- 29 Ocak 2010
- 681
- 1
aynen canım yaa ben de kullanmasını istemiyorumkaydirigubbakcemile3 ama zavallımın yaptığı bir şey yok zaten koltuğun bir köşesinde oturuyor:1rolleyes:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım yaa ben de kullanmasını istemiyorumkaydirigubbakcemile3 ama zavallımın yaptığı bir şey yok zaten koltuğun bir köşesinde oturuyor:1rolleyes:
çok teşekkür ederim canım a.s. siz eşyaları aldınız mı ev hazır mı
günaydınn kızlarrrrr keyifler nasıllll :)selen ayyyyy bnde nişana 1 ay kala falan cok stres olmusdum istediklerimi halledince fazla bi heyecan stres kalamdı hazrlıkların tamam seni endişelendirecek birsey yoksa heyecan gitmiş olabilir :) bnde hazrlıklar acısından gec bi safhadayımm o yuzden heyecan tavanda bnm yatk odam mobilyacıda 15 mayıs gibi faln gelck hfatayada boya yapılcak beyaz esyalr gelcek evdeki tadilat işi bitcek hafta sonuda mobilyaları aldık mı hafta içide avrupa yaksından gelinlik ve kına kıyafetini çözersek tamm İnşallah
merhabalrrrrrrrrrrr yarenkaa ooo süper hayrlı olsunnnn ne zazmn sipariş etmişdin ne kadr sürede geldiler mobilyalrın canımm vee nerden almısıdnn ayy yazdıysan cok cokk özür dileirm bu aralr bnde gecici hafıza kaybı var herseyi karstrıyorum organik hos geldinn düğündaşım yarenlkayla bbizden bigün önce gidiyon :)
kıslar bişey sorcam bu evlilik tarihini nerden yapıyorsunuz bi türlü olmuyo
breezep cim metresini çok yüksek söylemiş Taçtaki perde modellerini beğendim ben aslında ama yandan bağlamalı yaptırırsam tüller yere kadar olmalıymış kalorifer peteği kapanacak acaba hoş durumu tüller petekten gelen ısıyla sararırmı diye düşünüyrum ben de :sm_confused:
katlamalı mı baktın canım sen perdelere??
practiker ve koçtaş ta harika şeyler var canım mutlaka uğra derim, benim banyo dolabım yok banyo aksesuarlarına baktım sabunluk takımım filan da eksik onlara baktım canım ,evimin hol ve girişi için halı baktım sgayy olanlardan fena değildi
:1rolleyes:
günaydınnn kzıualrr nerdesinizz bakımmmmmmmmmmm kına için yeri tutuukkk hihoyyyt
teşekkürler yarenkacım cvb için güzel mobilyalrınız da mutluluk ve huzurla otrmayı nasip etsin Allah ayy 1 ayda teslim ediyorlarsaaaa yandıkk bu hafta sonuna bu işi aradan cıkrtırız inşallh ayy evimi merk ediyorum cumrtesi olsada gidip görsem
ayyyyy gözüm korktu fena halde wallaaa en kısa zamnda artık bi mobilyacıyaa uğramk lazım :) kına yerine gelincede 250 ye cafe tarzı bi yer ama güzel yerler dekor faln walla baya ucuz geldi sanslı hissettim kendımı