2010 Kasım Anneleri

klavye kısmını sokup temızlıcekler yanı 5 snlık iş bılgısyaraı servıse verme olayı nerden cıktı.. su an cok rahatsız edıosa da ekran klavyesı kullan :)

kocama kalsa o söküp temizlicekti ama beceremedi bi tuşu söktü takamadı 2 saat aman burada bi bilisayarcıya bişey verdiysen hapı yuttun demektir mümkün değil alamam aynı gün uzaırda uzaırlar o da başıma geldi anasını ağlatıp geri verdiler bana ondan servisi sağlam olur diye servis dedim ekran klavyesi hakkında ne biliosun diye bi sorsana iç bi fikrim yok:))

kızlar facıa durumdayım

yuruyemyorum wcden bıle kalkamıyorum goegımden
bugun dr kont var
annem kayınvalide herkes geldı
kasılmalar arttı kasılırken kalp atısım hızlanıyor ve bırden ates basıyor
uyku zaten yok
bıde nezle

bakalım dr ne dıyecek sız nasılsınız

tünaydın hamişler! yarın doktor kontrolümüz var bakalım doktorumuz neler söyleyecek? Aynı zamanda sezaryan ya da normal doğum olayını konuşacağım.

doğum şekli bu haftalarda belli oluyor mu ki benimde cuma kontrolüm var ben doktorumla hiç bu konuyu konuşmadım

ayyy bafo hayırlı haberlerle gel inş. doktordan şikayetlerin normal sanırım 37.haftadasın tatlım

geçmiş olsun ayyyy 37 haftalık olmuş seninki birde gelirmiş prensesin çok heyecanlı ya :ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaaa pingu 37 artı 4 de dogurmus normal olarak kafamçokkarıştı

pingucum allah hayırlısı ıle uyutmek nasıp etsın ama ben resmen tırsıyorum ya
neden oyle oldum anlamıyorum:çok üzgünüm:

kızlar vallahı vakıt nasıl gectı anlamadım barı onumuzdekı haftasonuna kadar dayanaılsem

annemler dun geldı temızlık yenı basladı kızımın odasını yerlestırmeye baslıcaklar barı hazırlıklar ıtseydı:uhm::a015:

selam herkese
bugün şirkette toplantı var yönetimin. site açık ama yazamıyorum

bafo geçmiş olsun canım bakalım doktor ne dicek. normaldir bence artık son haftalar ne de olsa

hangı wındows surumunu kullanıosun bılmıorum ama başlat menusunden arama kısmına ekran klavyesı yazarsan akran klavyesını ac kapa dıye bısı cıkar oraya tıklarsan akranda bı tane klavye cıkar onundekı klavyenın aynısı ordan yazı yazabılırsın rahatca onundekı klavyeyı kullanmadan.. yanı eger ock rahatsız eıdosa kendı klavyen..

İnşaAllah doğumun kolay olur bafo kardeşim, bebişini de sağ salim kucağına alırsın..Sıkıntı yapma (diyorum ama ben nasıl olacam kim bilir :S)

herkese merhaba... sabah sabah arabaya bindim tuhaf bi ses... arabanın aksı kırılmış! çekici geldi aldı servise götürdü. çok şükür yola çıkınca olmadı, aklıma geldikçe ürperiyorum....

kızlar ben geldim. evimi topladım süpürdüm sildim tozlarımı aldım bi banyo kaldı camasırlarımda yıkanıyor. bu hafta kadınım gelmedi iş başa düştü.... gerçi kadında işleri iyice savsakladı.. koltuğun altında 2 haftadır zar var özellikle almıyorum hatuna bak demekki koltuklarımı cekmiyor temizlik yaparken. en güzeli kendin yapıcan ayda bir büyük temizlik için alıcan ayyy sinirlerim bozuldu karı beni sömürüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…