklıma gelmıyo sız neler soruyosunuz bakalım bırbırımıze yardımcı olalım

ben aklıma geleni yazayım
*folic asidi ne zamana kadar kullanıcam
*kepekli ekmek tavsiye etmiyorlar ben genelde kepekli ekmek yiyorum sevdiğim için zararı olur mu
*hamilelik boyunca balık yemek yerine balık yağı hapı atsam olur mu sempatiksalakcinni
bu tarz sorular sordum vereliniortak

bulantılarım başlamadı ama yersem zorlarsam midem bulancak gibi oluyo eyvahedigeldismile

*kepekli ekmek tavsiye etmiyorlar ben genelde kepekli ekmek yiyorum sevdiğim için zararı olur mu
*hamilelik boyunca balık yemek yerine balık yağı hapı atsam olur mu sempatiksalakcinni

anladım canım sagol bende çatlak kremını sorucam ve agda işini sorucam özellıkle bakalım heeee bıde yüz kremı malum yaz gelıyo hamılelıkte lekeler olabılıyo yüzümüze koruyucu almamız lazım ne önerecek bakalım ekemk olarak ya tam bugday yada tam çavdar yemenı tavsıye ederım tatlım

folikasit verdi doktor.onu içtikten sorna fena halde uykum geliyo.azım yırtılcak esnemekten sempatiksalakcinni

anladım canım sagol bende çatlak kremını sorucam ve agda işini sorucam özellıkle bakalım heeee bıde yüz kremı malum yaz gelıyo hamılelıkte lekeler olabılıyo yüzümüze koruyucu almamız lazım ne önerecek bakalım ekemk olarak ya tam bugday yada tam çavdar yemenı tavsıye ederım tatlım

hım onu bende sorayım ben doktora sorulduğunu bilmiyordum :ecrin_bebek:
aa lekeler mi olur muş amanınn :gitme:
valla kahve ekmek yiyom kepekli mi çavdar mı bilmim akannehir

folikasit verdi doktor.onu içtikten sorna fena halde uykum geliyo.azım yırtılcak esnemekten sempatiksalakcinni

folic asid uyku mu yapıyomuş akannehir
bilseydim akşamları içerdim mafoldumben

kızlar ben folic asiti sordum bugün 3 ay dedi 6+1 deyim ultrasonda öyle çıktı 6 hafta daha kullanıcam ben

bende bilmyorumki uyku yapan bi etksi varmı.ama iki gündür almaya başladım..içtikten sonra fena halde uyku bastıryo.

ulrtasondada son sata göremi belli oluyo acaba kaç haftalık oldğu.benm sat 10 şubat.yani 4+6 haftalık.en fazla kaç hafta geriye gidiyo

bende bilmyorumki uyku yapan bi etksi varmı.ama iki gündür almaya başladım..içtikten sonra fena halde uyku bastıryo.
bende uyku yapmıyo filik asitt 2 aydır içiyorum sizdeki uyku hali bebiştendir kızlar ilk aylar çok uyky olurmuşş

ulrtasondada son sata göremi belli oluyo acaba kaç haftalık oldğu.benm sat 10 şubat.yani 4+6 haftalık.en fazla kaç hafta geriye gidiyo
son satı sormadı bebişi görünce makine ölçüyoo sanırımm ben kağan kocatepenin sitesinde 6+2 çıktım bugün hastanede 6+1

X