Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kılımı kıpıdatasim yok temizlik için..perşembe yaparim belki bişiiler..cumada kendimi temizleticem kismetse artik..beklemekten yumak oldum
ben gecen hafta hallettım ama haftaya yıne gıdebılırım. hormonlardan sanırım delı gıbı uzuyo
aaaaaaaaaaaaaa pingu 37 artı 4 de dogurmus normal olarak kafamçokkarıştı
pingucum allah hayırlısı ıle uyutmek nasıp etsın ama ben resmen tırsıyorum ya
neden oyle oldum anlamıyorum:çok üzgünüm:
ağrılar kasılmalar doğumlar çok tırsıyorummmmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
korkacak bişii yok tatlim noolduunu anlamadan olacak bitecek.bi bakmişsin bebeğin kucağinda,olumunekankayizsmile
zemuszemusEğer yüzde 5'lik dilim içindeysem şafak Hakkari=)
Maşallah valla dimisen nerede yapacaksın doğumu rady maşallah ikizlerine bu arada dilemma ve sen harikasınız maşallahh tütütü
Maşallah sana da Bana gün vermedi doktorum,iyi gidiyoruz dedi..37. haftaya geliriz umarım..Zaten en son o haftalarda alınıyormuş..:) sağol canım
ama bu aşamaya kadar gelmek hiç kolay olmadı :)
benimkiler tedaviyle oldu.(tüp bebek)
30. haftaya kadar medicanada devam ettik kontrollere.tedavi de orda olmuştu.takipleri de aynı doktor yaptı.doğumu da orda istiyordum.
ama küvöz gerekip gerekmeyeceği belli olmadığı için ve orası küvez gerektiğinde çok yüksek rakamlar talep ettiği için değiştirmek zorunda kaldım hiç istemeyerek te olsa.çünkü tek bebek için geceliğine 150 gibi bi ücret ssöylediler.ben bunun altından kalkamazdım,çünkü süre belli değildi.
takiplere erken başlayım da sonra sorun yaşamayım diye 30 dan sonra ilgi hastanesine gitmeye başladık.çok memnunum.doğum fiyatları çok çok çok düşük.yoğunbakımı var.benim için en önemli olan da bu zaten.aradığım şey hastanenin lüks olmasından ziyade yeterliliğinin olması.ki burası da oldukça şık,temiz,nezih çok güven verici ortamı olan bir yer.bakalım hayırlısı olsun inş. hakkımızda
kızlar facıa durumdayım
yuruyemyorum wcden bıle kalkamıyorum goegımden
bugun dr kont var
annem kayınvalide herkes geldı
kasılmalar arttı kasılırken kalp atısım hızlanıyor ve bırden ates basıyor
uyku zaten yok
bıde nezle
bakalım dr ne dıyecek sız nasılsınız
arkadaşlar siz nasıl iş yapıyorsunuz ben hiç birşey yapamıyorum korkuyorum iş yapmaya sokağa bile çıkmıyorum sadece yemek yapıyorum dikkat edin bende çok hareketliydim 5 dakika durmazdım yerimde erken doğum riski çıktı iş nasılsa yapılır boş verin
arkadaşlar siz nasıl iş yapıyorsunuz ben hiç birşey yapamıyorum korkuyorum iş yapmaya sokağa bile çıkmıyorum sadece yemek yapıyorum dikkat edin bende çok hareketliydim 5 dakika durmazdım yerimde erken doğum riski çıktı iş nasılsa yapılır boş verin
kızz prop şimdi fatmagülün suçu ne? nin reklamını gördüm kanal d de.aklıma sen geldin valal bunu yazmak için bilgisayarı açtım :)