2010 Kasım Anneleri

evet kizlar size yatmadan oglumla yasadigim komik bir macerami anlatayim..oglum 3-4 yaslarinda felandi..bizde oglum ,esim ve ben burada havuza gittik..oglumun cisi geldi..tabi tuvalette uzakti..bende oturdugum yerden ogluma havuza yap birsey olmaz dedim..(yaptigim dogru degil biliyorum) yavrumda o kadar kalabaligin ve cankurtaranlarin icinde havuzun basina dikildi mayosunu indirdi pipisini cikardi ve tam 5 dk..isedi..tabi biz soktayiz.. gülsemmi aglasammi sasirdim..allahtan kimse birsey demedi..ogluma "oglum ne yaptin sen!!" dedim..bana ne desin:sen havuza yap demedinmi anne!!!
buna çook güldüm ya nasıl rezillik bu böyleeee ama suç annede

Son düzenleme:
Yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan binlerce erkek vardı. Bu yılki oyun ve el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumuznuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuş, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN! (faceten alıntılar)

ayyy kafamçokkarıştı 40 yılda bir ilk kez gündüz uyuyum dedim yapıcak işim yok gece uyumadam sabahında köründe kalktım nasılsa gece gene uyumuycam bari gündüz vitamin alıyım diye rüyamda kızımın kalp atışı duruyodu bi uyandım ıhh ıhh diye sonra tekrar dalmışım bu seferde kocam eve bi kadınla geliyodu aman bu ne yaaa uyumuycam bidaha kabus üstüne kabus kıçık açıkta uyumuşum ondan heraldelaelaelaelaelae

yoo devlet hastanesinde spinal ve epidural yapıyolar. son gittiğimde dr. um bana ameliyatta beline ne işlem uygulandı, belki spinal şansımız vardır falan dedi. hatta çok nadir genel anestezi yapar hep spinal veya epiduralle sezeryan yapar canım..

ben aldım chicco uçan pilotlar :eek:

pf eşim anca yatı büyük oğlum yani zar zor uyuttum adam bıktı gündüz uyumak istemiyo artık neyse bugün son gece vardiyası. yarın gitmicek, pazartesi de 07-15 çalışcak süper olucak.. benim de yemeğim yok bi yeşil mercimek patlatiyim bari.. hastane çantamın herşeyini hazırladım ütüledim bi çantaya giricekler nasip olamadı bi türlü yaaaa :S

aallah allahh ilk kez senden duydum kimlerden bilmemde hep yapmıyorlar diye duymuştum benim doktorum adını bile telafüz etmedi direk sana anestezi verilicekya test yapıcaz dedi olsa mutlaka sorardı ama ben sorayım gene fakat sanmıyorum ama emin kaynaktan yapılmadığını duydum eminimde orda yapılıyosa burda niye yapılmıyo bilemedim sormak lazım :uhm:

ay aciktim yaa balik yapiom aksama norvec usulu bol yesillik ve patattes kaynattim bide sosunu ustune doktummu hmmm cok guzel ve saglikli bi yemek ama yemek icin kocami beklicem kardesini havaalanina birakmaya gitti tr ye gitcek kardesi off hemen gelse barii belki yarinda babasi gile gideriz aslinda bugun istiodum gitmeyi ama calisip yorgun oldugu icin kaldi bugun bakalim nasil davrancaklar bana ben kucuklugumu bilip gidiyimde kotu bisey derlerse duymazliktan gelcem artik esimin hatrina :kedi:

ayy sıkıldım yatmaktan çaysızlıktan kahvesizlikten kafayı kaldıramıyorum ki

ay aciktim yaa balik yapiom aksama norvec usulu bol yesillik ve patattes kaynattim bide sosunu ustune doktummu hmmm cok guzel ve saglikli bi yemek ama yemek icin kocami beklicem kardesini havaalanina birakmaya gitti tr ye gitcek kardesi off hemen gelse barii belki yarinda babasi gile gideriz aslinda bugun istiodum gitmeyi ama calisip yorgun oldugu icin kaldi bugun bakalim nasil davrancaklar bana ben kucuklugumu bilip gidiyimde kotu bisey derlerse duymazliktan gelcem artik esimin hatrina :kedi:

afiyet olsun

en iyisini yapıyorsun insan bazen eşinin hatırına katlanıyor işte önemli olan onun gerçekleri görebilmesi gerisi boşş

afiyet olsun

en iyisini yapıyorsun insan bazen eşinin hatırına katlanıyor işte önemli olan onun gerçekleri görebilmesi gerisi boşş

saol cnm
aynen ole esimin ve oglumun hatri var herkes ettigini bulacak birgun kimse yaptigi yanina kar kalir sanmasin bu dunya bos asil onemli olan obur dunya hesap vercekler er yada gec alsanaalsanasmile

aallah allahh ilk kez senden duydum kimlerden bilmemde hep yapmıyorlar diye duymuştum benim doktorum adını bile telafüz etmedi direk sana anestezi verilicekya test yapıcaz dedi olsa mutlaka sorardı ama ben sorayım gene fakat sanmıyorum ama emin kaynaktan yapılmadığını duydum eminimde orda yapılıyosa burda niye yapılmıyo bilemedim sormak lazım :uhm:

yüzde bi milyon eminim hayatım. çook arkadaşım oldu burda epidural.. burası da devlet hastanesi seninki de. farklı prosedür olacağını sanmıyorum iyice sor öğren derimm.

ay bu anne haller topicine takildim ben yaa ne komik durumlar olmus ole bayildim resmen

en iyisini yaparsın hayatım. ah o eşlerin hatırları olmasa zatenn :)

aynen ole cnm ya ne yapalim annesi babasi atsan atilmaz satsan satilmaz katlanmam diyorsun ama bi yerde elin kolun baglanio esim nasil benim icin bazi seyler yaptiysa bende onun icin bu fedakarligi yapcam o kadar lafin ustune gidecem biliorum yine aynisi olcak ama artik gormicem duymucam bilmicem ne derlerse desinler omrumu bu bos dedikodularla surdurmucem nasil olsa evim ayri bu yeter bana :lepi:

yüzde bi milyon eminim hayatım. çook arkadaşım oldu burda epidural.. burası da devlet hastanesi seninki de. farklı prosedür olacağını sanmıyorum iyice sor öğren derimm.

tabi sorucamda zaten eşime dedim napıcaksın epidural olupta heycanlanırsın diyo bendcede panik olurum ben sıcak bakmıyorum ama yinede fikir olsun diye sorucamda sanki emin bir kaynaktan olmadığını duymuştum birde antalyada 2 devlet 1 tıp var okadarda tanıdığım oldu sezeryan en basitinden ablam hiiiç duymadım ama kafama takıldı baya
ama sonuç:sezeryan olursam genel istiycem

iyi akşamlar
annecikler nasılsınız bakalım?
ben yorgunum yaa yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim
sonra oğluşumun eşyalarını dolaba dizdim
sonra beyazları atmıştım makinneye onları astım
belim ağrımış şimdi farkettim
ben çantamı hazırlayacam da banyo havlusu koydunuz mu bebek için ?

spinal ile epidural aynı şeymi yaa bu doğumumda genel olsun istemiorum ama spinalinde ne olduğunu anlamış deilm

iyi akşamlar
annecikler nasılsınız bakalım?
ben yorgunum yaa yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim
sonra oğluşumun eşyalarını dolaba dizdim
sonra beyazları atmıştım makinneye onları astım
belim ağrımış şimdi farkettim
ben çantamı hazırlayacam da banyo havlusu koydunuz mu bebek için ?

yok canım ya banyo havlusunu netcen göbek bağı düşene kadar yıkamaya izin vermiyorlarki ben sadece 1 tane el havlusu koydum bana lazım olur diye ama bebek için lazım olmaz sanmıyorum bol bol yenidoğan ıslah mendil koy silersin bebişini

iyi aksamlar barays valla ben bebek havlusu koymadim kendim icin havlu koydum bende koysammi napsam bilmiyorumkismile

X