2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

teşekkür ederim hazalcımopuyorumnanaktan

çatlağın çaresi yok, lazerle fln azaltılabılıo bı dolu yontem var adlarını bılmıorum da, ama kesınlıkle tam sonuc degıl kesınlıkleeee bosa gıder yanı para, hele bı doguralım da bakalım zayıfladıktan snr ne kdr beyazlıcaklar.. ne zmn beyazlıcaklar..

prop nalan sağolun kızlar
yaa :roflol: varya bide o foto 2 gün önce sabahın köründe aç karnına çekildi ve 3 gündürde pek bişey yememiştim.akşamları varya o göbek oluyo 3 katı abartısız
bende doktora bi ara sormuştum ben niye koca göbekli oldum diye :roflol: oda dediki 1 yıl arayla 2. gebeliğimi yaşadımya ilkinin üstüne diyette yapmadım şimdi vücut bebek oluşmaya başlayınca herhangibir aksiliğe karşı göbeğin etrafına yağ örermiş ben daha o yağları eritmeden gene hamile kaldım bide bunun yağları eklenince ondan böle duruyormuş yani 2. bebekte çoğunlıkla böyle olurmuş
e tabi hömini gırtlağımın hakkınıda vermek lazım şimdi -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

Kız sakın alınma ha benimkide seninkiyle aynı sayılır hiç takma sakın, şaka yaptım sadece, biraz takılim dedim...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…