2010 Kasım Anneleri

Az önce Genel Müdürüm geldi inşallah geç doğurursun dedi :S
Yüzüne bakıncada hiç hamile olduğun anlaşılmıyor zaten dedi :S
Hakaret etti birde kötü bir dilekte bulundu gitti pis herif:umursamaz:

yuhhhh yanı.... ne dengesız adam... pess:KK43:(((((((((

şimdiden tebrik ediyorum canım daha nice nice senelere

bizimde 14 ekim perşembe günü evlilik yıldönümümüz (9.senemiz doluyor)
ne hediye alsam acaba var mı fikri olan

ben ona sureklı bir şeyler aldıgım için hedıye almam.. hedıye dıye aldgım kazagı 2 senedır daha gıymedı:))))

ben dogum gunu hedıyesı olarak tışortun üstune " baba senı çok özledım" yazdırmıştım..

ben çıkıyorum kızlar.. dışardakı işlerimi halledeyım.. bıraz...

ben ona sureklı bir şeyler aldıgım için hedıye almam.. hedıye dıye aldgım kazagı 2 senedır daha gıymedı:))))

ben dogum gunu hedıyesı olarak tışortun üstune " baba senı çok özledım" yazdırmıştım..

bebişimde doğmuş olsaydı aile resmimizi bastırabilirdim aslında bi t-shirtün üstüne.. tabi giymezdi herhalde dışarıda filan ama değişik olurdu en azından bi anı olarak kalırdı

haftasonu ewlilik yildönümümüz...bu daha ilk..ben kocaman bi halde hamileyim..
kismete bak..
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..Siz hemen bebek düşünmüşsünüz demek..
anam ilk mi: )) biz 5. senemizi kutladık ağustosta siz çok erkeci davranmışsınız biz ilk evlilik yıldönümüzde Side'de oteldeydik:asigim:

Bizim de 5 yıl doldu ağustosta..Sideye balayında gittiydikboshayallersmile

Aslı Sultançiftliğine mi oturuyosun canım,bahat hospital bize yakın

ne guzel 3 kişi olmuuşnuz bır sene olmadan

walla ben zor aliştim 3 kişi fikrine :))

anam ilk mi: )) biz 5. senemizi kutladık ağustosta siz çok erkeci davranmışsınız biz ilk evlilik yıldönümüzde Side'de oteldeydik:asigim:

ne güsel..benimde geçen yil hayalim balayi yaptiğimiz otele gitmekti ilk yildönümümüz için..herşey hayal oldu..sürpriz bebek böle bişi işte :)
ooff offf bebeğim olacağini ilk öğrendiğimde yaşadiklarimi hissettiklerimi anlatsam roman olur heralde :))

şimdiden tebrik ediyorum canım daha nice nice senelere

bizimde 14 ekim perşembe günü evlilik yıldönümümüz (9.senemiz doluyor)
ne hediye alsam acaba var mı fikri olan

nice yillara inşallah..ben ne hdiye alicam ne kutlama yapicam.hediye istemediimi de söledim zaten eşime.içimden hiçbişi gelmio zaten.. :umursamaz:

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..Siz hemen bebek düşünmüşsünüz demek..

Aslı Sultançiftliğine mi oturuyosun canım,bahat hospital bize yakın

yok canım yeşilpınarda oturuyorum ama arabamız olduğu için yol sorun olmuyor çok şükür
ben ilk evlendiğimde kurtuluş-şişli'de oturuyordum o zaman bile yine bahat'a gitmiştim hep

ne güsel..benimde geçen yil hayalim balayi yaptiğimiz otele gitmekti ilk yildönümümüz için..herşey hayal oldu..sürpriz bebek böle bişi işte :)
ooff offf bebeğim olacağini ilk öğrendiğimde yaşadiklarimi hissettiklerimi anlatsam roman olur heralde :))

nice yillara inşallah..ben ne hdiye alicam ne kutlama yapicam.hediye istemediimi de söledim zaten eşime.içimden hiçbişi gelmio zaten.. :umursamaz:

sağol canım zaten içime sinen birşey bulamazsam bende almayacağım ama almak istiyorum özelliklede bana alınmasını istiyorum

SEVGİLİ KOCACIĞIM DUY SESİMİ opuyorumnanaktan

saol canım..
biz düşünmedik bebek ama o bizi seçti :)))[/QUOTE

Hemen olmaz diye düşündünüz sanırım ama korunmak lazım valla.Doğumdan sonra da dikkat etmeliyiz...
yok canım yeşilpınarda oturuyorum ama arabamız olduğu için yol sorun olmuyor çok şükür
ben ilk evlendiğimde kurtuluş-şişli'de oturuyordum o zaman bile yine bahat'a gitmiştim hep

Ordan buraya geliyorsunuz demek...Dr un kim,muayene ne kadar orda?

haftasonu ewlilik yildönümümüz...bu daha ilk..ben kocaman bi halde hamileyim..
kismete bak..

bizim de 17 ekim ilk evlilik yıldönümümüz olacak ve ben bidon gibiyim mafoldumben
ayrıca şeker çıktığı için pasta falan da yapmak gelmiyor içimden :KK43: yiyemeyeceğim içün..
bir sene nasıl geçti anlamadım yaaa ve 8 ayını hamile geöirdim sempatiksalakcinni

Biz balayında da side deydik 1. yıldönümüzde de hiç de sevmem side'yi ama öyle denk geldi o zamanlarsempatiksalakcinni

Olsun kısmet böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun boshayallersmile

fairlike evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
ilk sene hediyesi bebiş olmuş annesi.
çok istemiş sizi, sağlıkla uğur getirsin ailene.

aslı sezeryandı senin ama dimi çünkü araba bile olsa normal doğum için mesafe çok hastanenle evin arasında :S

saol canım..
biz düşünmedik bebek ama o bizi seçti :)))[/QUOTE

Hemen olmaz diye düşündünüz sanırım ama korunmak lazım valla.Doğumdan sonra da dikkat etmeliyiz...

Ordan buraya geliyorsunuz demek...Dr un kim,muayene ne kadar orda?

Dr. MUSTAFA BALIK - Muayene SSK'lı 25 TL.
Zaten en çok onun hastası var hastahanede

Evet Fınfık ben de sevmedim Side yi ,zaten Akdeniz i sevmiyorum hiç...Marmaranın soğuk suyundan sonra çekilmiyor:umursamaz:

Doktorum bana eviniz yakın mı,nerede diye sordu?Söyleyince de iyi yarım saat miş,İstanbul için iyi dedi..Daha da az sürüyor bazen...Allahım Allahım napacaz bakalımeyvahedigeldismile

X