2010 Kasım Anneleri

iyi geceler kızlar maşallah bebişlere :nazar:
ultrasonda haftasıyla uyumluysa kilo hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ben erken doğumdan korkuyorum ya geçen kontrolümde doktorum bana 2 hafta daha dursa yeter 2700 ü geçer o zaman falan dedi bazı doktorlar gerçekten büyük beklentiler içine giriyor ben daha çok genetik olduğuna inanıyorum

bnm de geçen gittiğimde 70 gr fark vardı kilosunda
tabi ben çok bozuldum
doktor haftasına göre kilosu normal dedi
ayrıca ultrasonun 200 grlık yanılma payı var dedi o yüzden kilo kısmına çok takılma dedi ama yine de bu ay şeker dietime rağmen sabahları tahin pekmezli bir dilim ekmek yedim hep

bazen şaşırtıyorlar insanı bir bakmışsın birden fark atmış aman o kilo yüzünden ben ne kadar ağladım bebeğimide üzdüm sonradan çok pişman oldum bak gör bu sefer senide şaşırtacak bebişin

hııı canım senle durumumuz aynı bencede genetik eşiminkini hep unutuyorum sormayı kayınvaldeme ama ben 3180 doğmuşum yani 40 haftamı doldursam kızımda anca okadar olur evet doktorlar neden öle yapıyoki bütün kaynaklardada geçiyor benim dr da dedi 2500-4000 arası normal diye hatta karında günde 25-30 dışarda 40 gr civarı alıyorlarmış haftasıyla uyumluysa organ gelişimide iyiyse bence kilonun hiç önemi yok ve doktorumda dedi kilo değil hafta önemlidir diye bence doğru
kızlar kilo olayına hiç takılmayın bence.normal sınırlar arasındaysa gerisi boş.ilk oğlumu 38+2 de sezeryanla doğurdum.3600 gr doğdu.doktorum normal doğumu bekleseydik 4 kilo civarında doğardı dedi.nst de sancı falan yoktu sezeryan günü.bıraksak daha kalacaktı anne karnında
şimdiki oğlumda erken doğum riskim vardı.34+4 günlükken devamlı gittiğim doktorum 3100 gr dedi.ben o gün başka bi doktorada göründüm erken doğum için aynı gün bana 2500 gr dedi.yani eminim sizlerde başka bi doktora başka bi cihaza girseniz farklı bi kilo söyleyecekler.doktordan doktora cihazdan cihaza fark ediyo.üç dört gün sonra üçüncü bi doktora göründüm 2800 gr dedi.şimdi oğlum kaç gr bende bilmiyorum
acaba sezene söylenen gr doğum kilosunu tuttu mu.merak ettim fikir edinmek için

kızlar kilo olayına hiç takılmayın bence.normal sınırlar arasındaysa gerisi boş.ilk oğlumu 38+2 de sezeryanla doğurdum.3600 gr doğdu.doktorum normal doğumu bekleseydik 4 kilo civarında doğardı dedi.nst de sancı falan yoktu sezeryan günü.bıraksak daha kalacaktı anne karnında
şimdiki oğlumda erken doğum riskim vardı.34+4 günlükken devamlı gittiğim doktorum 3100 gr dedi.ben o gün başka bi doktorada göründüm erken doğum için aynı gün bana 2500 gr dedi.yani eminim sizlerde başka bi doktora başka bi cihaza girseniz farklı bi kilo söyleyecekler.doktordan doktora cihazdan cihaza fark ediyo.üç dört gün sonra üçüncü bi doktora göründüm 2800 gr dedi.şimdi oğlum kaç gr bende bilmiyorum
acaba sezene söylenen gr doğum kilosunu tuttu mu.merak ettim fikir edinmek için

3300 dedıler, 2900 dogurdu..

aman deyım ıstıodum fln ama bu hafta olmaz :S pazara kadar olmaz pazar patlasın patlıyosa :))

alttaki takvimini diyorum senin haftan bende önce benim takvime göre 29 günüm ama seninkisi 30 u gösteriyor yani senin daha günün bana göre daha az onu diyorum.

valla bilmiyorumki doktorumun dedigi tarih 16 kasim. hesaplayinca dogru gosteriyor. galiba siteler farkli oldugu için seninki baby-gaga benimki lilype

Celisuenis benımkını de allah bılır valla, ben dogsun ıstıyom dıye bı de hanı elımızde olan bısı olmadıgından bıjo dalga gecıo ıste belkı suyun muyun patlar dıye

hmm ondan demekkkk, hangi hastane? belki internete koyarlar bakariz resmine :)

bugun dogan bebekler diye koyuyorlar ya hani
koymazlar canım, kütahya evliya çelebi devlet hastanesinde doğum yapıcam. devlet hastanelerinde yok öyle bişey de kızkardeşime tembihledim, hemen koyucak facebook a toprağın fotoğrafını ordan görürsünüz :)

prop ne dalga geçmesi kız. patlarsa aklına gelirim ama bak :roflol:

Yağmurla başlayan bir umutsuzluğun ardından nihayet güneş açtıda dışarı attık kendimizi aşkımla. Müthiş bir hava vardı burdada,Önce sahile gittik dolaştık,yemek yedik sonra mağazaları dolaştık.Hele şükür gecelik işimi halledebildim.İstediğim gibi sade,rahat ve uygun fiyatlı bişey buldumda aldım sonunda.Kocam rahat bir oohh çekti.Benimle birlikte haftalardır mağaza mağaza dolaşmaktan canı çıkmıştı garibimin :1hug:
Sonrada kipaya gidip alışveriş yaptık.Bebeğime yine dayanamayıp alt-üst takım aldım. Evde farkettimde giysilerinin %80i 0-3 ay grubu. Valla Alya büyümeden hangi arada hangisini giydircem bilmiyorum.Artık günde 3-4 giysi değiştirir dururum hepsin küçülmedeni giydirebilmek için:KK1:

X