2010 Kasım Anneleri

olumunekankayizsmile
Slm kızlar bende kasım annesı olucam hayırlısıysa tabii
son regli tarıhım 23.şubat

kasım ayının son annesı ben olucam galiba
benıde lısteye eklermısınız

tatlım hosgeldin hayırlısı olsun... bilgileri ver ekleyelim tatlımolumunekankayizsmile

merhaba kizlar opuyorumnanaktan

iki gundur migdem falaket migde bulantisinin ustune birde yanma eklendi mafoldumben
sizler nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor ?

bugun doktorda kontrolum vardi Rabbime sukurler olsunki bebegimi gorup kalp atislarini duydum darisi bekliyenlerin basina insallah :Saruboceq:

iki gundur migdem falaket migde bulantisinin ustune birde yanma eklendi mafoldumben

bugun doktorda kontrolum vardi Rabbime sukurler olsunki bebegimi gorup kalp atislarini duydum darisi bekliyenlerin basina insallah :Saruboceq:

çok sevindim canm aynı dertler bdne de var senden kan testleri istedi mi

sayha hoşgeldin cnm. bulmussun sonunda bizi olumunekankayizsmile

canım ne kadar moralini bozma desemde şimdi takıksın o konuya ve düşünmeden yapamıyorsun.. ama dedikleri gibi bir çok arkadaş lekelenme yaşadı... doktorun büyük ihtimalle progestan vermiştir. ilaçlarını zamanında kullan ve bol bol dinlen.. allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok teşekkür ederim canım evet progestan verdi ilaçlarımı zamanında kullanırım ama dinlenme konusunda ne yapacam bilmiyorum çok yoğun çalışıyorum offff :KK43: inşallah herşey yolunda gider bu benim ilk bebeğim onu düşürmek istemiyorum ama seninde söylediğin gibi aklımda başka hiçbişey yok takıldı mı bi kere neyse hepinize çok teşekkür ederim:çok üzgünüm:

kızlar şimdi laborotuardan aradılar. idrar kültürü istemişti dr. enfeksiyon çıkmış...of bu ne ki şimdi hiç bir şikayetimde yok halbuki. gebelikte olur dedi ama ne olacak sımdı. ılacmı kullanıcam yaaa:gitme:
gülüm benimde idrar tahlilimde bol miktarda bakteri görülmüştür çıktıı vajinaya akşamları koyman için fitil ve tek içimlik toz karışım verdii sanada öyle yapıcaktırr

Slm arkadaŞlar ............

Aranıza yenı geldım kabul edersenız.....
Bende sızler gıbı hamıleyım ve tahmını dogum 23 kasım 2010
tabıkı son adetıme gÖre hesaplanmıŞ,bakalım yarın randevum var ınŞ herŞey yolunda ve bende umarım yarın keseyı gÖrÜrÜz ve bebıŞıde ?????
En gÜzel hedıyem olur bana cÜnkÜ yarına dogum gÜnÜmde var!!!!
Saglıklı olsunda .....

Sızce gÖrÜrmÜyÜz yarın bırŞey ????

Gunaydin arkadaslar,

Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh

Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.

allah sabır versin esracım.bende eski 2010 mayıs annesi bölümüne takılıyordum ama 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu inanılmaz acı duydum ama sonra sağlıksız bir gebelik olduğunu öğrenince hayırlısı böyleymiş deyip kısa sürede normal hayatıma döndüm.şimdi çok üzülmüyorum allah kimseyi evladıyla sınav etmesin ..bak şimdi 5 haftalık hamileyim allah inşallah buna sağlık verir sağ salim kucağıma alırım.demek istediğim dünyanın sonu değil ve sen eşin sağlıklı olacaklki sağlıklı bebişler dünyaya getiresin.ya ikinizden birine bişey olsaydı allah korusun...

Tebrikler canım darısı bütün bekleyen annelerimizin başına inş.

Slm arkadaŞlar ............

Aranıza yenı geldım kabul edersenız.....
Bende sızler gıbı hamıleyım ve tahmını dogum 23 kasım 2010
tabİkİ son adetİme gÖre hesaplanmıŞ,bakalım yarın randevum var İnŞ herŞey yolunda ve bende umarım yarın keseyİ gÖrÜrÜz ve bebİŞİde ?????
En gÜzel hedİyem olur bana cÜnkÜ yarına dogum gÜnÜmde var!!!!
Saglıklı olsunda .....

Sİzce gÖrÜrmÜyÜz yarın bİrŞey ????

Hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun şimdiden. Allah tamamına erdirsin inş.

Valla kaç haftalık olduğunu yazmamışsın canım onun için görüp görememe konusunda bi şi diemiyecem. 5. haftadan itibaren görülür bazıları 1 kaç gün erken bazıları biraz daha geç görebiliyo.

Merhabalar,
Benim sat 17 Şubat 5+1 olduğumu düşünüyorum.Önceki hamileliğim missed abortusdu. 9. haftanın başında alındı o yüzden 8. haftaya yaklaşmadan test falan yapmayı düşünmüyorum.Benim durumumda olan var mı?

Merhabalar,
Benim sat 17 Şubat 5+1 olduğumu düşünüyorum.Önceki hamileliğim missed abortusdu. 9. haftanın başında alındı o yüzden 8. haftaya yaklaşmadan test falan yapmayı düşünmüyorum.Benim durumumda olan var mı?

slm canım bende yenı hamıleyım 4+2 diye düşünüyorum son adetım 12 şubat bende pazartesi dr gidicem bakalım ne diyecek bebişi görürüz inş.

Kızlar merhaba ben geldim önceki akşam kontrole gittim çok kasık ağrım var diye progestan diye bi ilaç verdi gece yatarken içtim bişey farketmedim sabah içtim ölüyodum nerdeyse baş dönmesinden çok fena yaptı beni resmen sersemletti doktorumu aradım günde 1 taneye düşürdü yatarken içiçem çok fena yaptı beni

Hepimiz için hayırlısı olur inş. Ben 8. haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora.Çok da merak ediyorum ama sabretmeye kararlıyım

Hepimiz için hayırlısı olur inş. Ben 8. haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora.Çok da merak ediyorum ama sabretmeye kararlıyım

neden gitmiyorsun canım hep aynı olacak diye bişey yok belkı alman gerek ilaçlar takviyeler vardır allah korusun bişey olsa ondan sonra vicdan azabından duramazsın git bence a.s

Haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.Bir de sizde göğüs ağrıları devem ediyor mu ?Yoksa adet dönemi geçtikten sonra ağrı kesildi mi?

Haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.Bir de sizde göğüs ağrıları devem ediyor mu ?Yoksa adet dönemi geçtikten sonra ağrı kesildi mi?

yok canım aynı devam cok hassas gögüslerim hala sık idrara cıkıyorum sen kaç yasındasın canım ne kadarlık evlısın

X