2010 Kasım Anneleri

bugun evden çıkmak için hazırlanmıştım.. tam evın kapısında çıktım. anahtarı taktım kapıyı kıtledım. bır anda bınanın otamatıgı yenıden yandı ve karşımda fılımlerden fırlama bır zencı bır anda öyle bır çıglık attımkı, bına ayaga kalktı.. zavallı adam ne yapacagını şaşırdı.. dondu kaldı.. ben baktım tekarr guldum ve aşagı indim.. zavallı zencı de çok korktu.. turkçe bilmiyordu.. ingilizce konuştu. ay komık duruma düştüm hala guluyorum

yaren sagol canım.. iş yapmıyorum zaten.. sadece yemek vs... ay bır an önce dogsun istiyorum artık..

ayy evet doğsunlar artık zamanında hayırlısıyla ...
bende sabırsızlanmaya başladım iice. eşimde artık doğsun kızımı sevelim diyor. oda sabırsızlanıyor çok :KK70:
sonrada göbeğimizde dursaydı demiyelimde genelde öle diyolarya :KK70:

kızlar 10.10.10 da doğuramadık ama belki 12.11.10 da doğururuz :) aramızdan bırılerı keısn o gunde dogum yapar yani..

aynı şeyi düşğünmüştüm ben de. güzel bi tarih olur.

slm kızlar ben geldim...

bugun doktor a gıttık. bebegımı gördum.. çok tatlı bakıyordu.. poz verıyordu sankı.... allaha şukur kılosu düzene gırmış.. karın bölgesınde zayıflık vardı.. bol bol beslenıp hıç iş yapmayınca bebek bol vıtamın almış.. için rahatladı.. dönmuş bebegım sonunda.. böyle giderse normal dogum olur dedı doktor..
allahım inşallah sorun çıkmaz...

hadi gözün aydın canım çok sevindim.

yok bebem sormadım hiç
hiç bişi bulamassam onlardan alırım die düşündüm
nerdeymişki aceba o pasaj olmadı önce oraya bakarım

sanırım boğadan aşağı inerken olan pasajı söylüyorsunuz...kadıköy dispanseri yönünde iniyorsunuz....nikah şekeri ve davetiyede yapıyorlar.. o pasaj mı..biz ordan sipariş verdik....çok dolaştık....miranda da 5 lira fiyat verdi orda 3 liraya yaptırıyoruz....ama daha uygun fiyatlıları da vardı....bir de eminönünde de epey bir mağaza var bugun gittim şaştım kaldım valla...daha önce hiç dikkat etmemişim

benım SATa göre 13-11-10 bi gün önce doğarsa 12-11-10 olcak . :KK70:
eşimin 6 kasım kızımda o gün doğsa ne güsel olur . zemuszemus
sağlıkla doğsunda tarih önemli diil tabiii

brc80 teşekkur ederım canım...

ben diyorum 37 de dogurayım inşallah diye.. en geç 38 sonu ya.... kurbandan önce gelsın yavrum benım....

ben çıkıyorum
ii gecelerrr herkese :smiley-cool:

eveeet az daha topladım kendimi fakat ilginç olan bağırsaklar boşalmışya ne yesem cuk bağırsaklara geçiş yapıyo kaydirigubbakcemile2 doğal lavman yaptım avantaj oldu bana valla bağırsakları doldurana kadar ye gari sempatiksalakcinni

aslında canım ne kadar sağlıksız gıda varsa istiyo ama ııh ıh yiyemem dünkü faciadan sonra ödüm kopuyo neyse 1-2 gün sonra tehlike geçsin tam gaz devam ehe ehe guclubacismile

Ben kaçar kızlar, ii geceler ii sohbetler hepinize, uzanayım birazda kızımda rahat etsin azcık...

brc80 teşekkur ederım canım...

ben diyorum 37 de dogurayım inşallah diye.. en geç 38 sonu ya.... kurbandan önce gelsın yavrum benım....

yaa benim de gönlümden öyle geçiyor. kurbandan hemen önce oluverse diyorum. insan sabırsızlanıyor artık..

Ay çamaşır makinam bozuluyo galiba ya, takır tukur sesler gelio makinadan, bi de dün ilk defa yerinden oynamış, yarın servisi arim bi gelip baksınlar bakalım ne kadar sıkışmış...

Hooofffffffff masraf hiç bitmio valla kızlar ya, ütümün içinden de kum gibi şeyler dökülüp duruyo böle siyah ve kahverenginde, içini temizlemem gerekiyo herhalde ya...

bugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr:KK43:(((mafoldumben

akannehir akannehir akannehir akannehir kilosu süper benim 35+1 de 2350 idi ve doktorum çok normal dedi şu anda 36+2 sanırım 2500 olmuştur inanılmaz bir yorum yapmış doktorun normal bebekler 2500-4000 arası doğar seninde ortalama 3000 i geçicek bunun neresi az çok şaşırdım seninki azse benimki ne merak ettim şimdi hiç üzülme boşuna yani
antalyada yaşıyorsun canım doktorun kim bende antalyadayım çok merak ettim

Ay çamaşır makinam bozuluyo galiba ya, takır tukur sesler gelio makinadan, bi de dün ilk defa yerinden oynamış, yarın servisi arim bi gelip baksınlar bakalım ne kadar sıkışmış...

Hooofffffffff masraf hiç bitmio valla kızlar ya, ütümün içinden de kum gibi şeyler dökülüp duruyo böle siyah ve kahverenginde, içini temizlemem gerekiyo herhalde ya...

:roflol: :roflol: :roflol:

senin elektronikler isyanda nalancım greve başlıycaklar sanırım hazırlıklı ol sana dinlen diyolar bence

benim çamaşır makinamda pek oynak çıktı üstünde ne var ne yoksa fırlatıp atıyo asabiyet yapıyo evde birileri varken one yaa diyolar ben alıştım servisede baktırmıycam bozulana kadar sonra siemens alıcam aaah aha :eek:klava: anne sözü dinlememenin sonu :eek:klava:

yürüyüş yaptim geldim..bitmeyen şarkiya bakiorum şimdi,
bir an önce sabah olsunda doktora gidiim kuzumu göriim istiorum..
bende kurbandan önce doğum yapiim istiorum ama hayirlisi ne zamansa artik..

yürüyüş yaptim geldim..bitmeyen şarkiya bakiorum şimdi,
bir an önce sabah olsunda doktora gidiim kuzumu göriim istiorum..
bende kurbandan önce doğum yapiim istiorum ama hayirlisi ne zamansa artik..

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
sık dişini canım çoooook az kaldısonra içeri geri sokmak istiyceksin diyo doğuranlar :KK1:

merhaa,

dr dan geldik bugun. kızımın keyfı yerınde cok sukur haftaya kadar sanmıyorum dogum olacagını dedı.
haftaya allah kerım

sezen demek yarın doguma gırıyor hadı allah hayırlısı ıle kurtarsın ınsallah

X