Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız bılg coktu uzun suredır gelemedım sohbetınıze
ılona sekerlerın cok guzel
dogum yapan yok dımı bu arada pazartesı dr gıttım hersy yolunda kızım 2.480kg olmus
geldimmm opuyorumnanaktanhadı bıjo dogurmadan gel tamam mı :)
evet asoş valla ilk sen demiştin ebe misin kız senn Şenizİlk ben dedim ama neyyyyyyseeee=))))))):hooray:
durucak canım inşallah durmalı :) sağol hayatım..geçmiş olsun bijo şimdi bişey çıkmaz inşallah 1 hafta daha dursa iyi olur
rica ederim hayatım ne demek zemuszemusay bu site çok hızlı valla.. dun aksam sıparıs verdım şimdi getırdıler :S şok oldum valla.. bijo saolsun sayesınde ucuza alıorum catlak kremımı.. 4. tüpüm bitti kızlar, 5. geldi :)
sağol canım haberleri vermişsin olumunekankayizsmile yalnız kızkardeşim gelmedi malesef.. annem ve babam sadece, onlar da yorulmuşlar baya uyuyolar..Bijuyla da konuştum, 2. ölçümde sancı çıkmamış, ii miş o da, dr. perşembe günü için son kontrole çağırmış, annesi babası ve kız kardeşi gelmişler, onları gardan alıp eve daha yeni girmişlerdi, çok mutlu geliodu onunda sesi...
Bijudan son havadislerde böle...
teşekkür ederim melodicim opuyorumnanaktanbijonun iyi olmasına sevindim.
benmasal sezen dogurdu onu bılıosun dımı ?
hem maşallah kuzuna..
aaa haberım yoktu canım
sen soyleyınce baktım ama cok erken almamıslarmı yaaa onceden suyu fılanmı geldı
bu arada kızımın odasının resımlerını sormustunya sonunda ekledım bı ara bakarsın
tansıyonu cok yuksektı sezenın bı hafta bekledıler dusmedı doktor allah korusun cok cıddı seyler olabılır dıye alalım demıs aldılar.. cok da erken degıl ya 37 bıtmıstı..
ay odası da pek bi şeker olmuş çok güzel
çok cici odanızzz benmesalcımmm :)
ii akşamlar kızlarr
sağ tarafımdaki ağrı geçmedi ((
doktoru arayıp söyledik. bu dönemde olabilir normal , ağrı kesici günde 3 taneye kadar yutabilirsin dedi . şimdi parol içtim. inşallah geçer çok kötü oluyor yaaa :gitme:
çokk yağmur yağıyooooorrr
yap nalan, acılı sucuk alırsan çok daha şükela oluyo :)
iloş hiç sallamasyon fln dııl, cıdden begendım aferın leyyynnnn