2010 Kasım Anneleri

Tüy dökücü kremi şeyine kullanma canım, kimyasallar içeriyo o ve dr.lar hiç önermiyor...

.

evet biliyorum.. bazı kısımları doktor eldveniyle hallettim zaten
fazla ayrıntıya girmeyeyim ama..
doktor eliveni de temiz yapıyor becerebilene tabi :)

ayyy yasemin doğuruyomuş yarin akannehir
Allah yardimcisi olsun
darisi başimiza inşallah en kisa zamanda.

bugünde bitti benim kaldi en fazla 14 :))

ben 2 hafta önce yaptırmıştım ilk defa (bunu da o kadar çok söyledımkı duymayan kalmadı ama benım ıcın buyuk bıseydı napim:KK1:) cıkmadı henuz kadın 1 ay sonra yaparız demıstı ancak o zamana cıkar heralde.

ben bide oraya hiç ağda yapmadım . ilk defa yaptırcam yaptırırsam .
ozaman nasıl olur bılmem acısını boşwerdim kızarırmı morarmı bılmem ohaoldumsmile:1ninca:

ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca asit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:

Son düzenleme:
yasemin hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin yavrun...

özlemin bebişine de çok sevindim ne güzel yuvalarına dönüyorlar

ben bide oraya hiç ağda yapmadım . ilk defa yaptırcam yaptırırsam .
ozaman nasıl olur bılmem acısını boşwerdim kızarırmı morarmı bılmem ohaoldumsmile:1ninca:
eğer düzgün temiz becerikli bir yere yaptırırsan bir sorun çıkmaz merak etme:)

ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca asit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:

bende rennie duo şurup içiyorum canım . içmezsem duramıyorum çok kötü oluyor midem. o rahatlatıyor .
mide yanması için doktorun şurup falan vermedimi sana ?

ben kendim yapıyordum ağdamı ama son 1 aydır göbeğimden göremediğim için vurdum jileti :KK43:
ağdayla alınacak kadar da uzamadı, yarın yine alıcam ancak doğumdan sonra ağdaya tekrar başlayabilirim.. çok zor oluyor böyle de ya..

ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca sit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:

ben de geçen hafta aynı şeyleri yaşamıştım. gece boyunca midem ekşiyor ve ağzıma acı su geliyordu. istifra etmekten uyuyamıyordum. doktor rennie diye bir şurup verdi de rahat ettim. sen de doktoruna söyle istersen.

aa hatırlılıyorum ilk defa yaptırcam falan demiştin.
ohh sen gitmişsin ne güzel. acıdımı ?

:

o gün gittim evet bi cesaret çünkü gece bunu düşünmekten uyuyamıyordum çok istiyordum cunku . bi gidip deneyeyım en azından dedım. acıdı tabiki acımaz mı ama bazı yerler daha az bazı yerler daha fazla acıyo derken bitiyo işte yapan kadında ıyıydı korktu dogurcam dıye :KK70: sakınlestırdı benı sureklı bide kucuk kucuk alanlara yaptı. sonuc pozitif:))

aa hatırlılıyorum ilk defa yaptırcam falan demiştin.
ohh sen gitmişsin ne güzel. acıdımı ?

kendisi yapanlarada şaşırıyorum. hamıleyken kendın yapman daha zor olmuyormu ?
asıl hamıleyken ağdacıya gitmekden bişi olmaz . göbeğinden göremiyor yaptırıyor derler :))
derler ama gidemiyorum benn . gitmeyı istiyorum temız temız doğuma giderim aklım orda kalmaz en azından ama pöfff bılmıyorum yaa . bu da bi dert :1ninca:
Ayna yardımıyla canım...Ben de gidemem ki,utanırım,alışmamışım,kendimi biliyorum,şu durumda gidemediysem bundan sonra da hiç gitmem
Selam kızlar.................

Hoşgeldin aso

Bir şeyler yedikten sonra hemen yatma.yastığını da yükselt biraz.

bende rennie duo şurup içiyorum canım . içmezsem duramıyorum çok kötü oluyor midem. o rahatlatıyor .
mide yanması için doktorun şurup falan vermedimi sana ?

ben de geçen hafta aynı şeyleri yaşamıştım. gece boyunca midem ekşiyor ve ağzıma acı su geliyordu. istifra etmekten uyuyamıyordum. doktor rennie diye bir şurup verdi de rahat ettim. sen de doktoruna söyle istersen.

hmm anladim sagolun kizlar, soguk sut iç falan diyen oldu ama ay ne bilim ya

ben kendim yapıyordum ağdamı ama son 1 aydır göbeğimden göremediğim için vurdum jileti :KK43:
ağdayla alınacak kadar da uzamadı, yarın yine alıcam ancak doğumdan sonra ağdaya tekrar başlayabilirim.. çok zor oluyor böyle de ya..

bende göremedıgımden ağdaya başladım düşün:)) ağdacıya gıttım mecbur.

X