2010 Kasım Anneleri

slm kızlar ben geldim...

bugun doktor a gıttık. bebegımı gördum.. çok tatlı bakıyordu.. poz verıyordu sankı.... allaha şukur kılosu düzene gırmış.. karın bölgesınde zayıflık vardı.. bol bol beslenıp hıç iş yapmayınca bebek bol vıtamın almış.. için rahatladı.. dönmuş bebegım sonunda.. böyle giderse normal dogum olur dedı doktor..
allahım inşallah sorun çıkmaz...
asenam çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maaşallahh subhanallah :nazar: karın bölgesi de düzelmiş, bol bol vitamin almışsın demekki yarasın bebişine...

merhaa,

dr dan geldik bugun. kızımın keyfı yerınde cok sukur haftaya kadar sanmıyorum dogum olacagını dedı.
haftaya allah kerım

sezen demek yarın doguma gırıyor hadı allah hayırlısı ıle kurtarsın ınsallah
bafo canım maaşallahh subhanallahh:nazar: olsun çokta erken gelmesin bebiş, 38-39 ideal.. sağlıklı olsun yeter ki..

Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)
günaydın canım, çok güzel bir haber vermişsin çok sağol.. yerim ben onu yerimmmmm ne güze mis gibi kokuyordur şimdi.. çok heyecanlı.. Allah bizlere de hayırlısıyla doğum yapabilmeyi nasip etsin inşallah...

kızlar nalan konuştu az önce sezenle

bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.

öğleden sonra da ben aricam böyle işte haberler :)

Ohhhh yarasın annesinin sütü şifa olsun vitamin olsun bol bol.. kilosu da iyi küveze de girmemiş maaşallahh:nazar: en son ultrasonda daha fazla çıkmıştı sanırım 3300 gr gibi.. ultrasonun yanılma payı fazla olabiliyor, sağlıklı olsunlar yeter ki..:nazar::nazar:

bebeği kuvoze koymamışlar, sezenin sesi çıkmıyomuş fazla, daha narkozun etkisi devam ediyomuş. uyuşukmuş karnı şu an, kum torbası koymuşlar üstüne. 2900 doğmuş bebek, yanındaymış şu an. süt üde gelmiş, emzirmiş uyuyomuş şu an bebek yanında. aynı erenin kopyası diyo, çok saçlıymış. uyuşukmuş daha dikiş yeri, ağrı hissetmiom dedi.

maşallah, allah analı babalı büyütsün,,:emir_bebek:
inşallah tüm anne adayları bebişlerini sağlıkla kucaklarına alır.:Saruboceq:

Son düzenleme:
o el uyusuklugu bende son 2 3 aydir var careside yok karpal tunel sendromu olabilir demisti doktorum cok siddetli agriyosa ilac veririrm demisti ama sukur siumdi onceki gibi uyusukluk yok seninkide dogum sonrasi duzelir az kaldi zaten doguma boshayallersmile

Bende de vardı,1 aydır yok çok şükür,kendiğinden geçti ama..Sıcaklarda çok yaşadım bu sıkıntıyı

sabah pastaneye börek almaya gitmiştim, benim alt komşum da 1 hafta olmuş doğum yapalı, onun karşısındakini gördüm o söyledi.. normal doğum olmuş zor geçmiş dikişleri varmış ama kaç tane bilmiyorum ayak üstü konuştuk.. müsait bir zamanda inip bakıcam severim biraz minik bebişi.. darısı başımıza..

Ultrasonda yanılma payı var hakkaten,özellikle çoğul gebeliklerde daha fazla..Doktorum en fazla 2800 ya da 3000 gr doğarlar dedi bana..Aman küvezde kalmasınlar da:Saruboceq:

çok sevindim ikisininde iyi olmasına hayırlı olsun sezene darısı bizlere inş.

merhaba güzel anneler opuyorumnanaktan

Kızlar günaydınnnn:)
Sezeni aradım annesiyle konuştum bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş şu an bebği temizliyorlarmış her şey güzelmiş problem yok:)

ayy çok güzel bir haber
sezen gözünaydın canım
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım

bafocuğum bebeğine maaşallah tatlımm
haftaya kadar bebişin seninle inş. tam zamanını da doldurur inşallah

Kızlar Kuzenim doğuma gitmiş benden 2 hafta öndeydi...35 haftalıkken erken doığum riski atlatmıştı şimdi 38+4 de dualarınızı bekliyorum...ben çok heyecanlandım...hamilenin duası kabul olurmuş en iyisi hepimiz birbirimize kolay VE SAĞLIKLI DOĞUMLAR YAPABİLMEMİZ İÇİN DUALAR EDELİM...

En kısa zamanda minik ceydanın doğduğunu müjdeleyen telefon gelir inş...

Kızlar Kuzenim doğuma gitmiş benden 2 hafta öndeydi...35 haftalıkken erken doığum riski atlatmıştı şimdi 38+4 de dualarınızı bekliyorum...ben çok heyecanlandım...hamilenin duası kabul olurmuş en iyisi hepimiz birbirimize kolay VE SAĞLIKLI DOĞUMLAR YAPABİLMEMİZ İÇİN DUALAR EDELİM...

ne güzel bir haber bu, Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallahhh... Sağlıkla kavuşsun yavrusuna..:nazar::nazar:

Sezenle telefonla görüşen arkadaşlardan rica etsem bizim selamımızı ve Sağlıkla büyütsün dileklerimizide iletirler mi acaba...

ne güzel bir haber bu, Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallahhh... Sağlıkla kavuşsun yavrusuna..:nazar::nazar:

Sağolasın tatlım darısı hepimize inşallah...İlk doğumunu epidural normal doğum yapmıştı bundan baya bi korkuyordu..Rabbim sağlıkla kurtarsın

Dün ablam geldi mutfağı ince ince temizledi bi buzdolabının içiyle dolaplarım kaldı silinecek.. baya bir pislik çıktı:)) bugün de Rahmetli dedemin okuması varmış oraya gidecek yarında geri kalan yerleri halledicek, o sırada da perdeleri yıkıycam, ütüliycem.. eşim de gelince asar camları da ablam silecek.. büyük iş bitmiş olacak hayırlısıyla.. internetten halı yıkama firmalarına bakıyım da halıları vericem daha off ne zaman biter bu işler..

Allah kolaylık versin bir anda farketmeden çıksın ceyda bebek inşallahhh...

dün bir sürü normal doğum videosu izledim yine :)) çok duygulandım bebişle annelerinin kavuşma anlarına..

Allah yardımcısı olsun,sağlıkla bebeğine kavuşsun

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Peygamber efendimizin kızı HZ.Fatıma annemiz doğum yaparken okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Şili li madenciler tek tek kurtarılıyor..Bizim ülkemizdeyse ölen madencinin değil dirisine ölüsüne bile ulaşılamıyor..Offf offffffffffff

kızlar bugün bebeğimi çok aşağıda hissediyorum sanki dünle arasında bariz fark var gibi bi günde karnım bu kadar inmiş olabilirmi ki çok ağrıyo kasıklarım falan

Günaydın kasım anneleri...Siz ve bebişler iyisinizdir inşallah...
Sezen bebeğine kavuşmuştur galiba:)) darısı başımıza...

Kızlar sabahları ellerim felç olmş gibi uyanıyorum uyuşuk parmaklarımın bütün eklemleri ağrıyor ve yumruğumu sıkamıyorum..herşeyi elimden düşürüyorum...bu nedenle sıcak bişeyleri elime almaktan ve karnıma dökmekten çok korkuyorum en çok da yemek yaparken...sizdede böyle bir durum var mı...

Bebeğimin odası geldi eşim beşiğini kurunca temizleyip yerleştireceğim inş.

Cuma doktor kontrolümüz var ne çabuk geçti 15 gün...İnşallah kızımdan güzel haberler alırız eşim sabırsız artık söylesin şu gün doğacak desin diyor:)) ancak sezeryen olursam o dediği olabilir...normal doğumsa son ana kadar ne zaman doğacağını bilemneyeceğiz hayırlısı bakalım...

Canah arkadaşımızdan haber gelmiş Rabbim onun ve bebeğinin yardıumcısı olsun...

benim de ellerim şiş oluyor sbahları. yumruğumu sıkamıyorum ben de. ama 10-15 dk.da geçiyor. uyuşukluk olmuyorsadece ağrı ve şişlik. kan dolaşımı sağlanamadığından oluyor sanırım.

sezene çok sevindim. hepimizi allah kurtarsın.

X