2010 Kasım Anneleri

kestane çıktıııı.. ben çoktan aşerip yedım bile...

evet prop bencede.. biz fazla stres yapıyoruz... ben nıye agrım başlamadı diye bile düşünüyorum...

dun sonunda kızımın hastane çıkışını aldım.. eşim çok sade buldu.. kırık beyaz, kenarları hafıf fırfırlı... renklı alsaydın dedı..

bende bebek zaten kıpkırmızı doguyor, bırazda esmer olursa yuzu bellı olmaz.. bu hariç butum kıyafetlerı renklı zaten.. eve gelınce gıydırırız renklıleri.. bakalım nasıl olcak

evet oyle oluyo, new born olan markalarda new born dogdugunda gıydırılıo, ama dıger markalarda 0.3 ay dırek gıydırılmeye baslanıo..
kestane çıktıııı.. ben çoktan aşerip yedım bile...

evet prop bencede.. biz fazla stres yapıyoruz... ben nıye agrım başlamadı diye bile düşünüyorum...

senın kasılman olmuo mu asenam hıc, aaaaaaaaaaaaa, se doguramıcan ıcerde kalcak :roflol::roflol:

kestaneyı gormedım hıc ya ıstıklale fln da gıtmedım ne zmndır gormedım halıyle..

selam kızlar biz de bugün eşimle avcılar bakırköy gezdirk durduk geri gelirken otobüste sancım oldu ama eve gelince geçti çok gezdim ondan oldu herhalde :)

medical parkta nst 35-40 tl.di
nisa hasanesinde 8 tl

sonuçta aynı şeye bağlanıyorsun amaç aynı neden o kadar pahalı olur bilmiyorum.

kestane çıkmış bu arada :) bebiş görmeye inmiştim ya, komşumun annesi sinoptan getirmiş dün uğrayıp verdi sağolsun :) ben pek sevmem ama eşim bayılır..

prop, fınfık başka bebişini gören varmı bilmiyorum maaşallah bebişlerinize..

ben çıkıyorum kocişle tv izliycez sonra da film izleriz dün resident evil 4ü izledik, bugün bakalım sırada ne var..

iyi akşamlar..

Son düzenleme:
hayır prop.. hıç kasılma, agrı olmuyor.. bıraz fazla yurursem karnım acıyor sadece... bır ara kaburgam agrıdı sadece.. şimdi oda kesıldı... sadece agırlık hıssedıyorum.. başka bir şey yok...

Ayy Sinop bartın oraların kestanesi muhteşem oluyor yaa.Kabukları çıt çıt açılıyor ve acayip lezzetli oluyor hımmmm nefis...

normal olarak hıssetmem gereken agrı yok..dıyorum 37 de dogsun..

Bazen kizim cok sert vuruslar yapiyor sol alt tarafta. Aniden kaliyorum oyle kramp girmis gibi. Sizede oluyormu?

Esra saol.. güle güle yıyın kestanelerınızı bakalım :)

Asenam daha vaktın var ya ben 35te snr çöküşe geçtim 34e kdr fink atıodum sokaklarda ısmdı bı saat aykata kalınca kasılmalarım başlıo :) Hastane cıkısını da halletmıssın gozun aydın

bı eylul annsıydı galıba gece kızlar suyum geldı sımdı doguma gıdıyoruz hakkınızı helal edın fln gıbı bısıler yazmıstı darısı basımıza ya

sagol prop...

gezmeleri bende bıraktım bayagı.. dun alışveriş merkezını gezdım.. sonra arkadaşın dugune gıttım.. eve geldım ayakta uyuyorum... iyi yorulmuşum...

vuruşlar oluyor ama krap yok.. iyi vuruyor...

suyu gelmiş gitmeden önce buraya mı yazmış=) Ben o an heycandan stresten kimseyi görmez gözüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…