2010 Kasım Anneleri

Fınfık hakkaten nası gectı doktor, ne var ne yokmuş :) Hastaneyi begendın mı :))

Bugun gozlerım yasardı valla, ilk defa sezeryanın dezavantajları konusuluo topıkte :) yok ellerı baglıolar, yok bebege narkoz gıdıyo, yok ayılmak zor :))

el bağlamada dezavantaj yokki normal doğumdada ayakları çatala bağlıyolar mesela

bencede canım her insanın kendine göre deneyimi olur ve ağrı eşiği vardır ben böyle oldum siz öyle olmayın ne saçma dimi ve ayrıca seçme şansı olmayanlar var mesela ben eğer sezeryan olursam devlet hastanelerinde spinal yapmıyorlar üff lütfen moral bozucak bişey yazmasın kimse lütfen bişey yazıcaksada iyi şeyler yasınlar

Ben istemiyorum açıkçası kimsenin kötü tecrübesini dinlemeyi normal doğumla da ilgili yazıyorlar yok şöyle yok böyle diye.. Banane kardeşim ne yaşadıysan yaşadın hepimiz yaşayacaz işte birşeyler..

Zaten kafam bozuk kızımı göremedim alsanaalsanasmile

çevrenin dediğine takılma herkezin vücut direnci farklıdır ben hemen ayılmışım mesela kişiden kişiye değişir ama kötü tecrübelerin yeni doğum yapıcak arkadaşları kötü etkiliyceği kesinn

evet canım yaa ayrıca bence o hastane neresiyse spinalde olsa baya sorun yaşıycakmış arkadaş genel anesteziyle omuza çökmenin bebeği incitmenin ne alakası varki sanki spinal olsa bebek çıkarken incitmeyin diye müdahale edebiliceksin allah hepimizi tecrübeli ellere düşmeyi nasib etsin

Ben istemiyorum açıkçası kimsenin kötü tecrübesini dinlemeyi normal doğumla da ilgili yazıyorlar yok şöyle yok böyle diye.. Banane kardeşim ne yaşadıysan yaşadın hepimiz yaşayacaz işte birşeyler..

bende seni aşağıda görünce fınfık geldi geçmişe bakıyo sandım evet bekle bekle görememe gerçekten sinir bozucu bende pazartesi son kontrolüme gidicem aksilik çıkmazsa tabii

Son düzenleme:

ay canım yaa sık dişini görürsün 2-3 güne :1hug:
bozmayın uleeeeeen moralimizi :eek:lmaz:

tünaydın kızlarrr
ya şekerin var şekeri kes, ödem olur tuzu kıs, bol sebze ye yağı kıs, sabah akşam süt iç her öğünde yoğurt yee... bıktım yaa... sağlıksız beslenmek isytiyorum artık bennnnnn :KK43:
kalorisi yüksek pastalar yemek istiyorum, bo lyağlı börekler yemek istiyorum, yoğurdu canım isteyince yemek istiyorummmmm.. çok sıkıldım ama yaaaa...

evet canım yaa ayrıca bence o hastane neresiyse spinalde olsa baya sorun yaşıycakmış arkadaş genel anesteziyle omuza çökmenin bebeği incitmenin ne alakası varki sanki spinal olsa bebek çıkarken incitmeyin diye müdahale edebiliceksin allah hepimizi tecrübeli ellere düşmeyi nasib etsin

bende epidural düşündüm ilk başta ama doktorum tavsiye etmedii vazgeçtim panik oluyo hastalar dedi bende vazgeçtimm o yüzden

Son düzenleme:
tünaydın kızlarrr
ya şekerin var şekeri kes, ödem olur tuzu kıs, bol sebze ye yağı kıs, sabah akşam süt iç her öğünde yoğurt yee... bıktım yaa... sağlıksız beslenmek isytiyorum artık bennnnnn :KK43:
kalorisi yüksek pastalar yemek istiyorum, bo lyağlı börekler yemek istiyorum, yoğurdu canım isteyince yemek istiyorummmmm.. çok sıkıldım ama yaaaa...

hahahaha böyle deme bak yoksa şükürsüze çıkar adın sempatiksalakcinni

çevrenin dediğine takılma herkezin vücut direnci farklıdır ben hemen ayılmışım mesela kişiden kişiye değişir ama kötü tecrübelerin yeni doğum yapıcak arkadaşları kötü etkiliyceği kesinn

ben amelıyat oldugumda bı de demıslerdı kı sıgara kullandıgın ıcın kuscaksın muscaksın.. kı amelıyattan oncekı aksam bıle sıgara ıcmıstım normadle doktorlar 1 hafta onceden bıraktırıolar.. valla çat dıye bayıldım, cat dıye ayıldım, ama snr gerı bayıldım :)) gelenı gıdenı hıc hatırlamıom mesela konusmusum sohbet fln etmısım ama yok o kısım sılınmıs kafamdan :) ama ne bı mıde bulantım oldu ne kusmam.. herkesın bunyesı farklı gercekten de

normal dogumda ayak fln baglanmaz ayrıca, baglayan hastane varsa da asla benımkını baglayamazlar, kım ne hakla boyle bısı yapacak yanı be nasıl rahat edersem oyle dogururum.. yurtdısından yuzlerce dogum seyrettım asla ayak baglama fln gormedım duymadım.. var yaaaaa gebertırım o ebeyı :eek:klava:

normal dogumda ayak fln baglanmaz ayrıca, baglayan hastane varsa da asla benımkını baglayamazlar, kım ne hakla boyle bısı yapacak yanı be nasıl rahat edersem oyle dogururum.. yurtdısından yuzlerce dogum seyrettım asla ayak baglama fln gormedım duymadım.. var yaaaaa gebertırım o ebeyı :eek:klava:

eltim ve görümcemde bağladılar sebebisde bebeğin kafası çıkarken en zor olan anmış anne pozisyon değiştirmesin kafası sıkışmasın çocuğun diye nefessin kalmaması içinmişş

eltim ve görümcemde bağladılar sebebisde bebeğin kafası çıkarken en zor olan anmış anne pozisyon değiştirmesin kafası sıkışmasın çocuğun diye nefessin kalmaması içinmişş

bızde kımseyı baglamadılar cnm bılemıcem.. dedıgım gıbı baglatmam da zaten bıraz manyagımdır da :))

bızde kımseyı baglamadılar cnm bılemıcem.. dedıgım gıbı baglatmam da zaten bıraz manyagımdır da :))

hastaneden hastaneye değişir zaten her hastanenin kendine has yöntemleri var demek bunların ikiside aynı hastanede doğum yaptı zaten

dogum planı dıye bısı var sezencım sımdı, ozellıkle gercekten kalıtelı hastanelerde harfıyen uygulamak zorunda kalıyo hastaneler, ben hızmette dogurrusam orda uygulancagını pek zannetmıorum ne yazık kı.. bebekle vekendınle ılgılı ıstedıgın herseyı yazıosun ve hastane yonetımıne verıosun gerekırse doktordan ve ebelerden ımza alıosun, boylece sana sormadan ve sen ızın vermeden en ufak bı mudahale yapamıolar sıze.. ama dedıgım gıbı anca amerıkan ya da acıbademde fln işler bu sıstem :))

dogum planı dıye bısı var sezencım sımdı, ozellıkle gercekten kalıtelı hastanelerde harfıyen uygulamak zorunda kalıyo hastaneler, ben hızmette dogurrusam orda uygulancagını pek zannetmıorum ne yazık kı.. bebekle vekendınle ılgılı ıstedıgın herseyı yazıosun ve hastane yonetımıne verıosun gerekırse doktordan ve ebelerden ımza alıosun, boylece sana sormadan ve sen ızın vermeden en ufak bı mudahale yapamıolar sıze.. ama dedıgım gıbı anca amerıkan ya da acıbademde fln işler bu sıstem :))

hizmet çokmu kötüü kısss içine ben yıllar önce 1 kere girmiştim ama hatırlamıyorum şimdi

Yavrum malesef bugün randevuma gidemedim kocamın acil işe gitmesi gerekti sabah ve salak hastane çok uzak olduğu için tek başıma gidemezdim : ((
Ayağımdan dolayı araba kullanamıyorum hala bir de: ((
Göremedim kızımı :gitme:

Ya pardon da genel anesteziye karar verdiğinizde bebeğinizi en son sizin göreceğiniz zaten besbelli
Ben sinir oluyorum böyle yaşanmış kötü tecrübeleri koştura koştura anlatıyorsunuz ya felaket tellalı gibi..
Sizin hastaneniz, sizin doktorunuz, sizin tecrübeniz size kalsın sonuçta burada genel anestezi ile ameliyatına karar verilmiş bir çok hamile kadın var neden şimdi ruhen çöksünler sizin yüzünüzden..
kaydirigubbakcemile5

X