2010 Kasım Anneleri

delimavi güldürdün valla :) ciddiye almaz olurmuyuz.. ama insan istiyorki bir an once iyilessinler. kac gun oldu imran hâla oksuruyor, az once haliya kusmus odaya girince gordum :s
balli ihlamur veriyorum, allahtan biraz nazlansa da iciyor kuzucuk..

aksama misafirlerim var, yemege geliyorlar.
corba, nohut, pilav, firinda kremali patates ve salata var menumuzde.. tatli olarak cheese cake.. biraz yumusak oldu sanki, insallah dilimler halinde duzgunce durur tabaklarda :)
dun temizlik yaptim, bu gun yemek. cocuklu olunca iki ayagim bi papuca girmeden anca boyle oluyor..

zeynep yine mi bacaktan olacaksiniz ? biz simdiye kadar hep bacaklardan olduk bu seferki iki kolundan olucakmis. tam dogum gununde hem de..

melodi gecmis olsun. bazen olur oyle aksilikler, uzme kendini..

kızlar ya morelım cok bozuk bıraz sahsı bebıslerle ılgılı bısew degıl ama yazmak ıstedım.bugun dıs fılmım cekıldı alt cenede 2 yırmılık dısımde gomuluymus ve amelıyatla bıran once alınması gerekıyomus.cokkorkuyorum umranıyede bole bıse yaptıran varsa bana yazabılırmı lutfen

merhaba kızlar oğlumun kulak iltihabı antibiyotikle geçmedi iğne verdiler:KK14:nasıl korkuyor yavrum 4 vuruldu 2 kaldı inşallah faydası olurda daha gerek kalmaz.sabahlara kadar sızlanıyor yavrum:KK50:

merhaba kızlar oğlumun kulak iltihabı antibiyotikle geçmedi iğne verdiler:KK14:nasıl korkuyor yavrum 4 vuruldu 2 kaldı inşallah faydası olurda daha gerek kalmaz.sabahlara kadar sızlanıyor yavrum:KK50:

geçmiş olsun canım. offf ya havalar serinledi kuzular hasta oluyor yazık onlara.
iğneler etkili olur. benimde bebeklikten beri kulağım ağrırmış. iğne veriyormuş dr. büyüdüğümde iğneyi ben isterdim daha çabuk etki ediyor.

günaydın kızlar. nasılsınız?
kıştan ve soğuk havalardan nefret ediyorum.
yavrum hala tamamen iyileşemedi. cumartesi kreşteydi 3 çocuk var diye klima yakmıyorlar sanırım. dün sabah yavrum kalktı burnu akmış, burnunda kurumuş. içim acıdı resmen. ıslak mendille siliyorum ona da kızıyor.
zaten gece de uyandı ağlayarak su verdim yatırdım yine ağlıyor. kucağıma aldım sarıldım pışpışladım salladım. biraz uyuyor sonra tekrar ağlıyor. 45 dk. kucağımda sarılıp salladım. en sonunda daldı yatağına bıraktım.
sabah kahvaltısını yaptı 11 de yattı. saat 1 de de annem geldi ve zile bastı. benimki ağlayarak uyandı bir daha da yatmadı.
neyse öğlen yesin diye köfte kızarttım. annem lokma verdi ağzından çıkardı. bende yoğurtla ezip verdim. bir kaç sefer öğürdü.
oyun istiyor diye annemle 40 takla attık karşısında. sonra yemeğin yarısında bir kustu. ilk defa böyle oldu. dedim aman bugün yemek yemesin.
akşam sütünü içirdim 4 de yatırdım uyumadı.
sonra ballı ıhlamur verdim severek içti. hatta az verdim diye kızdı bana. banyosunu yaptırıp yatırdım. bir türlü uymadı en son ılık su içirdim. kucağımda uyudu.
yavrum diş mi çıkartıyor anlamadım. parmağımla baktım kabaran yoktu.
birde kakası ishal ve sümüksü. balgamı böyle atıyor sanırım.
sabahta kahvaltıda bir biberon ıhlamuru lıkır lıkır içti.

herkese merhaba
umarım herkes iyidir, kuzucuklar da sık sık hastalanıyor hepsine geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirler. benim kuzu da hasta 2 haftadır bir iyi bir kötü, aşıya kadar geçse de aşı derdi de bitse. doğum gününe de az kaldı 10gün sonra doğum günü büyüdü yaa :)

melodi,
benim uyku tulumu koltukaltından başlıyor fermuarı aşağıya doğru çekiliyor o yüzden ayak kısmını açık bırakabiliyorum, demekki hepsi farklı farklı...

şu sıralar yürüdü, konuştu faslı :) yaza çişini söyletme faslı başlayacak sonra iyice oyun delisi olacaklar sonra sonra sonra .... bıdıklar kocaman olacak :)))

kızlar bu arada bebek malzemeleri, şekeri ,süsü , kurabiyesi vs işleri derya deniz, kocaman bir sektör olmuş saşırdım kaldım :O

dr. kendi kendine geçecek diyor. kopekop balgam söktürücü ismi verdi sorduk gerek yok kendi atar demiş.
peditusu bile zor verdi yani. şimdi bunu sorsam diğer şurub var diyecek. eşim pazartesiye geçmezse dr. götürcem diyor.

inşallah öğretmene sordum evet yaptı diyor. kardelenin dediği gibi bende şaşıyorum bazen ne zaman doğdu büyüdü
ve faaliyet yapmaya başladı.
sen ne yapıyorsun yoksun ne zamandır.

daha yolun başındasın daha çok şaşıracaksın.bende cadıyla uğraşıyorum,iyileşiyor tekrar grip oluyor:KK43:yine burnumuz akmaya başladı.geceleri üstünü aça aça hasta oldu,ben örtüyorum elimi çekmeden açıyor.bu kış ne yapacaz artık bilmiyorum,geçen yıl yeni doğmuştu ky.kundak yaptı kışı atlattık bu sene bilmiyorum artık evde sobalı.:44:

günaydın kızlar. nasılsınız?
kıştan ve soğuk havalardan nefret ediyorum.
yavrum hala tamamen iyileşemedi. cumartesi kreşteydi 3 çocuk var diye klima yakmıyorlar sanırım. dün sabah yavrum kalktı burnu akmış, burnunda kurumuş. içim acıdı resmen. ıslak mendille siliyorum ona da kızıyor.
zaten gece de uyandı ağlayarak su verdim yatırdım yine ağlıyor. kucağıma aldım sarıldım pışpışladım salladım. biraz uyuyor sonra tekrar ağlıyor. 45 dk. kucağımda sarılıp salladım. en sonunda daldı yatağına bıraktım.
sabah kahvaltısını yaptı 11 de yattı. saat 1 de de annem geldi ve zile bastı. benimki ağlayarak uyandı bir daha da yatmadı.
neyse öğlen yesin diye köfte kızarttım. annem lokma verdi ağzından çıkardı. bende yoğurtla ezip verdim. bir kaç sefer öğürdü.
oyun istiyor diye annemle 40 takla attık karşısında. sonra yemeğin yarısında bir kustu. ilk defa böyle oldu. dedim aman bugün yemek yemesin.
akşam sütünü içirdim 4 de yatırdım uyumadı.
sonra ballı ıhlamur verdim severek içti. hatta az verdim diye kızdı bana. banyosunu yaptırıp yatırdım. bir türlü uymadı en son ılık su içirdim. kucağımda uyudu.
yavrum diş mi çıkartıyor anlamadım. parmağımla baktım kabaran yoktu.
birde kakası ishal ve sümüksü. balgamı böyle atıyor sanırım.
sabahta kahvaltıda bir biberon ıhlamuru lıkır lıkır içti.

ıslak mendilden bir kaç tane çıkardım kurudu,onunla siliyorum burnunu. yumuşak oluyor acıtmaz en azından.

vanda deprem olmus.. 17 agustos depremini yasadigim icin hallerine cok uzuldum. allah yardimcilari olsun.. cok zor.. ustelik simdi kis. dogu daha da soguktur.
bi adam "icerde 4 aylik bebegim var, karim var" diye agliyordu yikilmis evinin onunde.. cok zor yaa..

vanda deprem olmus.. 17 agustos depremini yasadigim icin hallerine cok uzuldum. allah yardimcilari olsun.. cok zor.. ustelik simdi kis. dogu daha da soguktur.
bi adam "icerde 4 aylik bebegim var, karim var" diye agliyordu yikilmis evinin onunde.. cok zor yaa..

daha yolun başındasın daha çok şaşıracaksın.bende cadıyla uğraşıyorum,iyileşiyor tekrar grip oluyor:KK43:yine burnumuz akmaya başladı.geceleri üstünü aça aça hasta oldu,ben örtüyorum elimi çekmeden açıyor.bu kış ne yapacaz artık bilmiyorum,geçen yıl yeni doğmuştu ky.kundak yaptı kışı atlattık bu sene bilmiyorum artık evde sobalı.:44:

evet küçükken daha rahat duruyorlardı. şimdi kıpır kıpırlar.
uyku tulumu giydirsene canım. ayaklı olanlar çok rahat oluyor.
ben henüz evde bişey yakmadığım için gece üşümesin diye ince peluş battaniyesi var. üzerine onuda örtüyorum. odası 20 derece ama hasta diye korkuyorum. bende soba yakacağım geçen sene elektiğe deli gibi para ödemiştik.

ıslak mendilden bir kaç tane çıkardım kurudu,onunla siliyorum burnunu. yumuşak oluyor acıtmaz en azından.

bende ıslak mendille siliyorum ıslak ıslak. kuruyanları temizlemek için hemde canı acımasın diye. oyunda yapıyorum ama sinir oluyor.

büyüdükçe bu fıstıklar kıpır kıpır oldular.
altını değiştirmek ve giydirmek zor olmaya başladı.
altını alırken dönüveriyor dönmeye ikna edene kadar yoruyor beni. eline oyuncak body patik ne varsa veriyorum.
yatarak giydirmek daha rahat oluyor paşam onuda sevmiyor.
sabah giyinmemiz 15 dk. sürüyor en az.

evet küçükken daha rahat duruyorlardı. şimdi kıpır kıpırlar.
uyku tulumu giydirsene canım. ayaklı olanlar çok rahat oluyor.
ben henüz evde bişey yakmadığım için gece üşümesin diye ince peluş battaniyesi var. üzerine onuda örtüyorum. odası 20 derece ama hasta diye korkuyorum. bende soba yakacağım geçen sene elektiğe deli gibi para ödemiştik.

bende ıslak mendille siliyorum ıslak ıslak. kuruyanları temizlemek için hemde canı acımasın diye. oyunda yapıyorum ama sinir oluyor.

bizim evde sobalı,henüz kurmadık belki eşim kurar bu gün.doğalgazlı ev var tam ky.karşı karşıya o yüzden istemiyorum yoksa ev çok güzel..zaten müdahale çok o zaman daha kötü olur herşey bildiğim için kabul etmiyorum.uzaklaşmak istiyorum ama iyice yaklaşıyorum hep:KK43:bakalım eşim istiyor ee tabi kygilde.

X