- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile5
sezen bılmıom kı dora dan sonra ock kotu geldı bılmıom ıste bılmıom..akannehir
dora çok yeni hastane en son teknoloji heryer tertemiz gıcır gıcır hizmet ben bildim bileli var ondandırr
beşik için dönence aldınızmı merak ettimde
ben aldım........
oh yarasın fınfık..
amin aminnnn.. 3 kişilik çekirdek ailem benim :) yirim ben onları yirimmmm..
benım randevum cmts ama sen daha erken gitcen heralde dimi kızını görmeye, hastane hakkındaki duygu ve dusuncelerını meraklar ıcerısınde beklıorum :) ama Nurturia da araştırma yaptım hizmet hastanesı cok ıyı hastane dedı herkes eskı kotu gorunuo ama cok ıı dedıler.. bakalım..
yoo e-bebek magazasından aldıkbende netten araştırıorum ama bulamadım kafama göre siz netten mi aldınız
evet hafta içi gitmem lazım benim bende hastaneyi görmek için sabısızlanıyorum : ))
biliyorum sevmeyecem ve ben sevmedikten sonra isterse 100000 kişi iyi desin ilgilenmiyecem :S
Dora ya dava açacam:)) geçen arkadaşımı götürdüm oraya dahiliyeye cafede karı koca hastane yetkilisne aynen şöyle demiş biz en başından beri bu hastaneye geliyoruz doğumuda burada yaptıracağız ve doğuma Hakan bey girecek mecbur diye tehdit etmiş sonrası ne oldu bilmiyorum :S
adam senet mı ımzaladı sızın dogumunuza gırecem dıye, neyı tehdıt dıo salaklar, bok tehdıt ederler :))
iyide doktoru değil ki hastaneyi tehdit ediyor kaçırmasaymış salak hastane doktu elinden: )
yoo devlet hastanesinde spinal ve epidural yapıyolar. son gittiğimde dr. um bana ameliyatta beline ne işlem uygulandı, belki spinal şansımız vardır falan dedi. hatta çok nadir genel anestezi yapar hep spinal veya epiduralle sezeryan yapar canım..bencede canım her insanın kendine göre deneyimi olur ve ağrı eşiği vardır ben böyle oldum siz öyle olmayın ne saçma dimi ve ayrıca seçme şansı olmayanlar var mesela ben eğer sezeryan olursam devlet hastanelerinde spinal yapmıyorlar üff lütfen moral bozucak bişey yazmasın kimse lütfen bişey yazıcaksada iyi şeyler yasınlar
ben aldım chicco uçan pilotlarbeşik için dönence aldınızmı merak ettimde