- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
yasemın bazı fotoları kendı profılıne ekle de ordan bakayım kasım annelerın koymak ıstemıosan :) kocanın sekılden sekıle gırıslerını merak ettım de :)[/QUOTE
Ekliyeceğim canım bir albüm yapacağım profilime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasemın bazı fotoları kendı profılıne ekle de ordan bakayım kasım annelerın koymak ıstemıosan :) kocanın sekılden sekıle gırıslerını merak ettım de :)[/QUOTE
Ekliyeceğim canım bir albüm yapacağım profilime
:))) ya dün görünce dayanamadım aldık.Bir de arkadaşlara gittik onlarda da yedim.Onlardaki daha güzeldi tabi.Aydından sipariş vericekler sebze meyveyi her hafta dün denemişler çok güzel gerçekten de hepsinin tadı. Biz de artık aydından getirtcez gibi görünüyor bayıldık bayıldık.Mandalina üzüm armut o kadar güzeldi ki anlatamam.Tamamen katkısız tamamen tadında.Yarın listeyi göndercekler bana da ben de sipariş vercemyasemin fotolar çok şeker eşim de bayıldı :)
asoş kız muz bitti fıstık bitti mandalina mı başladı şimdi :)) ohh yarasın afiyet bal şekerr olsunnn:icecream:
Selamlar oh yarasın uyku ne güzel işte uyu bol boltunaydin kizlar olumunekankayizsmile ammada uyumusum yaa sempatiksalakcinni
oglumuda hickirik tuttu sabah sabah daha yimek yimedim yaa ne hickirigi bu simdi kaydirigubbakcemile2
yasemin fotolar çok şeker eşim de bayıldı :)
asoş kız muz bitti fıstık bitti mandalina mı başladı şimdi :)) ohh yarasın afiyet bal şekerr olsunnn:icecream:
selam herkese,
şekerimi ölçtüm ve iki defadır hep yüksek çıkıor, çok moralim bozuluyor nasıl düşüreceğimk bu şekeri bi türlü bilemiorum hayatımda ne tatlı ne de meyve var. Bunaldım artık:gitme:
selam herkese,
şekerimi ölçtüm ve iki defadır hep yüksek çıkıor, çok moralim bozuluyor nasıl düşüreceğimk bu şekeri bi türlü bilemiorum hayatımda ne tatlı ne de meyve var. Bunaldım artık:gitme:
kaç çıktı canım
kaydirigubbakcemile5
canını sıkan yada stres yaptığın durumlar var mı canım onlarda etkiliyor üzülmeee
selam herkese,
yasemin resimler çok güzel bayıldım eşinde sende harikasınız süper hatıra valla:))
miracle arkadaşım yaseminin resimlerine nerden bakıyorum bende göreyim :)
yasemin'im sabah açlık ve tokluk yaptım. açlık 76 tokluk 145 çıktı((( çok canım sıkılıyor şu duruma hiçbir şey yemiorum içmiorum. Bir saat sonra tokluk yapıyorum. 1 saat tokluk ve açlık kaç oması lazım normalde 1.5 saat sonra yapıyordum. Acaba değerler fark eder mi?