2010 Kasım Anneleri

merhaa,

dr dan geldik bugun. kızımın keyfı yerınde cok sukur haftaya kadar sanmıyorum dogum olacagını dedı.
haftaya allah kerım

sezen demek yarın doguma gırıyor hadı allah hayırlısı ıle kurtarsın ınsallah

ooo hadi bafocum güzel haber haftayada gelsin istiyorsa artık

akannehir akannehir akannehir akannehir kilosu süper benim 35+1 de 2350 idi ve doktorum çok normal dedi şu anda 36+2 sanırım 2500 olmuştur inanılmaz bir yorum yapmış doktorun normal bebekler 2500-4000 arası doğar seninde ortalama 3000 i geçicek bunun neresi az çok şaşırdım seninki azse benimki ne merak ettim şimdi hiç üzülme boşuna yani
antalyada yaşıyorsun canım doktorun kim bende antalyadayım çok merak ettim

andeva yıldızda, şerife şeniz yurtseven sen kime gidiyosun canım?

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
sık dişini canım çoooook az kaldısonra içeri geri sokmak istiyceksin diyo doğuranlar :KK1:

ay inşallah öle olmaz :)))))

merhaa,

dr dan geldik bugun. kızımın keyfı yerınde cok sukur haftaya kadar sanmıyorum dogum olacagını dedı.
haftaya allah kerım

sezen demek yarın doguma gırıyor hadı allah hayırlısı ıle kurtarsın ınsallah

maşallah canım..herkesten duyduğumu söliim bende Allah hepimizi kurtarsin hayirlisiyla :)))

andeva yıldızda, şerife şeniz yurtseven sen kime gidiyosun canım?

mustafa torgaç atatürk devlet hastanesi doktoru fakat ben muayenehanesine gidiyorum 3 yıldır

andeva yıldıza gidiyorsun madem gökbaya git bari görümcemin 20 yıllık arkadaşı 2 çocuğunuda o doğurttu hatta ufak oğlanın adını gökbay koydu baya iyiymiş

benim kadın doktorlara gıcığım var desem yeridir canım aynı şekilde eşiminde

nerede doğum yapıcaksın peki?
bu dra ağustosun sonunda gitmeye başladım zaten,benim drum istanbula geçiş yaptı,gökbay beyin sezeryanda iyi olduğunu duymuştum,zaten şeniz hanım 25 ile 1 i arası izinliymiş belki o ara doğumum olur,bende fatma seda soylu ya da gökbay beyi tercih edicem hayırlısı.......

nerede doğum yapıcaksın peki?
bu dra ağustosun sonunda gitmeye başladım zaten,benim drum istanbula geçiş yaptı,gökbay beyin sezeryanda iyi olduğunu duymuştum,zaten şeniz hanım 25 ile 1 i arası izinliymiş belki o ara doğumum olur,bende fatma seda soylu ya da gökbay beyi tercih edicem hayırlısı.......

fatmayı tanımıyyorum ama dediğim gibi gökbayı görümcemden bildiğim için tavsiye ederim

ben atatürkde kısmetse ama doktorum 37 den önce gelirse tıp fak. dedi antalyanın en iyi yeni doğanı tıp daymış e bu hafta sonu zaman doluyor bende büyük ihtimal sezeryan olucakmışım kendi doktoruma gidicem atatürke ama özel hastane tercih etmiyorum benim doktorum medikalparklada anlaşmalı fakat o da tavsiye etmiyor özel hastaneyi

hadi ya bende gelsem drun beni doğurtur mu:)))))

doğurtur tabi canım

ben doktoruma güveniyorum zaten en çokta bu sebepten özelci değil öncelikli benim ve bebeğin sağlığı zaten bende en başta andeva yıldızı medikalparkı ölesine düşündüm ama baktım doktor çok önemli e bende doktorumdan memnunum niye hastaneye okdar para veriyimki üstelik yenidoğan doktoruna ihtiyacım olsa beni ambulansla tıpa şutlıycaklar yaşayanları çok duydum hele özellikle açık konuşuyum andeva hastanelerine ayrı bir gıcığım var

günaydınnn
yine 5 te kalktım pf o iş bu iş derken eşimi yolladım aldım çayımı geldim..

sezencim bugün doğuma gidicekti saatini bilmiyorum geçmişi de az sonra okicam. akşam gelemedim çünkü 8 de sızmışım akannehir ama dua ettim az önce senin için arkadaşım. alah yardımcın olsun..

nalancım ütün için limon tozlu su yap içine dök birkaç saat sonra geri boşalt, boşlatamıyosan buharını ac çıksın, kireçleri çözer :)

semacım çamaşır makinenin üstündekileri fırlatıyosa sadece ayak ayarı yapılması lazım bu kadar basit :)

bafocum doğum yakın gibi sen dr.a yine pek güvenme çok biliyorum dr. bu daha durur dedi ama bebek gelmek istedi :)

aklımda kalanlar bunlar kızlar, sezen de gelmemiş :bbo: of ararım olmadı 8 bucuk 9 gibi.. çok merak ediyorum onu..

nalan rüyamda gördüm seni anlatırım gelince, ayrıca sezeni ve kayrayı da gördümmm :))

Günaydın annecikler,
Hepimiz sezen ve kayracık için dua edelim. Sağlıklıca kavuşsun anne ve bebek birbirine :) ...
bugün Ankara yağmurlu.

X