Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar davetiye bunu düşünüyoruz nasıl ??yerimseniben
iyi akşamlar kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
size bir şey soracağım. kına gecesini dernekte yapacağız ama davul zurna da gelsin mi yoksa cd'den çalsak yeterli miCADIARZU
mucize davetiyen cok güzelmişşşş skerlerede uyumlu güle güle dagıt inş :asigim:
yarenkacım ben evde yapıcam ama istiyorsan davuluda zurnayıda getir aklında hiçbişey kalmasın mesela ben evde yapcagım için abiyeyied giycem bindallıyıda aklımda kalmasınnn diye :kedi:
teşekkürler canım ama ne bileyim derneğe davul zurna getirmek biraz komik olur gibi yani binanın içinde davul çalacakkaydirigubbakcemile3 bindallı konusunda da kararsızım abiye giyeceğim ama belki kına yakılırken sadece kaftan giyerim sonra yine çıkartırım
ben biraz ac gözlüyüm heralde ne bilyim hersey olsun sitiyorum aklımda kalmasın olsun varsın gelsin binanın içine davul ne var kac kere yasıcan bu duyguyu o anın tadını cıkart ufak biyermiki
70-80 metrekare ama bilmiyorum yine de gelse bir dert gelmese bir dert:bbo:
benm bi tanıdıgım getirmişti onun yeride ufakdı
eger abartılı olur dersen getirtme
bide gelceklere sor cunku rahatsız olabilirlermi
mucize davetiyen cok güzelmişşşş skerlerede uyumlu güle güle dagıt inş :asigim:
yarenkacım ben evde yapıcam ama istiyorsan davuluda zurnayıda getir aklında hiçbişey kalmasın mesela ben evde yapcagım için abiyeyied giycem bindallıyıda aklımda kalmasınnn diye :kedi:
ben biraz ac gözlüyüm heralde ne bilyim hersey olsun sitiyorum aklımda kalmasın olsun varsın gelsin binanın içine davul ne var kac kere yasıcan bu duyguyu o anın tadını cıkart ufak biyermiki
yarenka cnm hepsi çok güzel hepsi güle güle kullan sağlık huzur mutlulukla opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan koridor için yeşil uygun olur değil mi, diğer taraflar krem tonlarında oldu da koridor biraz canlı olsun istedim
olur cnm renkleri çok güzel odalarda olmuyor ama koridorlar canlı olsun güle güle kullan cnm iyi seçim