2010 Kasım Anneleri

ya arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama.benm kan gurubum negatif ilk ebeğm kimyasl gebelikti.onda iğne felan bişey olmadı.vurmadılr.şimdi hamieyim bu hamilelğimi etkielr mi

Canim cok oldugundan degil onlarda bilmiyordur. bence doktorunla paylas o sana yardimci olur. Allahim bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallahhh

paylaştım erken düşük oldğundan olblr dedi.üstnde durmadı ama ben korkuyorum gene.inş bi etkisi olmaz :KK43:

ya arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama.benm kan gurubum negatif ilk ebeğm kimyasl gebelikti.onda iğne felan bişey olmadı.vurmadılr.şimdi hamieyim bu hamilelğimi etkielr mi

canım biz ne desek yanlış olur dr na bir sor kimyasal gebeliği bilmyorum
ama düşük falan olursa iğne oluyorsun onu biliyorum
dr nu ara sor zaman kaybı olmasın

herkese mrb dün gittim drye yine kendi 7 ay önceki dr me gittim tek sorun sezeryan yerim iiilerşmemiş ama ben seni yakından takim ederim dedi ama yok aldıracaksan başındasın dedi bbunu duymak bile kötüydü ne olursa olsun doğrurum dedim ttm dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim sanırım ozmn kalp atışını duyarım

ikiz gibi gözükmüştü geçen hafta tekmiş ve 1 haftada ne kadar büyümüş doktor teyzemiz bile canavar gibi olmuş maşallah dedii

amin canım inş ya.benm son sata göre 4+6 oluyo.doktor 22 sinde gel keseyi gerürüz dedi.inş görürüm.ya

herkese mrb dün gittim drye yine kendi 7 ay önceki dr me gittim tek sorun sezeryan yerim iiilerşmemiş ama ben seni yakından takim ederim dedi ama yok aldıracaksan başındasın dedi bbunu duymak bile kötüydü ne olursa olsun doğrurum dedim ttm dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim sanırım ozmn kalp atışını duyarım
hadi ya benneyaptımki
doktorun takip edicekmiş seni sıkma canını bu konuda Şeniz

slmmm kızlar şimdi doktordan geldimm kalp atışını gördükk
:nazar::lepi:
ikiz gibi gözükmüştü geçen hafta tekmiş ve 1 haftada ne kadar büyümüş doktor teyzemiz bile canavar gibi olmuş maşallah dedii
kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallahh Şeniz
benide ekleyinnn :) sat 28 ocak, yaş 28, kilo 68, tahmini tarih 4 kasım, kese göründü

hayırlı olsunn
h geldin aramızaa buyrunnnnnnnnn

Selam Kızlar

Bende hamileyim benide listeye eklermisiniz. Sat: 31 Ocak Tahmini Doğum: 7 Kasım Yaş: 35 Kilo:78 Cumartesi günü keseyi görmeye gidicez. 4+5 gitmiştik görünmemişti. Umarım bu sefer görünür.

Umarım herkes sorunsuzca meleğini kucağına alır....

Sezen tebrik ederim, kalp atışını duymak bize de nasip olur inşallah. Öyle merak ediyorum ki..

Selam Kızlar

Bende hamileyim benide listeye eklermisiniz. Sat: 31 Ocak Tahmini Doğum: 7 Kasım Yaş: 35 Kilo:78 Cumartesi günü keseyi görmeye gidicez. 4+5 gitmiştik görünmemişti. Umarım bu sefer görünür.

Umarım herkes sorunsuzca meleğini kucağına alır....

hoşgeldin aramıza hayırlı olsunn :lepi:

X