2010 Kasım Anneleri

benim kılımı kıpıdatasim yok temizlik için..perşembe yaparim belki bişiiler..cumada kendimi temizleticem kismetse artik..beklemekten yumak oldum

sağolun arkadaslar
yok probcum pınu 38 de dogurmus ya bende panıkledım ugun kasılmalar da cok oldu dr a gıdıcem zaten bakalım belkı bısey der

benim kılımı kıpıdatasim yok temizlik için..perşembe yaparim belki bişiiler..cumada kendimi temizleticem kismetse artik..beklemekten yumak oldum

ben gecen hafta hallettım ama haftaya yıne gıdebılırım. hormonlardan sanırım delı gıbı uzuyo

ben gecen hafta hallettım ama haftaya yıne gıdebılırım. hormonlardan sanırım delı gıbı uzuyo

bi daha gitmem artik ben eskisinden daha fazla canim acir oldu çünkü.
uzarsa doğuma kadar jiletlerim napiim.

selam kizlar bugün benimde hic halim yok kahvaltiyi bile esim hazirladi noluyor bize böyle yarinda hastanede randevum var ordada ayrintili kontrol ediyorlar simdi kalkayimda tüylerimi halledeyim hic canim istemiyor ama mecbur öffffffffffffffffffff

offf buzdalabini biterebildim daha dolaplar var bayagi batmislar yaa ama silince tertemiz olcak guclubacismile kasiklarimda halen agrio yavas yavas yaparim artik ya karnim asagi inmis sanki yaa eyvahedigeldismile

ağrılar kasılmalar doğumlar çok tırsıyorummmmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

zorlamayin hirpalamayin kendinizi kizlar..özellikle ewde yalniz olanlar..
Allah korusun

pingu kim ya kasim anasimi? CADIARZU

ay bafo ilk sen dogurcan herhalde normal olarak hayirlisi bakalim saglikla gelsinlerde :Saruboceq:

Eğer yüzde 5'lik dilim içindeysem şafak Hakkari=)
zemuszemus
sen nerede yapacaksın doğumu rady maşallah ikizlerine bu arada dilemma ve sen harikasınız maşallahh tütütü
Maşallah valla dimi
Maşallah sana da Bana gün vermedi doktorum,iyi gidiyoruz dedi..37. haftaya geliriz umarım..Zaten en son o haftalarda alınıyormuş..
Benim hastanemde de yoğun bakım,küvez ücretsiz Allahtan.Ama 1 hafta önce muayene ücretine zam geldi.Doğum da zamlanmış,2400 tl olmuşsempatiksalakcinni

Canım Allah yardımcın olsun,sonlara yaklaştın,doğaldır bu sancılar...Ailen de yanındaysa düşünme gerisini sen

arkadaşlar siz nasıl iş yapıyorsunuz ben hiç birşey yapamıyorum korkuyorum iş yapmaya sokağa bile çıkmıyorum sadece yemek yapıyorum dikkat edin bende çok hareketliydim 5 dakika durmazdım yerimde erken doğum riski çıktı iş nasılsa yapılır boş verin

vala cnm is basa dustumu bal gibide yapiorsun guclubacismile simdi yapmasam sonra hic yapamam agrilarim cogalir yakinda kafamçokkarıştı

evim temiz olsunda sonra dogum olur dogum sonrasi hic yapamam yavas yavas yapcam artik bugunde hava cok guzel degerlendiriyim dedim bu havayi yoksa normalde kapi pencere acamam simdi hem havalaniyo ev hem temizliyorum Çok üzgünüm çoook

canahcim asagida gordum seni nasilsin bebisin nasil?

Ben de aynen senin gibiyim.Sadece yemek yapıyorum,temizlik falan yaptığım yok..Eşim işe giderken sıkı sıkı tembihliyor zaten..Benim için her geçen gün bir kazanç,dikkat etmek zorundayım....

Bafocum anladım rahatsızmışsın oncekı yazdıgını gormemıstım dedım noluo kı :) Gecıcek cnm cok az kaldı, ben de telefonda anneme aglıyorum sureklı ama katlancaksın dıyo napabılırız kı dıyo :)

kızz prop şimdi fatmagülün suçu ne? nin reklamını gördüm kanal d de.aklıma sen geldin valal bunu yazmak için bilgisayarı açtım :)

dilemma sen zaten kendıne dıkkat et ıyıce, senın durumun daha önemlı bosver temızlıgı ısı gucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…