merhabalar;
bizde ek gıdaya başladık.
Sabah kahvaltısı olarak;
60 ml mamanın içine yarım muz, yarım elma, az tuzu alınmış peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez, çok az ekmek içini karıştırarak veriyorum
bunu tek seferde yiyemiyor o yüzden bugün 30 ml mamaya yapacam.
öğlen yoğurta elma yada armut karıştırıp veriyorum
akşamları az kıymalı tarhana yada yoğurt çorbası
bazen aralarda muhallebi yada püre veriyorum
arkadaşım bu listeyi sana doktormu verdi sen kendinmi bi yerden aldın bide oğluşun kasım doğumlu sanırım 6. aydan önce kıyma verilmez diye duymuştum da oyüzden sormak istedim sakıncası olmasın bebişe bunlar tabi karar senin ben sadece söylemek istedim
merhabalar;
bizde ek gıdaya başladık.
Sabah kahvaltısı olarak;
60 ml mamanın içine yarım muz, yarım elma, az tuzu alınmış peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez, çok az ekmek içini karıştırarak veriyorum
bunu tek seferde yiyemiyor o yüzden bugün 30 ml mamaya yapacam.
öğlen yoğurta elma yada armut karıştırıp veriyorum
akşamları az kıymalı tarhana yada yoğurt çorbası
bazen aralarda muhallebi yada püre veriyorum
tabi ki sorabilirsin canım
drum yazdı bana bu listeyi ona göre uyguluyorum
kıyma da demir ilacı kullanmayı önermediği için vermemi söyledi
biz 5,5 aylık olduk canım o yüzden sakınca görmedi sanırım
afiyet olsun demir paşama:))))
bende haftaya yumurtaya başlayacam burcu bakalım onu yiyecek mi oğluşum
kaşık maması dün yine gaz yaptı bizde
selam bende bugün elma suyula başlamayı düşünüyorum ama bişey sormak istiyorum bi kaç yerde elmayı haşlayın diye okudum haşlayıpmı rendeden geçiricez yoksa çiğdenmi ve ilk ne kadar verdiniz?
dün çorbasına ıspanak yaprakları ekledim daha lezzetli oldu sevdi bu sefer hepsini yedibugünde elma ile havucu karıştırarak verdim ohh yarasın bebişime
biz de 3 haftadır çok guzel yıyoruz. mılupanın sutlu pırınclı maması, gece tahılları karısımı maması, kavanoz sebze meyve karısımları, evde meyve purelerı, yogurt, sebze puresi yıyo. bugun ıtıbarıyle kahvaltıya basladık baraysın tarıfıyle tamamen onu da hüpletti, doktora danıstım tabı daha once okey verdı. peynırı lıghht alıyoruz, kecıboynuzu pekmezı verıorum, haftaya yumurta sarısı katmaya baslıcam kahvaltıya. doktor henuz unlu corbalara gecme dedı ama
canım bana doktorumuz ıspanak 8 aydan sonra dediii
slm sanırım senınle bebişlerimiz aynı gunde dogmus.benımde kızım varr.
biz de 3 haftadır çok guzel yıyoruz. mılupanın sutlu pırınclı maması, gece tahılları karısımı maması, kavanoz sebze meyve karısımları, evde meyve purelerı, yogurt, sebze puresi yıyo. bugun ıtıbarıyle kahvaltıya basladık baraysın tarıfıyle tamamen onu da hüpletti, doktora danıstım tabı daha once okey verdı. peynırı lıghht alıyoruz, kecıboynuzu pekmezı verıorum, haftaya yumurta sarısı katmaya baslıcam kahvaltıya. doktor henuz unlu corbalara gecme dedı ama
canım bana doktorumuz ıspanak 8 aydan sonra dediii
ben hemen hemen bütün sebzeleri verdim sadece havuç patates olunca yemiyor bebişim kabak pırsa brokli ıspanak hepsini denedim hiç problem yaşamadım cnm dr deneyebilirsin dedi bilemiyorum:44::44:
merhaba bende 11 kasım 2010 da doğum yaptım bir kızım var fakat sütüm yetmiyor doktorumun tavsiyesiyle mamaya başladım fakat bir türlü yemiyor birkaçtane mama denedim yinede yararı yok bendemi ek gıdaya başlasam aceba...Siz doktorun tavsiyesiylemi başladınız ek gıdaya yoksa kendinizmi veriyosunuz bana yardımcı olurmusunuz çok çaresiz kaldım
selam canım 3 kasım doğumlu benim kızım seninde takviminden anladığım kadarıyla aynı gün doğmuşlaremiyomu senin fıstık benimki emmiyo ek gıdalarada başladık biz 1 ay oldu nerdeyse siz başladınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?