Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dyserrr bnde diyorum ki temzilik derdi ama eskisi gibi halılar elde yıklknmıyo gönderiyorsun halı yıkmacıya yıkayıp getiriyorlarr o yuzden bn duygularımı dinlicem galiba ama senn içine hangiis sindiyse o olsun eğer halılar da hayrlı olsun :)
Sagol cnm darisi basiniza :)) yatak odamizi daha almadik simdide o basladi sizler aldinizmi kizlar yatak odanizi
Teşekkür ederim canımyerimsenibenAllah derslerinde zşhin açıklığı versin sosyolog güzel temennin için de teşekkürler kocamn bi aminn :)
Kardesimin yanina geliyorum kizlar tabi alisveris olMazsa olmaz:) deniz dumduz super gozukuyor birde dun kina yerimin sozlesmesini yaptik pek huzurluyum :))
Hayırlı olsun Şebnemcim buarada alışveriş nasıl geçti ? ben de bugün eksiklerimin listesini çıkardım.Beyaz eşyalarım yatak odası takımı oturma odası ve yemek odası tamamlandı.Halı,perde ve mutfak eşyalarım kaldı offf al al bitmiyor eksikler valla Allah yardımcımız olsun:1rolleyes::
.sebnmcim cicilerini güzel günlerde kullan :) kızlar sizinde mobilyalr hayrlı olsun gercekden ceyiz al al bitmiyo neyse güzel günlerde kuallnmayı nasip etsin Allah :) Bizde bugun mobilya bakıcazzz nişanlımla inşallh beğendiğimiz bişiler cıkar karsımıza dualrınızı beklıorum kızlarrr :)