D
damlahakan
Ziyaretçi
eşin polis memurumu canım ?? ben maltepedeyim ,sancaktepe yeni bir ilçe yakın bize de
askeri personel canım yakın olduğumuza sevindim senden yardım alabilirim sanırım istanbul konusunda:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşin polis memurumu canım ?? ben maltepedeyim ,sancaktepe yeni bir ilçe yakın bize de
ayyyy aynı benim gelinliğimi tarif ettin canım hafif kırık beyaz straplez ve aşırı kabarık değil benimkisi de bayanssulusmile
askeri personel canım yakın olduğumuza sevindim senden yardım alabilirim sanırım istanbul konusunda:)
benn seninn gelinliğinin resminii nerden görebilirimm valla merak ettim şimdii bide benim aklımda olan model falndırrr nasıll sevinirim:)
tabi canım elimden geldiğince yardımcı olurum ne demek düğün izmirde olucak değilmi senin ben izmirde gaziemirde bulunmuştum
akşam eklerim canım istersen şuan işyerindeki pc de yok resimlerim yarenkacım da görmek istiyodu zaten sana da fikir olur tabiki de opuyorumnanaktan
canım benim de pendikte leyla moda evinde şuan ufak değişiklikler yapılıyor ben gelinğimi hazır aldım beden olarak küçültücekler belden ve ince askılı bir modeldi straplez yaptırıyorum canım hımmmm kelebek kol da güzel durur canım, straplezde inşallah çekiştirme sorunu yaşamam bikaç arkadaşım üzerinden kayar filan dedi rahat edemezsin dediler bakalım son provoda denicem :dance:
ya kıslar şu parke işinde takıldım çok fena bizim bütün ev parke olursa 1500 tl yi geçicek zaten çok masrf yaptık hiç 1500-2000 tl vermek istemiorum zaten pekte durum yok bu aralar dediğim gibi çok masrf oldu.parke yerne daha düzgn ve ekonomk ne yaptırabilirm.bu konuda lütfen yardımcı olun bana.
benim kisi avrupa yakasında özden gelinlik de dikiliyo canımm.
straplez de benim de öle bi tereddütüm vardı ama inan öyle bi sıkıyolarki sanmıyorum yani düşüceğini falan ama provolarda her durumu düşünerek deneme yapmak lazımm yerimseniben
ya kıslar şu parke işinde takıldım çok fena bizim bütün ev parke olursa 1500 tl yi geçicek zaten çok masrf yaptık hiç 1500-2000 tl vermek istemiorum zaten pekte durum yok bu aralar dediğim gibi çok masrf oldu.parke yerne daha düzgn ve ekonomk ne yaptırabilirm.bu konuda lütfen yardımcı olun bana.
damlahakan, ben de seve seve istanbul konusunda yardımcı olurum canımm :))
ben avrupa yakasında oturuyorum ama anadolu yakasına gelin gidiyorumm :)))
canım kendi eviniz mi? eğer öyleyse laminant parkeden şaşma derim ist.da toptan satış yerleri var fiyatları 12 Tlye kadar iniyo işçiliğini orada sen de yaptırabılırsın canım
benim evim kiralık bende tüm odalara yaptırttım ev sahibime tertemiz oldu ama tabii tuzlu da kaydirigubbakcemile3