2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

ay aso birazcık çıkmış sonunda başarıyosun galiba ha gayrettttttt sana güveniyorummm :nazar:

aso ya kızım ne kadar zayıfsın bi de millet bana zayıf diyor, minik göbekli seni çok yakışmış

aso ya kızım ne kadar zayıfsın bi de millet bana zayıf diyor, minik göbekli seni çok yakışmış
çok teşekkür ederimmm şekerim şekerim :)))))))))))

19 + dan sonra birden pırtlıcak benimde öle oldu. zayıfların karnı hemen buyumuyor bende sınır oluyordum ama hadi gözün aydın cıkmıs artık zemuszemus
19a 2 kaldı bir anda büyüycez demekki tabi orası hiç belli olmaz bünyeden bünyeye değişiyor dedi doktorum.Normalde zayıfların karnı hemen çıkarmış demek ki zayıf değilim :KK70:kaydirigubbakcemile3

Aso çok güzel çıkmış...... ince narin hatunun bebk göbişide narin olur maşallah.Güzel bir kız geliyor .:nazar:

hakkat yokmuş seninde kaydirigubbakcemile3
bende çekeyim akşama benimki senden biraz daha fazla sempatiksalakcinni
:) çek çek sen de koy:) yaa büyümeye başlıyoruz işte yavaştan yavaştan :)accık kaldı :)
Aso çok güzel çıkmış...... ince narin hatunun bebk göbişide narin olur maşallah.Güzel bir kız geliyor .:nazar:
Çok teşekkür ederim cnm beniiiimmmm çok şımarttın beni ve kızımı :)
accık çıkmış işte asocum bunada şükür, merak etme yakında kocaman olur...
evet canım evet en azından buluşmadakine göre büyüdü :) Bir dahaki buluşmada görün bide siz :)kaydirigubbakcemile3

sam0712r.jpg

buda bizim şimdiki göbişimiz 17+2

opuyorumnanaktan karnım sivri çıktı benim.sivri olunca kız diyorlar doğru sanırım doktor net bişey demiyor ama kıza benziyor diyor.bayanssulusmile
ben de sivri olunca erkek derler diye biliyordum :) aman en doğrusu ultrason onlar hikaye:) hayırlsıı olsun sağlıklı olsun yeter

X