Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben merak ediyorum patlama olcak mı, herkesın suyu gelmıo once malum..
ya ben asaıl neyi merak ediyorum; bazıları diyoki işte hastaneye gittim,yattım doğumu bekliyodum,hemşireler geldi suyumu patlattı :bbo: nasıl yani? ben hiç anlamıyorum.Neyle nasıl patlatılıyoki su kesesi?
Ne sıkıcı bir akşam ya bu akşam :S
Aynen öyle :S Belirsizlikler yüzünden böyle olduk biz bence.Her şeyden sıkılır olduk.:1ninca: Hormon mormon işi değil bu.as usual .. mirmirmirmir
Benım 2 takım hastane cıkısım dısında 10 parca 0-3 ayım yoktur toplasan :S be de hep buyuk aldım cocugum cıplak kalcak dogunca
Hazal bi degısıklık yok dogurmayı beklıoz ıste kuzu kuzu... Asoyla meraktan çatlıcaz boyle gıderse, zaten dusunmekten başım catlıo..
nasıl patlatılcak cubuk gıbı bısılerı var delıolar patlatıolar, sancıları hızlandırıo..
bende tam tersi,sanırım 2.aydan sonra fellik fellik dolaşıp tekrar kıyafat alma derdine düşücem.Yok artık bidaha almam 0-3 ay yeter aaaa
anaaaamm,şeyine çubuk sokup patlatıyolar ha eyvahedigeldismile:1shok:
Bu ne yaa daha neler duycam,yok sondaymış yok su patlatmaymış...doğum bile hepsinden daha kolay geliyo artık bana ya
Ya Aso bılmıorum hormon işi mi ne işi, lohusa depresyonuna sımdıden gırdım valla :S gece zoor sabah edıyorum, sabahı da zor akşam ediyorum..
Hoşgeldın Asenam..
Gripin gecelığını gule gule gıy, bize de goster bı ara..