2010 Kasım Anneleri

ilona canım ben de çok beğendim şekerlerini emeğine sağlık..

ayy çok teşekkürleropuyorumnanaktan
pek içime sinmedi
biraz daha vaktim olsaydı daha doğrusu daha önceden yapsaydım daha yaratıcı olabilirdim sempatiksalakcinni

hadi canım sende mütevazilik etme şimdi gayet güzel olmuşlar işte.
olumunekankayizsmile

ilona hepsi çok güzel olmuş bebişine uğur getirir inşaAllah..

kızlar bişy sorcam : bu pzar evlilik yıldönümümüz kocama şöyle güzel bi masa hazırliim istiyorum ve canım içli köfte yapmak istedi ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. içinizde içli köfte hamurrunun malzemesini bilen var mı??

sağol canım bebişimi içlerinde görebilsem biran önce çok mutlu olucam.. sabırsızlanıyorum artık bir dahaki randevumda meleğim gelse keşke :))

al bi tane daha benden :)) sen 38 ı bıtırmıs olcan gercı bı dahakı randevune gelebılır bence de ısalla gelır :))

belim ağrıyor ara ara bacaklarıma vuruyor, göğüs altım çürümüş gibi acıyor şikayetlerim artıyor puff...

eşim de mesaideydi bugün yarım saate gelir yemek hazırlıyım ben de bütün gün annemlerde dışardaydık :) yapamadım birşey.. yarın görüşürüz artık.. iyi akşamlar kızlar..

al bi tane daha benden :)) sen 38 ı bıtırmıs olcan gercı bı dahakı randevune gelebılır bence de ısalla gelır :))

ay inşallah ağzından bal damlıyor aslında bugüne heveslenmiştim ama kısmet olmadı :)) hurmaya başlasam mı ne yapsamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selamlaaar,
Arkadaşlarım geldi gitti.Ve bu akşam da aile görüştüğümüz arkadaşlarımız bize gelcek.Bugün insan görme patlaması yaşıyorum:)

İloşşşş şekerlerine bayıldım bitttimm muhteşem olmuş.Hatta seni bu grubun en güzel şekerli annesi ilan ediyorum:))))) Süper yaa off kocam beni götürmedi eminönüne da hazı yaptırmak zorunda kaldık onun yüzünden:KK43:

şimdi nalaka demeyın ama ben solağım acaba Demir nasıl olcak :S :))

kocemin abisi solak
2 çocuğu var biri sağlak biri solak sempatiksalakcinni

ilona canım ben de çok beğendim şekerlerini emeğine sağlık..
ilona hepsi çok güzel olmuş bebişine uğur getirir inşaAllah..
çok mersiii zemuszemus
hadi canım sende mütevazilik etme şimdi gayet güzel olmuşlar işte.
olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3[

evet fairy evet :) topluca dua edelım dogum duasına cıkalım :) 35. haftayı bıtırmıs olanlar ekımın son haftası ya da kasımın ılk haftası dogursun allahımmmmm nolur nolurrrr :Saruboceq:

Selamlaaar,
Arkadaşlarım geldi gitti.Ve bu akşam da aile görüştüğümüz arkadaşlarımız bize gelcek.Bugün insan görme patlaması yaşıyorum:)

ne güzel zaman geçiyodur ben evde yalnızları oynuyorum kocamda geç gelcek öldüm şimdiden sıkıntıdan yarın sabahtan çıkcam evden duvarlar üstüme üstüme geliyor artık

İloşşşş şekerlerine bayıldım bitttimm muhteşem olmuş.Hatta seni bu grubun en güzel şekerli annesi ilan ediyorum:))))) Süper yaa off kocam beni götürmedi eminönüne da hazı yaptırmak zorunda kaldık onun yüzünden:KK43:

çok mersi şekerim
anam oraya gidincede kafan karışıyo çok fazla şey var abartmıyorum saat 12 den 5 e kadar gezdik zor karar verdim
gerçi çoğuda klasik şeyler
bunların hepsi 150 liraya mal oldu (50 tane blok not + 20 tane horoz şeker yaptım) bi sepetimiz eksik kaldı
onlarda piyasadakiler çok çirkin bulamadım bişi

evet fairy evet :) topluca dua edelım dogum duasına cıkalım :) 35. haftayı bıtırmıs olanlar ekımın son haftası ya da kasımın ılk haftası dogursun allahımmmmm nolur nolurrrr :Saruboceq:

amin amin amin :Saruboceq:
Allahim duy sesimizi ne olur.en kisa zamana sağlikli ve normal doğumlar nasip et :Saruboceq:

X