2010 Kasım Anneleri

selammmm kizlar nasilsiniz iki gundur giremiyorum nete misafirlige gittim misafirler geldi zaman bulamadim
varmi doguran gecmise bakiimm dedim vazgectim coook uzun olmus umarim herkes iyidir

ben merak ediyorum patlama olcak mı, herkesın suyu gelmıo once malum..

ya ben asaıl neyi merak ediyorum; bazıları diyoki işte hastaneye gittim,yattım doğumu bekliyodum,hemşireler geldi suyumu patlattı :bbo: nasıl yani? ben hiç anlamıyorum.Neyle nasıl patlatılıyoki su kesesi?

Benım 2 takım hastane cıkısım dısında 10 parca 0-3 ayım yoktur toplasan :S be de hep buyuk aldım cocugum cıplak kalcak dogunca :KK43:

Hazal bi degısıklık yok dogurmayı beklıoz ıste kuzu kuzu... Asoyla meraktan çatlıcaz boyle gıderse, zaten dusunmekten başım catlıo..

ya ben asaıl neyi merak ediyorum; bazıları diyoki işte hastaneye gittim,yattım doğumu bekliyodum,hemşireler geldi suyumu patlattı :bbo: nasıl yani? ben hiç anlamıyorum.Neyle nasıl patlatılıyoki su kesesi?

nasıl patlatılcak cubuk gıbı bısılerı var delıolar patlatıolar, sancıları hızlandırıo..

Kaynanam bi suru tulum badi corap almis dun sagolsun. 1 aylik benimde yoktu hic iyi oldu. 0-3 ayliklari valize koymustum ama arkadas buyuk dedi bunlar giyemez. Kaynanamin aldiklarini yikayip koyim bari

Ya Aso bılmıorum hormon işi mi ne işi, lohusa depresyonuna sımdıden gırdım valla :S gece zoor sabah edıyorum, sabahı da zor akşam ediyorum..

Hoşgeldın Asenam..

Gripin gecelığını gule gule gıy, bize de goster bı ara..

Benım 2 takım hastane cıkısım dısında 10 parca 0-3 ayım yoktur toplasan :S be de hep buyuk aldım cocugum cıplak kalcak dogunca :KK43:

Hazal bi degısıklık yok dogurmayı beklıoz ıste kuzu kuzu... Asoyla meraktan çatlıcaz boyle gıderse, zaten dusunmekten başım catlıo..

bende tam tersi,sanırım 2.aydan sonra fellik fellik dolaşıp tekrar kıyafat alma derdine düşücem.Yok artık bidaha almam 0-3 ay yeter aaaa

nasıl patlatılcak cubuk gıbı bısılerı var delıolar patlatıolar, sancıları hızlandırıo..

anaaaamm,şeyine çubuk sokup patlatıyolar ha eyvahedigeldismile:1shok:
Bu ne yaa daha neler duycam,yok sondaymış yok su patlatmaymış...doğum bile hepsinden daha kolay geliyo artık bana ya

bende tam tersi,sanırım 2.aydan sonra fellik fellik dolaşıp tekrar kıyafat alma derdine düşücem.Yok artık bidaha almam 0-3 ay yeter aaaa

anaaaamm,şeyine çubuk sokup patlatıyolar ha eyvahedigeldismile:1shok:
Bu ne yaa daha neler duycam,yok sondaymış yok su patlatmaymış...doğum bile hepsinden daha kolay geliyo artık bana ya

:)
öf dogursaydık hayırlısıyla

ya kızlar benım asıl korkum ben yasamadım ama yasayanlar hep dıyo ya kafaya taktıkca hamıle kalamadım, takmayı bırakınca kaldım; ister misin dorum bız de boyle kafaya taktıkca doguramayalım gecıksın fln :S

Ya Aso bılmıorum hormon işi mi ne işi, lohusa depresyonuna sımdıden gırdım valla :S gece zoor sabah edıyorum, sabahı da zor akşam ediyorum..

Hoşgeldın Asenam..

Gripin gecelığını gule gule gıy, bize de goster bı ara..

sağol canım,ya düz sade,kırmızı penye bişey işte,bi ara koyarım resmini.Sen bilirsin sana sorayım.Mothercare in kıyafetleri diğer markalara oranla biraz daha büyük kalıplımı oluyo? Bodyleri,tulumları falan?

X