2010 Kasım Anneleri

şööööyle bir düşündümde gebeliğimin ilk günlerinde şubat anneleri yeni doğum yapmış mart anneleri gün sayıyordu şimdi dişi çıkıyor bebelerin biz gün sayıyoruz bazen 2011 mayıs annelerine bakıyorum bizim yaşadıklarımızı yaşıyolar bulantılar kalp atışı

bu heyecanlar ve uykusuz geceler daha bayaa bi sürücek yok 40ydı yok gazı dişi emekledi koş yürüdü koş arkasından vayy bee bir serüven bitiyor yenisi başlıyor ne güzel :eek:

evet bende yenilere bakıyorumda kalp atışı kese gözüktü muhabbeti yapıyolar bana çok uzak geliyo şimdi o günler ama eminim onlarda arada bize bakıp ne güzel son günlerini sayıyolar diyolardır arada aşağıda bizi okurken yakalıyorum şubat annelerinden bazılarını kaçak kaçak okuyup gidiolarolumunekankayizsmile

gunaydın grıpın.. bence de eer eşinle aılecek gıdıosanız bı cıkolata tatlı lokum fln alın.. ben olsam beklerım yanı :))

evet cnm sezeryan olduğum için gün belli oldu doktor 20 si diyodu ama ben 22 si olsun dedim cuma günü diye oğlumun okulu var ona yansımasın istedim aslında bir bakıma güzel aniden olmuyo hazırlıklısın ama zaman daraldıkçada tırs tırs olmamak elde değil ameliyathaneyi düşünüyorum ürpertici geliyo

ya sen bide tecrübelisin benimde bir ihtimal sezeryan olucak 25ekim -1 kasım arası gibi düşündükçe ateş basıyo kapıdan kaçmazsam iyidir :KK1:

günaydınnnn
sabah kar yağdı burayaa kafamçokkarıştı

evet eşimle gidiyoruz.tamam o halde bi altın yanında tatlı pasta falan götürelim. teşekkürler canlarımopuyorumnanaktan

günaydınnn geçmişi bitirdim sonunda,eşim evde olunca pc ona kalıyor.. şimdi uyuyor :)

aso maaşallahh prensesinee, sağlıkla gelsin inşallahh..

ben çıkıyorum acıktık kahvaltı hazırlıyım, görüşürüz..

evet bende yenilere bakıyorumda kalp atışı kese gözüktü muhabbeti yapıyolar bana çok uzak geliyo şimdi o günler ama eminim onlarda arada bize bakıp ne güzel son günlerini sayıyolar diyolardır arada aşağıda bizi okurken yakalıyorum şubat annelerinden bazılarını kaçak kaçak okuyup gidiolarolumunekankayizsmile

bencede okuyorlardır bende okurdum mart nisan mayıs her ay yaklaştıkça bir sonraki ayın annelerinin heyecanlarına tanık oldum zaman su gibi akıp gidiyor

ya sen bide tecrübelisin benimde bir ihtimal sezeryan olucak 25ekim -1 kasım arası gibi düşündükçe ateş basıyo kapıdan kaçmazsam iyidir :KK1:
tecrübeli olmakta zor aslında ne yapıcaklar an ve an biliyosun ilk doğumumda sağıma soluma bakmaktan nasıl bayıldım anlamadım bile ilginç gelmişti etrafımdaki kalabalık hepsinde bir telaş ameliyathaneye ilk kez girmiştim aletler filan ama korkma kaçamazsın ellerini bağlıyolar cnmm

bizdede kaloriferler yanıyo dün geceden berii bebişler böyle giderse kara kışta doğucaklar

tecrübeli olmakta zor aslında ne yapıcaklar an ve an biliyosun ilk doğumumda sağıma soluma bakmaktan nasıl bayıldım anlamadım bile ilginç gelmişti etrafımdaki kalabalık hepsinde bir telaş ameliyathaneye ilk kez girmiştim aletler filan ama korkma kaçamazsın ellerini bağlıyolar cnmm

evet bağlıyolar çok komik yaa demekki kaçan varki bağlıyolar :roflol:

ora nire?kafamçokkarıştı

eskişehir canım

...
bende hemen patik yelek falan giydim kar'ı görünce. ama yavaş yavaş çıkarmaya başladım bile kaydirigubbakcemile3
bizim kaloriferler 4 gündür yanıyor . sıcacık ev Allahtan :emir_bebek:

bugün oğlum çok hareketsizz sabah az bi kıpırdandı o kadar ama panik yapmıycamm doğaldır heraldee

öyle bir geçer zamanki izleyen varmı yeni bölümü gösteriyo osman çook tatlı yaa hele o tulum şortuu

bende bugun kendi pijamalarımı geceliğimi yıkıcam.. çantamı hazırlıcam
yıka yıka bitmiyor :ecrin_bebek:

X