geçmiş olsun canım, biz de de var ve bu yüzden dr ek gıda verdi bize. özellikle gece emip kusmasın diye şu muhallebi kıvamındaki ek gıdadan veriyoruz. süt sıvı olduğu için kolay kusuyor çünkü. tabi senin dr.un da bildiği birsey vardır ki öyle demiştir.
aslında banada öyle demişti reflü maması kullanıyoruz biz maddi anlamda çok yıpratıyor doktorda ek gısaya başlayalım artık rahat edersin hem kusmaz hemde çok külfetli olmaz dedi ama ek gıda verdikten sonra huysuzluğu ağlamaları çok arttı nedenini yine mideye bağlıyor birde böyle denicez bir süre daha sadece mamaya devam zaten ek gıda olayını nasıl yapcaz bilmiyorum hala düzenli bir uykumuz yok gece 2_3 ten önce yatmıyor buna bağlı olarak kahvaltı saati öğlesi ikindi öğünü karmakarışık oluyor bir an önce düzeliriz umarım
benim kızımında genelde yatması 2 yi buluyo valla doğal olarakda geç kalkıyo bizimde karışıyo herşeyimiz ben çalışıyoeum bide annem bakıyo kızıma kaçta kalkarsa o zaman kalvaltı ona görede öğle yemeği falan veriyo öğle bazen ikindi oluyo ama :97:
yarın doktorkontrolümüz var. bakalım doktor ne diyecek?
çorbalar başlarsak sabah evde sebzelerini haşlayıp hazırlasam kavanozda eşim iş yerinde yedirse olur mu acaba? birde meyve pürelerini nasıl hazırlayacağım bilmiyorum. eşim kavanoz maması alırım diyor ama benim hazırladığım meyve pürelerini de yese iyi olur. of offffffffff!
olur tabi bende akşamdan yapıyorum dolaba koyuyorum annem sabah yediriyo 2 gün dolapta kalabilirmiş çorba. Meyve pürelerinide ben cam rendede randeleyer hazırlıyodum ama benim kız yemedi bi kaç kere hazır olanlardan aldım onları daha sevdi sanki 5-6 kaşık yiyo en azından
melodi çok zor gerçektenöğle arası eşinin yanına gitme şansın yok mu? yanına alsan meyveyi taze rendelesen? gerçi kavanoz mamaları da gayet güzel. yarısı bitti 1 yaşına gelince bizim yediklerimiziş yiyecekler bu kadar uğraşısı kalmayacak :)
sebze çorbasını hep düdüklüde yaptım da koca tencereyi yıka et her seferinde zor oluyor diye küçük tencerede yapayım dedim de havuçlar pişmek bilmedi, e bizimki acıktı mecbur emzirdim şimdi çorbayı ısıt bir de... havucu rendeleyip de koymak lazım demekki, pirinç yerine irmik koydum her yer battı ocakta :)))
ben direk bı kaseyle basladım yedıgı kadar verıdm cnm ya :) ayrıca ben hiç meyve suyu vermedim direk rendesiyle başladım pütürlü yesin diye... hala öyle minyon mu senin tavşan :)slm kızlar
uzun suredır ugrayamadım valla herkesek gıdalara baslamıs ne guzel
Burcu canım neguzel valla sen hızlı gıtmıssın ben pişmanım baslamadıgıma kızıma ılk defa bugun 3 çay kasıgı elma suyu verdım gec kaldımm yarında muhallebı verıcem 3-4 gun sonrada yogurda baslıcam bakalım ınsallah severek yerde bıraz kılo alır kuzumm
kızlar ılk defa verıcegım ıcın muhallebıyı ve yogurdu nekadar vermelıyım sızceee 2-yada3 çay kasıgı yetermı
püre değil de çorba gibi yaparsan belki sever. ben içine nane katıyorum lezzet veriyor. ayrıca bebe bisküvisi ve bebek ekmeği de deneyebilirsin o da tat veriyorBayanlar merhaba,oğlum yaptığım yoğurdu elma veya armut püresiyle yiyiyor,muhallebiyi seviyor,meyve püresini seviyor fakat sebze püresi fiyasko oldu o kadar özendim beğenmedi ya bu çocuk hep tatlı bişi mi yiycek nasıl bu işi onu seviceği hale getirebilirim fikri olan varmı?Şimdiden teşekkürler ve bu ek besin serüveninde herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?