- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
delimavi güldürdün valla :) ciddiye almaz olurmuyuz.. ama insan istiyorki bir an once iyilessinler. kac gun oldu imran hâla oksuruyor, az once haliya kusmus odaya girince gordum :s
balli ihlamur veriyorum, allahtan biraz nazlansa da iciyor kuzucuk..
aksama misafirlerim var, yemege geliyorlar.
corba, nohut, pilav, firinda kremali patates ve salata var menumuzde.. tatli olarak cheese cake.. biraz yumusak oldu sanki, insallah dilimler halinde duzgunce durur tabaklarda :)
dun temizlik yaptim, bu gun yemek. cocuklu olunca iki ayagim bi papuca girmeden anca boyle oluyor..
zeynep yine mi bacaktan olacaksiniz ? biz simdiye kadar hep bacaklardan olduk bu seferki iki kolundan olucakmis. tam dogum gununde hem de..
melodi gecmis olsun. bazen olur oyle aksilikler, uzme kendini..
balli ihlamur veriyorum, allahtan biraz nazlansa da iciyor kuzucuk..
aksama misafirlerim var, yemege geliyorlar.
corba, nohut, pilav, firinda kremali patates ve salata var menumuzde.. tatli olarak cheese cake.. biraz yumusak oldu sanki, insallah dilimler halinde duzgunce durur tabaklarda :)
dun temizlik yaptim, bu gun yemek. cocuklu olunca iki ayagim bi papuca girmeden anca boyle oluyor..
zeynep yine mi bacaktan olacaksiniz ? biz simdiye kadar hep bacaklardan olduk bu seferki iki kolundan olucakmis. tam dogum gununde hem de..
melodi gecmis olsun. bazen olur oyle aksilikler, uzme kendini..