Çıktı çıktı ben çok yerde gördüm ama almadım güzel değildir belki diyekestane cıkmadı daha galıba, ben denk gelmedım hıc..
evet oyle oluyo, new born olan markalarda new born dogdugunda gıydırılıo, ama dıger markalarda 0.3 ay dırek gıydırılmeye baslanıo..sağol canım,ya düz sade,kırmızı penye bişey işte,bi ara koyarım resmini.Sen bilirsin sana sorayım.Mothercare in kıyafetleri diğer markalara oranla biraz daha büyük kalıplımı oluyo? Bodyleri,tulumları falan?
kestane çıktıııı.. ben çoktan aşerip yedım bile...
evet prop bencede.. biz fazla stres yapıyoruz... ben nıye agrım başlamadı diye bile düşünüyorum...
Ayy Sinop bartın oraların kestanesi muhteşem oluyor yaa.Kabukları çıt çıt açılıyor ve acayip lezzetli oluyor hımmmm nefis...selam kızlar biz de bugün eşimle avcılar bakırköy gezdirk durduk geri gelirken otobüste sancım oldu ama eve gelince geçti çok gezdim ondan oldu herhalde :)
medical parkta nst 35-40 tl.di
nisa hasanesinde 8 tl
sonuçta aynı şeye bağlanıyorsun amaç aynı neden o kadar pahalı olur bilmiyorum.
kestane çıkmış bu arada :) bebiş görmeye inmiştim ya, komşumun annesi sinoptan getirmiş dün uğrayıp verdi sağolsun :) ben pek sevmem ama eşim bayılır..
prop, fınfık başka bebişini gören varmı bilmiyorum maaşallah bebişlerinize..
ben çıkıyorum kocişle tv izliycez sonra da film izleriz dün resident evil 6 yı izledik, bugün bakalım sırada ne var..
iyi akşamlar..
Senin SAT kaç asenamhayır prop.. hıç kasılma, agrı olmuyor.. bıraz fazla yurursem karnım acıyor sadece... bır ara kaburgam agrıdı sadece.. şimdi oda kesıldı... sadece agırlık hıssedıyorum.. başka bir şey yok...
Biraz daha bekle yakında başlar ağrın sancın merak etmeben şu anda 33 hafta.. 25 subat sat..
Bazen kizim cok sert vuruslar yapiyor sol alt tarafta. Aniden kaliyorum oyle kramp girmis gibi. Sizede oluyormu?
Canıma okuyor canımaBazen kizim cok sert vuruslar yapiyor sol alt tarafta. Aniden kaliyorum oyle kramp girmis gibi. Sizede oluyormu?