Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok teşekkürleropuyorumnanaktan
pek içime sinmedi
biraz daha vaktim olsaydı daha doğrusu daha önceden yapsaydım daha yaratıcı olabilirdim sempatiksalakcinni
ay esra senın kızın cicilerine bayılıom ben, pek şeker hepsi :))
sağol canım bebişimi içlerinde görebilsem biran önce çok mutlu olucam.. sabırsızlanıyorum artık bir dahaki randevumda meleğim gelse keşke :))
al bi tane daha benden :)) sen 38 ı bıtırmıs olcan gercı bı dahakı randevune gelebılır bence de ısalla gelır :))
şimdi nalaka demeyın ama ben solağım acaba Demir nasıl olcak :S :))
ilona canım ben de çok beğendim şekerlerini emeğine sağlık..
çok mersiii zemuszemusilona hepsi çok güzel olmuş bebişine uğur getirir inşaAllah..
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3[hadi canım sende mütevazilik etme şimdi gayet güzel olmuşlar işte.
olumunekankayizsmile
Selamlaaar,
Arkadaşlarım geldi gitti.Ve bu akşam da aile görüştüğümüz arkadaşlarımız bize gelcek.Bugün insan görme patlaması yaşıyorum:)
İloşşşş şekerlerine bayıldım bitttimm muhteşem olmuş.Hatta seni bu grubun en güzel şekerli annesi ilan ediyorum:))))) Süper yaa off kocam beni götürmedi eminönüne da hazı yaptırmak zorunda kaldık onun yüzünden
evet fairy evet :) topluca dua edelım dogum duasına cıkalım :) 35. haftayı bıtırmıs olanlar ekımın son haftası ya da kasımın ılk haftası dogursun allahımmmmm nolur nolurrrr :Saruboceq:
kızlar hastane için hatıra defteri aldınız mı