aymescim viks varya sıcak suya koy odasına bırak,hem nefesi açılır hemde balgamı sökülür.
kahvalılık kullanan arkadaşlar, milupanın kendinden sütlü olanı yok dimi? bebelac hem sütlü hem de 125g olduğu için bozulmadan tüketilebiliyor ama onda da tahıl karışımı yok irmikli ballı veya peynirli pekmezlimilupada 8 tahıllı var ama o da hem 250g hemde sütlü olmadığı için devam sütü almak lazım, devam sütü de 350g, 4 hjaftada tüketin yazıyor ama mümkün değil hep attık bugüne kadar...
fikri olan var mı?
canım bebelacta çavdarlı mısırılıda var ben aldım.
sütlü ballı irmikli ve peynirli pekmezlide verdim.
kahvaltının içine devam sütü neden koyuyorsun anlamadım.
ben 60 cc kahvaltıdan önce veriyorum devam sütünü sonra kahvaltı mamasını veriyorum. gün içinde 500 cc alıyor zaten.
ben hiç devam sütü vermiyorum anne sütü alıyor ya canım. bebelac zaten sütlü olduğu için suyla hazırlanıyor ama milupanın kahvaltılıkları sütle hazırlanıyor malesefgerçi ben onları da suyla hazırlıyorum mecburen...
bebelacta daha fazla tahıl karışımı(7-8 tahıllı) yok demekki, burada çavdarlı mısırlı hiç görmedim başka marketlere bakayım..
anne sütünü 500 cc alıyorsa yete. almıyorsa devam sütü takviyesi yaparsın. milupa kullanmadığım için bilmiyorum. sütle hazırlanması tuhaf hem derler 1 yaşına kadar süt yasak hem sütle hazırla.
bende bebelac 2 devam sütü gece bulamıyorum. büyük markete bakmak lazım.
sütle hazırlanıyor da devam sütü diyor tabi.
devam sütünün gündüz ve gecesi olduğunu bilmiyordum...
pınarın 6-12 ay sütleri var onlar nasıl acaba yani toz yada sıvı en nihayetinde uzun süre dayanması için koruyucu koyuyorlar :S
amaaan biz inek sütüyle büyüdük de onca insanın hepsinde demir eksikliği mi var ne bileyim her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz kuzucuklar için de acaba çok mı ince eliyoruz bilemiyorum. annelik zor zanaat...
sabah kahvaltıları işkence...!
mamsını yemiyor..zaten kaşıkla verilen herşeyi reddediyor..
bakın sabahları ne veriyorum....
ekmeğe batırılmış domates...!
bu sabah domatese dövülmüş cevizde bandırdım..bir tane zeytin...1.5 haşlanmış kuru kayısı ...kahvaltısı buydu..1 dilime yakın ekmek içi...
mamsını yemeyince ekmeğide mamya bandırıp birazcık verdim..:)
soru 1:
başka ne vereyim sabahları ben bu çocuğa..yumurtada veremiyorum kakası mukuslandı..
soru2: yukarıdaki kahvaltı vitamin bakımından fakir bir kahvaltı dimi...off yeterli besleyemiyorum çıldiriciim:84:
sabah kahvaltıları işkence...!
mamsını yemiyor..zaten kaşıkla verilen herşeyi reddediyor..
bakın sabahları ne veriyorum....
ekmeğe batırılmış domates...!
bu sabah domatese dövülmüş cevizde bandırdım..bir tane zeytin...1.5 haşlanmış kuru kayısı ...kahvaltısı buydu..1 dilime yakın ekmek içi...
mamsını yemeyince ekmeğide mamya bandırıp birazcık verdim..:)
soru 1:
başka ne vereyim sabahları ben bu çocuğa..yumurtada veremiyorum kakası mukuslandı..
soru2: yukarıdaki kahvaltı vitamin bakımından fakir bir kahvaltı dimi...off yeterli besleyemiyorum çıldiriciim:84:
ahh lindenim..benim şikayetim az yemesinden değilki....yer benim oğlum maşallah...arasıra yemese olur yani önemli değilde...
benim şikayetim yedikleri...
peynir yoğurt yumurta yiyemiyor alerjisinden dolayı...bunlar önemli şeyler..
e hergün domates ekmek yerse nasıl vitamin alacak bu çocuk....
ne vereyim başka ben bu kuzuya...kuru kayısı taze kayısı ağacı çıkacak zaten içinde :)
ceviz de veriyorumhergünpekmezde sıkıştırıyorum bazı günler...e hep aynı hep aynı oluyor...
hergün tatlı yesem ki çok severim..sonunda midem bulanır yani...
soru3:bu kalsiyum başka nede var ya en çok...onu vereyim oğluma....
ahh ahh kimi yemez..kimi yiyemez..
melodi kahvaltı mamasına ekmek içi koyunca yedimi....ben batırıp verdim bugun..
mama dedğimde şöyle...neocate diye özel mi özel ama tadı berbat bir mamamız var...onun içine bebelac çavdarlı mısırlı koyuyorum..birde pekmez oda bir nebze olsada tatlandırsın diye....
içine ekmektemi koyayım öyle yermi ki acaba....:26:
anladım canım. yumurta bu sıcakta alerjisi olmayana da fazlası dokunur da peynir ve yoğurt alerjisi nasıl oluyor? kızarıklık falan mı oluyor vücudunda? dr ne diyor? o zaman kalsiyum takviyesi önermiyor mu damla vs.. süt de mi dokunuyor?
yine de güzel ama domates ceviz pekmez kayısı... ben daha hiç ceviz vermedim bile :S emiyor diye çok da kurcalamadım ama :S
anladım canım. yumurta bu sıcakta alerjisi olmayana da fazlası dokunur da peynir ve yoğurt alerjisi nasıl oluyor? kızarıklık falan mı oluyor vücudunda? dr ne diyor? o zaman kalsiyum takviyesi önermiyor mu damla vs.. süt de mi dokunuyor?
yine de güzel ama domates ceviz pekmez kayısı... ben daha hiç ceviz vermedim bile :S emiyor diye çok da kurcalamadım ama :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?