2010 Kasım Anneleri

aslı sezeryandı senin ama dimi çünkü araba bile olsa normal doğum için mesafe çok hastanenle evin arasında :S

Evet tatlım sezeryan. Ama şunu söyliyim kızımda 5 saat evde çektim sancıyı sonra gittik hastaneye daha 2 cm açılmıştı sonra çatı dar olduğu için 3 saat daha bekletip sezeryana aldılar. 3 saat daha beklememin nedeni de evden çıkmadan önce bir lokma kek atmıştım ağzıma
Tabi herkeste aynı olmaz sonuçta ben 8 saat sancı çektim ama doğum başlamamıştı

saol canım..
biz düşünmedik bebek ama o bizi seçti :)))[/QUOTE

Hemen olmaz diye düşündünüz sanırım ama korunmak lazım valla.Doğumdan sonra da dikkat etmeliyiz...

Ordan buraya geliyorsunuz demek...Dr un kim,muayene ne kadar orda?

korunduk güya zaten :))) doğumdan sonra napicam bilmiorum :))
bizim de 17 ekim ilk evlilik yıldönümümüz olacak ve ben bidon gibiyim mafoldumben
ayrıca şeker çıktığı için pasta falan da yapmak gelmiyor içimden :KK43: yiyemeyeceğim içün..
bir sene nasıl geçti anlamadım yaaa ve 8 ayını hamile geöirdim sempatiksalakcinni

sende benim gibi bişii anlamadin dimi evliliğinden..geçen gün elime sexi geceliklerim geçti eşime dedimki senin yüzünden hiçbirini giyemedim bunlarin..
neler var neler ööle duruyo hepsi :)))

Biz balayında da side deydik 1. yıldönümüzde de hiç de sevmem side'yi ama öyle denk geldi o zamanlarsempatiksalakcinni

Olsun kısmet böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun boshayallersmile

amin..hayirlisi böleymiş demekki..

fairlike evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
ilk sene hediyesi bebiş olmuş annesi.
çok istemiş sizi, sağlıkla uğur getirsin ailene.

çok teşekkür ederim canım..
hayatinin hediyesi eşim için :)))

Evet Fınfık ben de sevmedim Side yi ,zaten Akdeniz i sevmiyorum hiç...Marmaranın soğuk suyundan sonra çekilmiyor:umursamaz:

Doktorum bana eviniz yakın mı,nerede diye sordu?Söyleyince de iyi yarım saat miş,İstanbul için iyi dedi..Daha da az sürüyor bazen...Allahım Allahım napacaz bakalımeyvahedigeldismile

sen hangi hastahaneye gidiyorsun cnm

kızlar ekim annelerinden birinin yazdığı aynen şu

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar slm,ben dün ani bir kararla doğum yaptım,dün doktora çatı muayenesi diye gittim,3-4 santim açıklığım varmış,bugün yarın gelir dedi dr,akşamına nişanım geldi,normalden korktum ve sezearyan olduk,şimdi ewimizdeyiz,darısı diğer hamilelerin başına:))

Dr. MUSTAFA BALIK - Muayene SSK'lı 25 TL.
Zaten en çok onun hastası var hastahanede

Ne uygunmuş ücreti..Bizim muayene ücreti 75 tl olmuş..Bahat soyadlı dr vardı sanırım orda,arkadaşım gidiyordu,o yüzden sordum canım.
.Ben bu arad kan testimi orda yaptırmıştım,hamileliğimi öğrenmiştim yani..Hatta beta hcg yüksek çıkınca tırstım,dış gebeik falan geldi aklıma.çok şükür iki tane miniğim olduğundan yüksekmişboshayallersmile

Fairy hayırlı olsun bırıncı yılınız :) Biz de 1. yılımızı 3 kısı kutladık ne var yanı :) ama sız bı de hemen hamıle kalmıssınız bızımkı tee temuzdaydı..

fınfık senın patron senı orda dogurtturcakmış, aradı benı cık aramızdan ben dogurtturcam hurişi dedi :)

Gerçektende doğum anı bambaşka doktor bana çatın dar dediğinde dünyalar benim olmuştu ki normal doğuma o kadarda kendimi hazırlamıştım. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin

Ne uygunmuş ücreti..Bizim muayene ücreti 75 tl olmuş..Bahat soyadlı dr vardı sanırım orda,arkadaşım gidiyordu,o yüzden sordum canım.
.Ben bu arad kan testimi orda yaptırmıştım,hamileliğimi öğrenmiştim yani..Hatta beta hcg yüksek çıkınca tırstım,dış gebeik falan geldi aklıma.çok şükür iki tane miniğim olduğundan yüksekmişboshayallersmile

evet canım başhekim aynı zamanda kadın doğumcu HAMZA BAHAT var. Benim sezeryanıma o girmişti kızımda

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar slm,ben dün ani bir kararla doğum yaptım,dün doktora çatı muayenesi diye gittim,3-4 santim açıklığım varmış,bugün yarın gelir dedi dr,akşamına nişanım geldi,normalden korktum ve sezearyan olduk,şimdi ewimizdeyiz,darısı diğer hamilelerin başına:))

allah akıl fıkır versın..
bebege de saglık sıhhat

Fairy hayırlı olsun bırıncı yılınız :) Biz de 1. yılımızı 3 kısı kutladık ne var yanı :) ama sız bı de hemen hamıle kalmıssınız bızımkı tee temuzdaydı..

saol canım..walla bende ne olduumu anlamadim.çok acelemiz var çok :)

fınfık senın patron senı orda dogurtturcakmış, aradı benı cık aramızdan ben dogurtturcam hurişi dedi :)

Deseydin eline almışken benide aradan çıkart diye : ))))

allah akıl fıkır versın..
bebege de saglık sıhhat

yavrum bak büyük konuşma başımıza ne geleceği belli değil belki bizde korkacaz normalinden ben şuan çatı muayenesinden bile tırsıyorum ki bu kız en azından onu yaptırmış sempatiksalakcinni

prop bana hediye fikri versene canım ya eşime almak istiyorum evlilik yıldönümü

senınkıne daha var ama :)
gomlek dıktır canım ozel yapım, isminin başharflerını koluna ve cebıne işlettir.. ben dogumgununde yaptırdım kocama

Son düzenleme:
yazarkasa ve fairylike
nice mutlu yillara kizlar...
senelerce ugrasip da bebegi olamayan o kadar cok aile var ki.. ne mutlu size, allah aratmadi..
butun isteyenlere nasib etsin :Saruboceq:

sen hangi hastahaneye gidiyorsun cnm
Gaziosmanpaşa hastanesi .....

Korkmuş demek ki olabilir

benim kocam moto cross hastasi onla yatar onla kalkardi =) ben de motorunu foto cektim sihirli kupa yaptirmistim.. obur tarafina da kendimi.. sec hangi tarafi gormek istiyosun dediydim :icecream:

gomlek dıktır canım ozel yapım, isminin başharflerını koluna ve cebıne işlettir.. ben dogumgununde yaptırdım kocama

olabilir var mı başka fikri olan :))
cumartesi eminönüne gitmeyi düşünüyorum bende o kadar bahsedildiki burada çok merak ettim şu havuzlu hanı keşke oralardan bulabilsem bişey dermişim

Deseydin eline almışken benide aradan çıkart diye : ))))

yavrum bak büyük konuşma başımıza ne geleceği belli değil belki bizde korkacaz normalinden ben şuan çatı muayenesinden bile tırsıyorum ki bu kız en azından onu yaptırmış sempatiksalakcinni

ayyy fınfık bunu sana açıkladıgıma ınanamıorum.. kaydirigubbakcemile3
ben buyuk konusmuyorum cnm benım, normalden korkmuyoruuuummmmmm.. sımdıd e korkmuyorum o gun olursa korkarsam dıye de epıdural secenegımı degerlendırıcem sezeryan degıl..
hamılelıgımın en basından berı normal dogurcam saglık problemım olmadıgı surece dıodum hala da oyle dıorum.. buyuk konusmak degıl kı cnm bu.. ben illa normal dogurcam aman da aman dıye gezmıorum kı ortalıkta :) zerre, milim, gıdım korkum yok normal dogumdan.. allah da ızın verırse dogururum paşa paşa bu kdr basit..

kadına akıl fıkır versın dedıgım de, ulan 4 cm acılman varmıs hıssetmemıssın bıle, belkı sancısız gececek gıdecek bı bekle bı desdur, insann kendını ambalaj paketı gıbı actırma kararı ne kdr cabuk verılebılır kı ortada hıcbı terslık yokken.. bak mesela aslı da normal dıye baslamıs, olmamıs, o an hemen bebegın saglıgı ıcın amelıyat kararı alınabılır ama 1 dkda ay korktum hadı sezeryan dıyemez hıcbı ınsan ya :S pes ya pesss

Gaziosmanpaşa hastanesi .....

Korkmuş demek ki olabilir

hıı biliyorum orayıda Haluk bey vardı orada kadın doğumcu meşhur ayrılmış sanırım artık.
Bahat grubu ile birleşti biliyosun dimi g.o.paşa hast.

olabilir var mı başka fikri olan :))
cumartesi eminönüne gitmeyi düşünüyorum bende o kadar bahsedildiki burada çok merak ettim şu havuzlu hanı keşke oralardan bulabilsem bişey dermişim

aboo boyle ozel bı gunde emınonunden bısı almam ben kocama heralde.. nedenı su kı ben ozel bı hedıye beklıosam eger aynı seyı yapmak zorundayım karsımdakıne :) 1. vlılık yıldonumumuzde kocam gıdıp oyle bı hedıye alsa cok bozulurdum :) emınonu dıye dııl mesela adıdastan nıke tan bısı alsa da bozulurdum :) spor magazası ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3 ne ozellıgı var yanı :)

X