- 24 Aralık 2009
- 540
- 3
merhaba arkadaşlar. geçen hafta tekrar bebeğimin kalbine bakıldı. delik çok büyük. doktorun dediği doğar doğmaz kalbine bakılacak duruma göre hemen yada ilk 6 ay içinde ameliyat olacak. bugünler benim için çok stresli tek düşündüğüm sağlığı bebeğimin. sezeryan ekimin son haftası olacak günü tam belli etmedik daha.
insanın başında olunca anlıyoki bebeğinizizn sağlıığından başka hiçbirşey düşünemiyorsunuz. sezeryan durumunu kendi sağlığımı yada eksiklerimi hiçbirşeyi gözüm görmüyo. belirsizlik çok zor. benim doğum yapacağım hastane kadın ve doğum hastanesi yeni doğan ve yoğun bakım ünitelerti mevcut. ancak yinede türkiyede pediatrik kardiyolajide başkent üniversitesinde bir profun çok iyi olfduğunu söylüyorlar bu yüzden önce yarın oranın kadın doğumuna daha sonra perşembe kardiyolojiye gidicem. söylediklerine göre belki doğum yapacağım hastane değişecek. İnşallah herşey güzel olacak. dua edin. bu arada mşallah bebeğim çok hareketli adınada anca karar verdik inşallah beğenecekmisiniz.ali tuna.
canım bence sen kalbini ferah tut Allahın izniyle hiç bir şey olmaz doğdutan sonra çok güzel bakılıyor artık bir sorun olmuyor..
içini rahatlatır mı bilmem ama bnm babamın kalbinin delik olduğu 54 yaşında belli oldu hem de 2.5 cm miş delik. doktorlar bile şaştı.. çabuk yorulurdu babam ama o yaşa kadar hiç kalp krizi falan bişy olmadı. deliği de erkek akrdeşime böbreğini verecek diye tam bi tarama yaparlarken gördü doktorlar kalbine şemsiye gibi bişy taktılar 1 ay sonra da kardeşimle nakil oldu hamdolsun iyi şimdi. yani babam o delikle 54 sene yaşadı. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir sen kalbini ferah tut. doğduktan sonra kalp deliği için tedavi gören çok bebek biliyorum hepsi kocaman oldu :)