Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar 10 kasımda oğlum oldu artık 5 ayımız doldu daha ek gıdaya geçmedim geç kaldım mı acaba
emiyor canım bende tadımlık basladım.sen nerede yasıyosun kızının adı ne??aynı gun ve kız olunca merak ettim.kolay gelsin sana canımmm
ben bursa da yasıyorumm
bende elma suyu verdim geçen hafta 5 çay kaşığına çıkınca sevmemiş ve öğürmüş. bende vermedim bu hafta. haftaya dr. kontrolümüz var bakalım ne diyecek. sadece tatması için elma ve havuç suyu verebilirsiniz bir zararı olmaz. daha püre bile vermedim ben.
ah ne güzel canım benim cimcimem hiç emmedi. İstanbulda yaşıyorum ben kızımın adıda zeynep su senin fıstığın adı ne? benim ufaklık meyve püresinide beğenmedi hiç istemiyo atıyo diliyle ama pirinç unu ve çorbayı zorlada olsa yiyiyo :) kaç kilo senin bebiş
dogdugundan beri mi emmedi yanı??
derin benım kızımın ismi.ben gecende havuc ve elma puresi vermiştim cok az ama yemıstı.
3000 gr dogmustu simdi 7200 gr geliyor.normal sanırım kılomuz sismanda degılız zayıfta..senınkı nasıllll
benimke her verdiğimde öğürüyo canım ne elma ne armut hiç birini sevmedi veremiyorum bi türlü
kavanoz mamalarından dene istersen. havuç elma karışımı var belki öyle sever.
kaşık maması var pirinçli deneyebilirsin. zaten ek besine geçişte zorlanmamız normal. istemeyince 1-2 gün ara verip yeniden denemek lazım.
canım benimde 22 kasımda kızım oldu
bende aynısını düşünüyorum.okuyorum herkes tadımlıkları gecip çorbalar kahvaltılar...maasallah bebişlere..acaba büyüdükce dahamı zor alışırlar? ayın 22 sindde randevumuz var.bakalım baslatacakmı doktorumuz
kızlar bebişlerinize nasıl çorbalar yapıyorsunuz bana ttarif verirmisiniz
kızlar bebişlerinize nasıl çorbalar yapıyorsunuz bana ttarif verirmisiniz
Ben 50 tane kitAP okudum, 50 internet sitesinde gördüm, 50 doktordan işittim ki her biri bambaşka şeyler söylüyor bu doktorların, birinin yasak dediğine biri tamam diyor fln. O yüzden kimseyi iplemiyorum ben kafama göre başladım, aklıma yatanı yediriyorum. Hiç kimse de umrumda değil o yüzden. Size tavsiyem püreyle, meyve suyuyla başlamayın; katı parçalı bişilerle başlayın, tek diyeceğim odur yani.