2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

kızlar bugün kü ben sonunda ekledim bir saat ugraşlar sonunda

Eklentiler

• $SNV31822.jpg
    $SNV31822.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 24
göbekten aldım ya 5.5 kilo aldım ben bu arada göğüslerim de çok büyüdü sanırım ondan
normalde ipinceydim ben

bunu da farklı açıdan çektim yine mi küçük ya
bana büyük geliyor nedense

Eklentiler

• $SNV31824.jpg
    $SNV31824.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 24
Maşallah teolog hiç 26 haftalık gibi değilsin,minicik göbüşün var. Ama ne güzel rahat rahat giyinebilirsin hala. ben 1 ay önce giydiklerimi bile giyemiyorum şuan.Dobik oldum iyce kaydirigubbakcemile3

Maşallah teolog hiç 26 haftalık gibi değilsin,minicik göbüşün var. Ama ne güzel rahat rahat giyinebilirsin hala. ben 1 ay önce giydiklerimi bile giyemiyorum şuan.Dobik oldum iyce kaydirigubbakcemile3

ben sabah gecen hafta giydiğimi giyemedim...eyvahedigeldismile

hazal maaşallah canım ya göbişin çok güzelll sivri duruyo ayrıca bacaklarda ince görünüyor tü tü tü maaşallahhh

Ebeliiii maşallah kız kocaman göbüşün var:):nazar:

saol asocum yaa 14 kiloyu bosuna almadim kocaman gobus oldu bole

şişko hazallllll.. şişkoo hazallllll... :nazar:

naniknanik evet siskoyum kilomlada barisigim benim hamile oldugum belli bi kerem senin gibi kucuk gobekli deilim hihhhh sırnaşık şey şakkıdı

hazal maaşallah canım ya göbişin çok güzelll sivri duruyo ayrıca bacaklarda ince görünüyor tü tü tü maaşallahhh

saol esracim valla sivri bi gobek dogru son iki ay dahada sivrilesirse nasil goruncek meraklardayim bacaklarim keske ince olsa cnm yaa kilo aldiim icin hep yirtik fotodan ince gorundu sanirsam cunku popo ve bacaklarim yirtiklarla doldu koco popolu oldum :sinifsinif:

naniknanik evet siskoyum kilomlada barisigim benim hamile oldugum belli bi kerem senin gibi kucuk gobekli deilim hihhhh sırnaşık şey şakkıdı

saol esracim valla sivri bi gobek dogru son iki ay dahada sivrilesirse nasil goruncek meraklardayim bacaklarim keske ince olsa cnm yaa kilo aldiim icin hep yirtik fotodan ince gorundu sanirsam cunku popo ve bacaklarim yirtiklarla doldu koco popolu oldum :sinifsinif:

hazal iki mesajdan anladığım kadarıyla kendi içinde bir tezat oluşturmuşsun
hangisine inanalım yavrim :KK1:
bu arada maşallah göbüşüne:nazar:

esraaa, teoloooggg ve hazzzaaaalllll :nazar: maşallah :nazar: kızlar göbüşlerinize de bebişlerinize de, anam esra ve teolog siz ne kadan da zayıfsınız loooo....

X