- 26 Ocak 2010
- 3.957
- 2
kızlar ya resim ekleyemiyorum ama istikbalden kardelen uyku setini alamayı düşünüyorum bakabilrseniz fikrinizi soylerseniz mutlu olicimmm :)
çok güzel bence canım ama canvas lila modeli daha canlı durur bence beyazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya resim ekleyemiyorum ama istikbalden kardelen uyku setini alamayı düşünüyorum bakabilrseniz fikrinizi soylerseniz mutlu olicimmm :)
selam kızlar bende haziran gelinlerindenim.6 haziran benim düğünmde.gün yaklaştıkça stres çoğalıo bende.
hoşgeldin canım mutluluklar dilerim ben de 13 haziran geliniyim senden 1 hafta sonraopuyorumnanaktanselam kızlar bende haziran gelinlerindenim.6 haziran benim düğünmde.gün yaklaştıkça stres çoğalıo bende.
kızlar nasılsınızzz???
iyim kızlar napalım mutlu ve mesudum heraaaacım hayırlısı olsun kına yerin bende tuttum çok şükür. bugünde gelinlik ayakkabılarıma bakıcaz tekrar ay çoğu gitt azı kaldı stress yooookkk :)
sen napıyorsun yarenka nasıl gidiyor
evet bitiyor çok şükür hepsi birden olunca daha iyi oluyor :) kızlar bu arada yarın istanbula gelicem avrupa yakasında nerden gelin ayakkabısı bakabilirim