2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

valla finfik uzerimde kiyafet varken cok tatli duruyorum kilomu pek takmiyorum hamile oldugum belli die ama dus alirken falan kendime bakiorum ne kadan cirkin bi vaziyetteyim diorum sapka dustu kel gorundu misali bacak popo harita seklini almis. cok kilo aliyim ama hic catlamiyim keske bole bisey bende olsaydi.

esraaa, teoloooggg ve hazzzaaaalllll :nazar: maşallah :nazar: kızlar göbüşlerinize de bebişlerinize de, anam esra ve teolog siz ne kadan da zayıfsınız loooo....

saol nalan

benım de popom catlıo bacaklarıma da ınıyo belım de catlıo of offfff

off bu catlaklar yaa valla esimin yaninda soyunmak istemiorum artik gerci esim goruo ve hic cirkin durmuyo dio ne kadan dogru soluo bilmiorum. ama sonrasinda beyazlasiyomus beyazlasinca bu kadar tuhaf gorunmez herhalde

benımkıler zaten kırmızı degıol pembemsı catlaklar ve evet beyazlasıolar o zmn bellı bıle olmuolar bı tek yanınca brozlasınca bellı oluolar

benimkiler kipkirmizi cizik atilmis gibi duruyo ilerde kaybolacaksa sorun deil ben fazla inceleyerek bakmiyim valla bazen morelim cok bozuluyo cirkin oldum die :umursamaz:

o kadar cırkın dııllerdır kı zaten beyazlıcaklar mutlaka mrk etme.. ben bı tek gobegımı takıcam olursa eger cok da uzulcem 4. aydan berı sbh aksam krem suruyorum cunku :KK43:

hazal cım göbişin çok tatlı ama gerçekten hiç 14 kilo almış gibi durmuyorsun sen bakma prop a kızdırmaya çalışyıo seni:)
ben de çatlak yok ama selülit gani gani diz kapaklarıma inmiş bulunmakta doğum akadar bileğime gelir mi bilmem

Buyrun son halimize,büyümüş kızım dimi?

dscn0594c.jpg

gripincim maşalah çok tatlı çıkmışısn ama senin göbiş de küçük geldi bana
sanırım bundan sonra atak yapacağız

gripincim maşalah çok tatlı çıkmışısn ama senin göbiş de küçük geldi bana
sanırım bundan sonra atak yapacağız

canım teşekkürler,bundan 2 hafta önce çok daha minikti,birden bire büyüdü.Bu aydan sonra hızla büyürmüş öyle diyolar. Ama benimki pekte küçük sayılmaz yinede

evet cnm çok da küçük değil ama büyük hiç değil :) :nazar: maşallah kızına..
benım de bı haftada resmen ıkı katına cıkmıstı gecen hafta senınkı de oyle olur belkı :KK66:

prop cum ben de öyle düşünüyorum birden atak yapacağız inşallah senin gibi:)
zaten 2 gündür nefes alamıyorum atak için hazırlanıyor heralde

enınde sonunda buyucekler 5 kılo alanın da 25 kılo alanın da karnı sonucta yaklasık aynı buyuyo ikiz fln degılse :)

büyüsünler tabi,büyüsünlerki kavuşma zamanımız yaklaşsın iyice,onları içimizde daha iyi hissedebilelim:emir_bebek:

evet cnm çok da küçük değil ama büyük hiç değil :) :nazar: maşallah kızına..
benım de bı haftada resmen ıkı katına cıkmıstı gecen hafta senınkı de oyle olur belkı :KK66:

teşekkür ederim propcum,valla 28.haftadan itibaren bi atılım bekliyorum ama korkmuyorda değilim hani.Nasıl yürücem,nasıl nefes alıcam,nasıl yatıcam diyeeyvahedigeldismile

maşallah hazal göbüşüne:nazar: ben henüz çatlamadım inşallah çatlamam:Saruboceq:

saol akcacim umarim catlamazsin.

hazal cım göbişin çok tatlı ama gerçekten hiç 14 kilo almış gibi durmuyorsun sen bakma prop a kızdırmaya çalışyıo seni:)
ben de çatlak yok ama selülit gani gani diz kapaklarıma inmiş bulunmakta doğum akadar bileğime gelir mi bilmem

saol teolagcum ya pirop iste kendi gobusu kucuk ya benimkini gorunce sisko zannedio :KK1:

hazalcim masallah cok hos olmussunzemuszemus

tesekkurler zeyncim ltifatin icin opuyorumnanaktan

propp esraa teolog ve hazallll göbüşlerinizi yeni gördüm çok tatlılarrrrr :) maşallah kocamannn

saol figen ya cok tatli teyzesi yusufum bi ciksin yicem onu yicem :kedi:

gripin sanada masallah cnm :nazar:

kızlar vücudunuzda çatlaklar oluştumu benim kalçamda sadece kırmızı-mor renkte bi çözümü varmı acaba?

X