2010 Kasım Anneleri

hizmetin karşı tarafında bakırköye girmeden ethica var kağan kocatepe oraya geliyo orasıda çok güzel diyorlar orayıda araştır istersen belki içine siner

nörüonuz kızlar.. ben camasır yıkadım astım, utulerıme baslıcam, mutfagı temızledım ocagı tezgahımı fln ovdum bı guzel.. kocamı da işe gondermedım bgn evde çalış dedım, o da çalışıo bı yandan ama evde olması bıle guzel arada gıdıp sarılıp opuom yetıo bana:asigim:

propp bende yimeğimi yidim geldim çay içiyorum boshayallersmile

Bu arada mutluluğun daim olsun inşallah:nazar:

oh yarasın fınfık..
amin aminnnn.. 3 kişilik çekirdek ailem benim :) yirim ben onları yirimmmm..

benım randevum cmts ama sen daha erken gitcen heralde dimi kızını görmeye, hastane hakkındaki duygu ve dusuncelerını meraklar ıcerısınde beklıorum :) ama Nurturia da araştırma yaptım hizmet hastanesı cok ıyı hastane dedı herkes eskı kotu gorunuo ama cok ıı dedıler.. bakalım..

oh yarasın fınfık..
amin aminnnn.. 3 kişilik çekirdek ailem benim :) yirim ben onları yirimmmm..

benım randevum cmts ama sen daha erken gitcen heralde dimi kızını görmeye, hastane hakkındaki duygu ve dusuncelerını meraklar ıcerısınde beklıorum :) ama Nurturia da araştırma yaptım hizmet hastanesı cok ıyı hastane dedı herkes eskı kotu gorunuo ama cok ıı dedıler.. bakalım..

evet hafta içi gitmem lazım benim bende hastaneyi görmek için sabısızlanıyorum : ))
biliyorum sevmeyecem ve ben sevmedikten sonra isterse 100000 kişi iyi desin ilgilenmiyecem :S

Dora ya dava açacam:)) geçen arkadaşımı götürdüm oraya dahiliyeye cafede karı koca hastane yetkilisne aynen şöyle demiş biz en başından beri bu hastaneye geliyoruz doğumuda burada yaptıracağız ve doğuma Hakan bey girecek mecbur diye tehdit etmiş sonrası ne oldu bilmiyorum :S

evet hafta içi gitmem lazım benim bende hastaneyi görmek için sabısızlanıyorum : ))
biliyorum sevmeyecem ve ben sevmedikten sonra isterse 100000 kişi iyi desin ilgilenmiyecem :S

Dora ya dava açacam:)) geçen arkadaşımı götürdüm oraya dahiliyeye cafede karı koca hastane yetkilisne aynen şöyle demiş biz en başından beri bu hastaneye geliyoruz doğumuda burada yaptıracağız ve doğuma Hakan bey girecek mecbur diye tehdit etmiş sonrası ne oldu bilmiyorum :S

adam senet mı ımzaladı sızın dogumunuza gırecem dıye, neyı tehdıt dıo salaklar, bok tehdıt ederler :))

iyide doktoru değil ki hastaneyi tehdit ediyor kaçırmasaymış salak hastane doktu elinden: )

yaa hey allam :)) hastaneyı de tehdıt edemezler neyse ıste.. apışıp kaldık mı boyle kaldık, kaderımız boyleymış.. Biz Demir'i Doraya goturmeye dvm edıcez ama ordakı cocuk doktoru kadını cok sevmıstım ben dogumdan sonrakı ılk muayeeye dırek dorada dvm edıcez

gunaydın herkese....

fınfınk bıraz daha özleyecen kızını artık.. :))))))))))

prop hastayım her yerım agrıyor dıyorsun hala iş yapıyorsun.. bırak bence..:)))

asenam gunaydın..
napayım kım yapacak işleri ortalıgı bok mu gotursun :S ütü masası ortada duruo utunu bosaltmam lazım kı kalksın :S

bitmeyen sarkinin tekrari cikio sositososito sali gunu uykum yuzunden izleyememistim bu zahide karisida herkesi tokatlio yaww iyi vurdu ama hizmetciye :mymeka:

bencede canım her insanın kendine göre deneyimi olur ve ağrı eşiği vardır ben böyle oldum siz öyle olmayın ne saçma dimi ve ayrıca seçme şansı olmayanlar var mesela ben eğer sezeryan olursam devlet hastanelerinde spinal yapmıyorlar üff lütfen moral bozucak bişey yazmasın kimse lütfen bişey yazıcaksada iyi şeyler yasınlar
yoo devlet hastanesinde spinal ve epidural yapıyolar. son gittiğimde dr. um bana ameliyatta beline ne işlem uygulandı, belki spinal şansımız vardır falan dedi. hatta çok nadir genel anestezi yapar hep spinal veya epiduralle sezeryan yapar canım..

beşik için dönence aldınızmı merak ettimde
ben aldım chicco uçan pilotlar :eek:

pf eşim anca yatı büyük oğlum yani zar zor uyuttum adam bıktı gündüz uyumak istemiyo artık neyse bugün son gece vardiyası. yarın gitmicek, pazartesi de 07-15 çalışcak süper olucak.. benim de yemeğim yok bi yeşil mercimek patlatiyim bari.. hastane çantamın herşeyini hazırladım ütüledim bi çantaya giricekler nasip olamadı bi türlü yaaaa :S

Son düzenleme:
X