2010 Kasım Anneleri

yeni topicimiz hayırlı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..kızlarr

Son düzenleme:
arkadaşlar bebişlerimi gördüm.sizede göstermek paylaşmak istedim sevincimi..haftayada inş kalp atışlarını duyucaz..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş..
ve dilerim ki rabbim isteyen her kuluna bu güzelliği yaşatsın..sizlerde iyiki varsınız..burdan çok destek aldım..allah hepinizden bin kere razı olsun..

Eklentiler

• $bebişlerim.jpg
    $bebişlerim.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 99
arkadaşlar bebişlerimi gördüm.sizede göstermek paylaşmak istedim sevincimi..haftayada inş kalp atışlarını duyucaz..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş..
ve dilerim ki rabbim isteyen her kuluna bu güzelliği yaşatsın..sizlerde iyiki varsınız..burdan çok destek aldım..allah hepinizden bin kere razı olsun..

tatlım çok güzel yaa
ikiz mi seninkiler?
ayy çok sevindimmmm

bende de karin kasik ve uyku disinda hicbir degisiklik yok :umursamaz:midem sadece birkez bulandi oda hemen gecti aca normalmi?
bende de birde gece yarısı tuvalete kalkma olmasa

Kızlar beta hcg testi yaptırdınız mı ?Değerleriniz ne ?Ve ne zaman yaptırnız merakettimde:)

24unde yaptırdım 1881 çıkmıştı ama benim tüp bebek

Bende dün yaptırdım.Normalde bugün adet olmam lazımdı 259,5 çıktı.
hadi hoş geldin. hayırlısı olsun.. listeye ekleyelim detayları paylaşırmısın

Kasım annelerde geld ne guseelll :emir_bebek:

ALLAH saglıkla kucagımıza almak nasıp etsin.. tebrikler kızlarrrbayanssulusmile

amin allah razı olsun arkadaşlar

:nazar: :nazar: allah bagıslasın ne şekerler yaaa ayyyy heyecanlandımmmmalkisalkisalkis

sağol canım yaaa..
evet ikizler:))
hala çok şaşkınımm..
ee sen ne zaman gidicen canım..

aaaaaaaaaa ya biz senle 2010 tüp bebek forumundan tanısıyruz değil mi hehehe süperopuyorumnanaktan

Benim son sat 2 şubat yaş 29 kilo ? beklenn doğum tarihi inş. 9 kasım :)

kızlar yeni topicimiz hayırlı olsunn barayscım gittinmi doktora?

kızlar yeni topicimiz hayırlı olsunn barayscım gittinmi doktora?

yarın gidecem daha randevu almadım ama yarına plan yapıyorum
kullandığım ilaçlarım vardı bıraktım onları soracam nasıl yapayım diye?
c.tesi ankaraya gitmeyi planlıyordum iptal ettim ama yşne de bir umut soracamboshayallersmile

yarın gidecem daha randevu almadım ama yarına plan yapıyorum
kullandığım ilaçlarım vardı bıraktım onları soracam nasıl yapayım diye?
c.tesi ankaraya gitmeyi planlıyordum iptal ettim ama yşne de bir umut soracamboshayallersmile
inş.gözükür bebişin cnmm

evet bafocum tüp bebek formundan tanışıyoruz.aay heyecanlanmayacak gibi değil kii.çok güzel duygularmış..

evet bafocum tüp bebek formundan tanışıyoruz.aay heyecanlanmayacak gibi değil kii.çok güzel duygularmış..
ay ne güzel bi resimm iki tane minnacık gözüküyolar gittiğinde kaç haftalık çıktı hamişliğin

X