Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heraaaa, breezep, damlahakan, laydy, organiksheker, ncakir89, m_ucizem+ 7 kişiyizz bugunn dolu dolu gecdi topik zemuszemus
sende bana yakın olacaksın canım maltepe benimki sositososito
ben de doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum canım ama doktora görünmem gerekiyo tabikide öncelikle bilmiyorumkismile
bnde cok memnunuum walla sizlerden fikir aldım aklımda farklı seyler sekıllendi hepiniz iyi varsınızzz daha önceden yüzlerimizi bile görmedik ama çok sey paylasdık asıl bn sizlere tesekkürlerimi iletirim kaydirigubbakcemile5
aaa negüzel yakın olcaz :icecream: bende doktora gidicemde nereye gitsem bilemedimCADIARZU
canım özel hastane düşünüyorum ben ama araştırmadım daha neresi daha iyi olur :uhm:
heracımm bende teşekkür ederimmm:) ayrıca kızlarr size sorum olucak büyük olasılıkla benim düğünüm regl günüme denk geliyor ve ağrım falan olduğu için ben adet geciktirici hap kullanmayı düşünüyorum bu konudaa bilgisii olan var mıı bilmiyorumkismile
82 liyim bende 28 yaşındayım
82 liyim bende 28 yaşındayım
benim de pek bilgim yok canım aynen geciktirici kullanmayı düşünüyorum ama haplar hormonsal olarak rahatsızlık verebiliyomuş ben direk hem bilgi amaçlı hem de genel bir muayane için uzmana gidicem