bende anneme söylemiştim anne ağrılar beni korkutuyor doğum sancısınıda tanımıyorum ne yapcam diye merak etme gelince tanırsın tanınmayacak gibi değil demiştiakannehir
bu gün ben nstdeyken 3 kişi doğuma gelmişti bir tanesi hemen yanımdaki yatakta yatıyordu çok bağırdı kadın ama nedense hiç korkmadım Allah cesaretini veriyor sanırım
Miracle başın saolsun..
Geçmiş olsun dıyen herkes tesekkur ederım kızlar, artık katlanıcaz heralde bunlara, sız de aykata fazla kalmayın benım gıbı olmayın..
sağol canım..al bilgisayarı kucağına uzat ayaklarını sarkıtma sıkıştırmakta ağrı yapıyor
öff senı onlarla aynı yere koymalaarı cok yanlış dııl mı yaa, kotu etkılenır ınsan ne kdr cesur olursa olsun ..
hımmm anladım ozaman bende bidaha ki kontrole girerim herhalde . uzun sürüyormuş sanırım nts 20 dak falan değil mi?
teşekkür ederim dilemma:)
koltugun tepesıne bılgısayarı koyuyom ben de bacakları uzatıp yandan yandan bakıom ıste.. kucagıma koymak ıstemıom hıc bebege dalga gıdıo rahatsız olmasın :)
kadın aslında sakin sakin yatıyordu konuşuyorduk falan sonra ne olduysa birden oldu başladı bağırmaya Allah yardımcısı olsun doğurmuştur herhalde şimdiye keşke bu nstde doğumhanede yapılmasa başka odalardakilerinde sesi geliyor anne olmak ne zor
aman mahrum kalmayalım iki dakika girdiğimiz şekillere bak :)))
kocam dun bu KK olmasa sen napıcaktın 9 ay cok mrk edıorum dedı.. dedım kı kafayı yerdım heralde kımsem yok sonucta ıstanbulda arkadaslarım var ama hıcbırı evlı bıle dııl bebekten fln ne anlarlar yanı :)
miraclecim basin sagolsun
miraclecim basin sagolsun
kocam dun bu KK olmasa sen napıcaktın 9 ay cok mrk edıorum dedı.. dedım kı kafayı yerdım heralde kımsem yok sonucta ıstanbulda arkadaslarım var ama hıcbırı evlı bıle dııl bebekten fln ne anlarlar yanı :)