- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
inş canım.. değerin kaçtı senin ..
dün 537,5 ti değerim her gün 2ye katlanıyormuş değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım.. değerin kaçtı senin ..
yok yada ben göremedim öneridemi bulunuyooay canımm çok güzel yaa bende orada hesaplattım dün 4+4 dü bugün 4+5 di
dr önerilerde de bulundu mu?
ay ne güzel bi resimm iki tane minnacık gözüküyolar gittiğinde kaç haftalık çıktı hamişliğin
bende 5 haftalıkken gidicem gözükür inş..valla canım dün akşam gittim doktora..
doktor 5+2 dedi
bende 5 haftalıkken gidicem gözükür inş..
dün 537,5 ti değerim her gün 2ye katlanıyormuş değil mi?
bende 5 haftalıkken gidicem gözükür inş..
değerin güzelmiş mşlh..
valla canım evet hergün üç aşağı beş yukarı değerin ikiye katlanması lazım..ama eğer yarın gitmeyi düşünüyorsan erken derim ben..kesen görünmeye bilir.
bence p.tesiyi bekle..ama tabii sen bilirsin..
yok yada ben göremedim öneridemi bulunuyoo
bence görürüsün ben 4+2 de görmüştüm ama alttan muayenede 6 dan önce üstten görünmüyor dedilerben yarın gitmeyi planlıyorum
inş. keseyi yarın görürüz:Saruboceq:
yarın gidecem daha randevu almadım ama yarına plan yapıyorum
kullandığım ilaçlarım vardı bıraktım onları soracam nasıl yapayım diye?
c.tesi ankaraya gitmeyi planlıyordum iptal ettim ama yşne de bir umut soracamboshayallersmile
gidersen haber ver cnmm merak ederim benninş. canımmm
bende yarın inş. görürüm topikteki arkadaşlarım değerin 1600 olduktan sora görünür dedi
dün 537,5 hergün 2ye katladığını göre yarın 2000li değer olur sanırım bi aksilik olmaz inş.:Saruboceq:
canım bende öyle düşündüm ama ilaçlarım vardı kullandığım bıraktımhamilelik nedeniyle
onu sormam gerekiyor
canım yapman gereken hareketler risk var mı gibi öneriler sorular soruyor mu diye sormuştum
anladım barayscım inş yarın giderde görürsen resimlerini bekliyoruz.
ook anlaştıkmı..
evet arkadaşlar keseyi gören resmini buraya koysun lütfen olurmu?
şu güzel günlerin tadını çıkartalım..
ayyy kasım anneleri gelmiş:):) ben ekim annesi olucam inş. sızı gormek ne guzel. rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın inş.
sana da hayırlı hamilelikler ve doğumlar dileriz arkadaşım...
gerçi biz kasım diyoruz da hepimiz ekimde de doğurabilriz yani...arada uğra
balum naber tatlımmmdogru dıyosun ya erken gelıyo genelde bebısler ortalama 10 gun fılan:):) hayırlısı olsun saglıkla gelsınler de.