2010 Kasım Anneleri

suyu gelmiş gitmeden önce buraya mı yazmış=) Ben o an heycandan stresten kimseyi görmez gözüm:)

aa hatırlamıo musun:) evet oyle yapmıs da cnm benım ben de sımdıden cok panıgım ama oyle olmamamız lazım, son kontroller yapılmalı, fotografcı aranmalı, haber verılcek yerler verılmelı, bı kere zaten sancılar baslamadan asla ve de asla hastaneye gıdılmemelı kı sunı sancıyı dayıyolar.. of dusuncek cok sey var.. o arada ben de yazardım heralde :))

sakın bırıymış... ben düşünürken bile panık yapıp hastane yolunu düşünuyorum... eşim yokken gelırse ne olcak diye kafayı yıyorum...

zaten 36 dan sonra bölgeden dişarı çıkmayacak... eve yakın mesafelerde olcak

ya ben de bu mıllettekı esım yokken gelırse olayını anlamıorum, cok garıp gelıo.. zaten esıne nası denk gelsın gun ıcınde gelırse %100 evde olmıcaklar zaten haftasonu harıc.. evde olsa ne olmasa ne cıkar gelır, bebek 1 saatte dogmuo kı.. ben de endıselenıyorum ama bambaska bı nedenle, eve gelırken panık yapar allah korusun kaza fln yaparsa dye..

prop bınıp taksıye hastaneye gidecegım tabı.. hastane 5 dk mesafede taksı ile.. ama önemlı olan o stersıde onun yaşaması.. onun o andakı heycanını görmek.. :))))

arabayı sakın kullanır bılıyorum.. .. ama o andakı gözlerinde kı heycanı vs tum duygularını görmek isterım.. ben onun heycanlı ve panık hallerını severim..

ne belli prop,belki gecenin bi körü suyun gelicek eşinin koynunda mışıl mışıl uyurken genelde okuduklarım öyle,yok gece tuvalete kalkmıştım sonra suyum geldi,yok sabahın erken saatinde yatağım ıslandı falan...
Ama seni acayip merak ediyorum,bu kadar düşünüyosun takıyosun falan ya,nasıl olcak,ne zaman olcak,bakalım dediğin kadar sakin olabilcenmi naniknanik

ya gece gelmesı sorun degil.. daha iyi en azından... ama düşün dişarı da ve ya farklı yerde geldı o kötu olur ozaman

ah Gripin ben soyluyorum dıye bı tek ben mı dusunup takıorum sanıosun topık tumde dıken ustunden lafını etmemeye calısıolar sadece :)

Bende bu koca varken panık olamam kı, ızın vermıo kı :S gecen aksam sancım var kıvranıyorum tepkısı '' abartma, dogurdugunu zanetmıyorum, şu kadarcık sancıya bıle dayanamıosun bı de normal dogurcam dıosun, 10 kere agrım var dıyınce gectı mı sımdı anladık agrın var, hahahahah sırf dıkkat ekmek ıcın yapıosun dımı'' gıbı cumlelerle olmustu.. yola cıktıgımızın 3. dakıkasında sus pus olmustum mecburen :))

Son düzenleme:
ya gece gelmesı sorun degil.. daha iyi en azından... ama düşün dişarı da ve ya farklı yerde geldı o kötu olur ozaman

ondan dedim ya bencede daha iyi,eşin yanında olur yalnız başına napcağını şaşırmazsın böylece.Dışarıda falan gelse insan panikler

eşin epey geniş ve sakınmış.:)))))..:roflol::lepi:

Son düzenleme:

allah senin kocanında iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3 bu kadarda relax olunmazki anacım,sen gecenin bi körü suyun gelmiş şekilde uyansan falan demekki "ne su gelmesi,yatağa işemişindir,yat uyu"dicek:roflol: yok güzelim senin adam çocuğun kafasını bacak aranda görmedikçe inanmaz doğurduğuna falandelikafadulden

prop... bence sakınleştırmek içindir bırazda.... oda bır şeyler söylese sen daha da panık olursun belkı....

ben geçenlerde kaburga agrısından uyuyamıyorum sızlanıyorum yatakta.. ah kaburgam diye... gecenın bır vaktı eşim yarın kaburga yemeye gidelım.. guzel olur aslında.. sence nereye gidelim diye sormuştu :)))))))))))

delikafadulden:roflol:...........................

ya şimdi dedım kı neden bu kdr rahatsın bırazcık panık ol, nıye kı dedı, ya cocuk dogmak uzere epı topu 20 gun kaldı dedım, ıyı ne guzel dedı, ya dedım senı sevmezse bebekler senı sevmıo fln dedım, benım cocugum tabı kı sever nıye benı stres yapmaya ugrastıgını anlayamadım dedı :)) dıorum sımdı suyum gelse napcaz hastaneye karar verdık ama doktora gıtmedık hıc ne dıyıp adamı getırtcez dıorum, nobetcı dogurtur ne var kı dıyo :)) valla aşırı rahat şu anda bılmıorum..

propcum bence eşin çok rahat görünüyo ama o an gelince panikten deliricek,genelde öyle olur ya,ben rahatımdır,bişey olmaz,hallederiz diyen insanlar bişey olduğunda tam tersi davranır

ben eşime ağrım var demeye korkuyorum çok panikliyor bayılır falan delikafadulden annemler yakın bana ama babam eşimdende panik o telaşla araba falan kullanamaz düşünüyorumda gün içinde olursa en iyisi erkek kardeşimi aramak o sakindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…